Don't tell me there's no hope at all

Jag är så trött på folk som ska förstöra saker för det är ju jättekul och tufft och underbart. Helt seriöst, en unge sparkade sönder glasrutan på bussdörren. Jag menar det lönar sig ju verkligen att ha sönder saker som man använder sig av varje dag och om du inte vill ha högre biljettpriser så sluta ha sönder bussarna och busskurerna då? Och slita sönder bussätena är också trevligt. Och klotter och allmänt liksom jag förstår inte alls var man vill uppnå me det? Skit på er, vandaler!

Mitt matteprov idag gick inte så bra som jag hoppats. Verkligen inte, men jag får plugga bättre tills nästa gång. Historiaredovisningar funkade iallafall, och jag har skällt ut Mike för han satt lägre betyg på mig än på Victor fast victor fått en poäng mindre! Haha så det känns okej. Idag har alltså varit jävligt lycklig och sjukt deprimerad typ 5 gånger.

Och vad folk blev nyfikna nu alltså haha. Jag dejtar. Vem det får ni veta om det blir bra. Haha. Eller när ni träffar mig för jag kan ju knappt prata om något annat.

Hey you, would you help me to carry the stone?

Okej så jag antar att vi dejtar, typ? Haha. Jag är så dålig på sånt här.

Jag håller på och gör massa saker, eller snarare så håller jag på och skjuter upp massa saker. Gör saker som inte är betydelsefulla för att känna att jag gör något mendet som är jobbigt skjuter jag på och jag märker ju att jag gör det men det är svårt att ta sig an stora uppgifter. Men det som är bra med det här är att jag får massa andra saker gjorda, typ jag har tvättat, fyllt i forumlär, handlar, duschat, städat. Jag borde spela gitarr, skriva svenska och historia och massa skolarbete som jag glömt i skolan. Helvete. Men nu sätter jag igång.

Skånska



"emn ALLA JÄVLAR HADE DIALEKT. HUR SKA JAG KUNNA PRATa renT NU JAG TÄNKER FAN PÅ SKÅNSKA"

Kna också sammanfatta kvällen igår dårå detta skrev jag till lilla Elin haha. Och det stämmer ju jag låg och skulle sova och allt jag tänkte var på dålig skånska. haha.


Hey you there, with the glasses, I want you.

Hahaha okej störd kväll eller vad. Jag och Malin raggade fest och hanna bah ah ni kan komma på cissis fest i hagsätra. så vi drar dit men sne får vi inte gå på den så vi ringer folk och förösker ragga vidare men det går illa så vi går ut och dricker en bira var och så och sne går vi där och ser en snubbe med en kungakrona och en snubbe som är utklädd till kirurg och så hakar vi på dom dårå till läkarstudentparty i näsby park, typ. Haha. Så blir jag kirurgens patient om man säger så dårå för han var plastikkirug och jag behöver ju värsta mycket fixat dårå så jag fick massa ritat i ansiktet sen kommer jag ju på att jag känner ju en läkarstudent, martin. Och long-long (matrix/malins lillebror!) käner ju honom lite dårå och han har träffat fahmina också. nämen gud vad saker är weird. Ja sen är det fest och jag har det najs och gratis dricka liksom inte helt fel och så har jag det trevligt med min kirurg.

Gimme danger little stranger

Haha jag kan säga så här mycket att fan jag har vant mig nu vid att bli särbehandlad på grund av mina ärr. Jag bara rycker på axlarna nu och vad fan det är synd om dom om de inte tycker om mig för att jag har ärr liksom, whatever. Och olivia vad gör du jag förstår inte jag förstår inte alls. Jag tycker om dig ja men jag förstår mig inte på dig men okej gör som du vill det löser sig.

Och nu har jag bråttom för jag ska till handen!

Don't want to hear what's going on, I don't care what's new

Och nu hände något som förde mig tillbaka till 2004! En snubbe besökte mig på helgon och jag tyckte att jag kände igen användarnamnet och så kollade jag och det var den här känslan som sa mig att jag borde veta vem det här är och en kvart senare föll poletten ner och det var ju han den där söta bittre cyniska störda underbara snubben från sockerdricka. Det här känns bra och en del av mitt liv (okej väldigt liten del!), som jag helt glömt bort har nu kommit tillbaka till mig och jag känner mig mer komplett, eller något sådant.

Och helg har det ju blivit också jag vet inte vad jag tycker om det. Ska på bio ikväll dårå, och träffa Malin imorgon, inte för att jag vet när var elelr hur men det löser sig.

Sudden hush across the water and we're here again

Haha jag älskar mina fotbollare alltså. De är så bra att skratta med,åt, med. osv. Både och helt enkelt bara skratta. Idag på naturen så var jag sen såklart för vi började fett mycket tidigare än vad som stod på schemat, oh jag hade ju frågat mina fotbollare och de bah visste ingenting så jag antog att det var som det stod på schemat men nej nej nej. Men vi var iallafall typ sex pers där elerl något, för klassen har varannan vecka men eh vi är inte bara tolv i klassen så jag vet inte hur det går ihop. Men verkligen HAHAHAHA på Tom och Jocke och gud de är bra. Och Micke är knäpp! Jag skulel ut och röka och så stod han där vid dörrarna och bara stod där! Och sen så kulle jag dårå då ut och han bah" andra dörren" och jag fatta inget men så tryckte han lite diskret på dörröppnarknappen dårå som öppnar dörren som jag inte var vid. Haha. Sen gnällde han och Amelie och Victor på mig för att jag röker. TASKISAR. Och vi hade bokfrukost först också, och då var jag med mina små estetpojkar. Jag kommer nu ihåg hur mycket jag tycker om att umgås med pojkar.

I've got to use her everytime fascination comes around

Oh, dagens underbara insikter. Eh. Jag tror inte jag har så många. Den dära betyder typ nada för mig nu eller i love him för det vi hade liksom och han var jävligt bra för mig ett tag där och det är asabra men nu har jag ingen plats i hans liv och jag tror inte han vill ha nån i mitt men grejen är den att det är chill. Jag släpper taget.

Sen tror jag att jag bheöver milans råd om hur man snärjer en karl ;). Men nej vad fan han bara tror han är bra på sånt fast det är han inte och alla bara säger samma sak typ "bjud honom på fika" MEN BAH NEJ PINSAMT jaaaaaaaaaa. Jag vill inte göra uppenbara grejer liksom för att då kommer jag bli mobbad under resten av min skolgång? :P Idag hände INGET. BORING.




We're nothing and nothing will help us

Och nu har det gått så långt att Eleonore börjar sjunga en viss sång varje gång han är i närheten. Haha. Jag är sämst ever på det hära dårå det enda jag kan göra är att eh. stirra som saten. Men vad ska jag göra liksom. :P

Har köpt byxor och underkläder och grejer idag jag är så bra. Med Eleonore dårå vi hade askul. Och nu är jag aspank, som vanligt alltså.

Och jag är lite smått besatt av Moneybrother han var ju sjukt bra nu igen. Kan han skärpa sig eller? :D Helst inte. :D


TOM KOMMER ÅKA NU OCH LÄMNA MIG. OH MIN LILLA UNDERBARA BÄSTA TOM.

Hey you, would you help me to carry the stone?

Jag brukar tänka ut smarta saker som jag borde diskutera kring här på min ytterst spännande blogg, men jag pallar aldrig. Jag bara uppdaterar om mitt spännande liv istället. Just nu färgar jag håret och vi får se hur det går, det ska bli eh, kastanjebrunt?

Jag har insett något som jag jag nu märker att jag vetat om lääänge men hej att jag liksom berätta det för folk eller ja Eleonore betyder ju att jag accepterat det typ. Men det är för svårt att dölja liksom. Satt och stirrade hela svenskalektionen haha jag får fan skärpa mig. Men och? :D

Sen var ajg hos Lyra och åt mat och vi cathade up om man säger så och sen så kollade vi på en helt okej tysk film. Das Leben der Anderes, typ. Och så snackade jag en massa tyska och förstörde och så som vanligt sne kom jag på att hej jag missar ju tyskan imorgon på grund av detta DBT-grejen.

Och jag var på Moneybrother igår det var sjukt bra.

Okej hårfärg biter inte så bra på mitt hår. :(

Let's move to the beat like we know that it's over

Okej det har hänt asmycket i mitt mycket spännande liv. Vet inte hur mycket jag pallar dra upp, är lite trött och sådära. Men jag måste iof ändå vänta på att Cecilia ska svara på MSN så det verkar som att jag har tid. Sitter iof och pratar med sötis-Elin och Joel dårå men jag är ju en snabb skrivare här så jag klarar nog av detta med, man vill ju inte svara för fort liksom de kan tro att jag inte har något liv. Iallafall. Here we go.

Fredag var dagen för kalaset vilket jag liksom kom på efter halva skoldagen gått. Haha jag är liksom lite seg i huvudet nej en jag visste ju att det var på fredagen och allt var planerat och fixat jag tänkte bara inte på att det var dags så snart. Så efter skolan som gick helt okej så drog jag till globen och hämtade den lilla Hannan så handlade vi en massa grejer och åkte till mig och började fixa tårtorna. Ena tårtan klar och jag drar till gullmars. Är där typ 25 minuter innan jag ska möta folket så jag kilar upp till söta Cecilia en sväng va. Hon skulle på klassfest. Ja iallafall sen kommer lite skit dårå, de jag huvudsakligen ska möta för de inte kan åka själv, kommer inte. Ringer till Olivia och hon bah "Nej men jag kan inte komma." Man bah jaha men igår och hela veckan har du varit jättepå? Och hon kunde ju liksom ringt och sagt det till mig istället för att jag skulle ringa henne för att få reda på det? Och Elin(observera, annan Elin än den jag nämt tidigare i detta tjusiga blogginlägg) svarar inte i telefonen och ja Sofie (hur hon nu stavar?) var inte heller där. Så jag och Daniel åker hem till mig, eller ja vi går till njupgränd och väntar på bussen som Eleonore och Milan ska komma med. Självklart är Milan inte på men jag ringer och han säger att han tar nästa. Så det är chill. Så går vi hem till mig och typ är med Hanna som passat på att duscha medan jag var borta. Hon fixar tårta nummer två och allting är trevligt. Sen kommer det mer folk, Milan, Fahmina, Kaye + pojkvän + vän och sist men inte minst kommer Rosna. Eller hon kanske är minst? Haha jag vet inte har inte mätt!! :P Men jag hade skittrevligt iallafall. Fick blommor och örhängen och massa rosa saker och halsband och nötter och cigg och Daniel har skrivit en låt till mig men han glömde den!!!

Sen städade jag i typ två timmar. Haha. Lortgrisar ;).

Och idag kom släkten hit dårå. Och Ylva. Och farmor kom inte för hon åkte in på akuten och de tvar ju inte det bästa men hon mår bra och så nu det var inget allvarligt. Fick en liten gitarr och alla roxy musics studioalbum och lite pengar och två limpor cigg så jag får byta märke nu igen men det är lugnt. Sen var jag och syster och far och åt ute det var mysigt, och sen gick vi på bio och såg tillsammans är man mindre ensam. Den var söt.

Och jag tror det var allt, men Cecilia har fortfarande inte svarat!


A new career in a new town

okej alltså det är inte normalt.

oh det är min födelsedag så mycket grattis. underbara är ju att jag typ gråter mer än jag gjort på typ år och jag kan inte sluta och bjag vet itne hur jag ska palla skolan.

men pappa var gullig iallafall han ringde och grattade. han är i finland.

African Night Flight

Fett jobbigt att organisera kalaset. Hah okrj jag har noll idé om vad man kan göra på detta kalas. Det kommer nog bli ganska tråkigt men tårta är ju gott. Och Hanna när ska vi ses på torsdag så vi kan handla? Och det kommer bli fett dyrt. Så folk ni får se till att ha roligt jag vet inte hur man underhåller! Alls!

It's just you and no one else

jag har curebiljtter. ja. i plural.

hits