Hej Stalker.

Jag är förkyld, eller något sånt. Har varit det i flera veckor nu, det vill inte går över men jag har inte tid med att sitta hemma. Har för mycket att gör i skolan. Så nu kom min kära mor in med hostmedicin till mig, både i flytande- och pillerform. Ska vi se här. Det kommer bli mycket spännande att dokumentera effekten av denna hostmedicin. Ja den flytande var inte god iallafall det kan jag säga. Känner jag mig bättre? Nej inte särskillt.

Det är måndag och jag känner redan nu att jag behöver helg. Jag behöver vila och ta det lugnt och bli glad och frisk. Så nu ska jag skriva lite peppsaker här för att få mig själv på bra humör. Jag behöver inte gå på datakunskapen på fredag, vilket innebär en timmes sovmorgon. Det är cityakuten på TV idag, det är alltid trevligt. Jag har två paket ciggaretter (ja okej billiga mentolcigg men fortfarande). Jag ska på Peace and Love och Iggy Pop ska dit. Jag har köpt en Bowiedvd som verkar söt som jag ska se nån gång i veckan. Och ja juste! Jag har färgat håret idag. Det är mycket tjusigt, men jag ser lite ut som en smurf, typ blå på öronen och sådär.

Rökpaus.

Lennart är här igen. Mammas nya pojkvän. Kul för henne, lite jobbigt för mig men det är okej. Jag behöver ju inte prata med karln.

Nej, jag tror seriöst inte att någon kommer läsa min blogg, jag vet inte varför jag skriver, hade lika gärna kunnat skriva dagbok eller vad som helst. Jag behöver bara någonting att göra. Och om du läser min blogg så är det för att du är en stalker. Hej stalker. Mina tankegångar är inte tillräckligt intressanta för att någon som inte känner mig ska finna nöje i att läsa det här. Inte som typ Navids. Han är fett intressant. Hej jag är inte stalker. Haha okej jag erkänner, jag läser allas bloggar om jag hittar till dom, jag är en stalker ja. Ser inget större fel i det.

Idag lyssnar jag på: The Cure - The Figurehead

hits