Happydance


Haha detta är vad jag har ägnat mig åt idag. Happydances. Och det har varit jävligt happy. Den sista och bästa happydancen är dock inte med här för jag och Cecilia skickade in det till brotherhood 2.0 och så dårå så vi får se om det kommer dyka upp där. Den är iallafall helt galet bra. Så fixade vi planer också för den lilla flickan fyller 18 imorgon. Så vi ska äta på Hermans och jag ska kolla på nån fotbollsmatch med henne sen. Det blir bra.

Hallå.

tvkväll ikväll dårå. ÖZZ på singalong liksom. Haha när jag och Fahmina såg honom på medis. haha. Men gud vilken liten mustach karln har skaffat sig. Missade dock jonas på doobidoo fast jag skulle se!

Jag var i fruängen idag en sväng. Fruängen är som att gå tillbaka i tiden. Hur gammal var jag jag var sex.

Vad fan jag har inget bra att skriva om. Nej.

.

fett orolig för att det inte kommer gå att få biljett. Alltså extremt orolig nu. och jag vet inte vad jag gör då liksom. ticnet komemr hänga sig och jag kommer inte få nån biljett och jag kommer dö. Nej isf får pappa typ fixa. Min pappa har skumma kontakter haha. Så det borde gå att lösa. Okej inte för jag vet vad kriminella männsikor kan göra åt det här men eh. han får väl köpa en biljett nånstans för fett med pengar eller något. 

You can never get enough, enough of this stuff, it's Friday, I'm in love

Retch says (19:24):
OOOOOOOOOOH
Retch says (19:24):
biljetter släpps snart?!?!? JAG HAR PENAGR
Kalufs says (19:24):
MÅSTE MÅSTE GÅÅÅÅ.
Kalufs says (19:24):

Retch says (19:24):
JAG BAKAS NADByasyb ds ovn ud
Retch says (19:24):
 OOOOO H HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPYT
Kalufs says (19:25):
haha, what?
Retch says (19:25):
happpyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

| Makron | - |Dysgenics| says (19:28):
OMGOMGOMGOMGOMG!
| Makron | - |Dysgenics| says (19:28):
8 februari!
Retch says (19:28):
I KNOOOW!
Retch says (19:28):
fick precis veta oohoo hoh
Retch says (19:28):
 : . Dh
Retch says (19:28):
gf
| Makron | - |Dysgenics| says (19:28):
OMGOMGOMGOMGOMG!
Retch says (19:28):
 typ"
| Makron | - |Dysgenics| says (19:28):
JAG MED!
Retch says (19:28):
TYPM SÅ KÄNENR JAG MIG OH JAG TRODDE INTE DEt skulle hända ever oooh


Jag menar.
http://www.svd.se/dynamiskt/noje/did_17169791.asp

I've got to use her everytime fascination comes around

Håller på och skämma ut mig rejält här men vadå jag måste ju det är enda sättet att få någon kontakt med den snubben liksom.  Och jag vet ju att han inte ogillar mig och så det bara har varit så svårt jag menar har stockholm ätit upp honom eller? Oh. Jag menar det här kanske blir bra.

Jag måste spela massa gitarr men jag blir så förbannad när det inte går som jag vill. Och det gör det inte. Och tyskaläxa har jag också. Men skolan idag var bra. Stoffe var skitbra idag haha lilla gubben. MEN ALLTSÅ joel kanske inte kommer på mitt kalas fatta vad med stryk han ska få då.


pumped us full of strange drugs

jag har klippt håret.

Hey you there, with the glasses, I want you.

Har skrivit klart arbetet nu men det är jättedåligt. Men det är bättre än ingenting. Jag vill inte läsa igenom det för det är helt hemskt och jag skojar inte.

Jag skulle skriva massa smarta saker man det glömde jag bort.  Chockade nyheter idag hah nej det var mest lite konstigt och så. Haha.

Imorgon ska jag träffa Hanna. Jag behöver pengar.

Sudden hush across the water and we're here again

Okej nu är det alltså såhär att jag ska ha tårtkalas den 5:e oktober! Typ. Men vad gör man på sånna liksom? NEJ DET BLIR INGEN FISKDAMM. Jag har inte råd. Haha. Ballonger kan det vara. Men vad gör man på kalas? Jag vet inte.

Jag älskar Eddie Izzard.




Retch says (17:14):
DUUU vad gör du den 5.e oktober?
Joel says (17:15):
öh dåra?
Retch says (17:15):
villu komma på kalas?
Joel says (17:15):
kalas? x)
Retch says (17:15):
jaaa födelsedagskalas
Joel says (17:15):
haha för vem?
Retch says (17:15): för mig!
Joel says (17:15):
haha lätt
Joel says (17:16):
min syrra fyller typ år den femte också.
Joel says (17:16):
 men jag kan komma över asså

please make it good tonight

Jaopp jag var med Hanna och hon sa en massa smarta saker som typ "Har du gått ner i vikt? ja men det har du!!". Hon vet hur man ska tas med mig haha. Nej det var inte det smartaste hon sa men resten tänker jag inte dra här. Och juste jag skulle hälsa från Fahmina kommer jag ihåg nu när hon loggar in på msn. ÖH HANNA FAHMINA HÄLSAR.

Och så liksom första gången ever jag såg han BowieMartin online. Men...
Retch says (01:30):
nämen hejsan!
Martin says (01:33):
Martin har glömt att logga ut här på Rocks...

Födelsedag!

den 5:e oktober tänkte jag göra någonting och jag vill gärna att folk är med då. Vad och var och hur och när vet jag inte men öh boka in det i era jävla kalendrar så ni kan vara med lilla mig. haha.
image8
(tagen av Sophia sommaren 2005 tror jag?)

The Prestige

Jag var hemma hos Rickard igår det var bra. Vi satt och pratade typ och träffade hans kompis Siri och promerade och sen så kollade vi på the Prestige. Fett bra film. Så den tipsar jag alla om. Min älskling Christian Bale är med i den va. Och Bowie också (fast bara fett lite). Men den är mycket bra, gå och se den. Jag vill ha den. OCh det var mycket trevligt att sova med Rickard okej ta det inte fel för inget sånt nejnej bara bra.



Ja jag fylelr ju år snart och jag vet iten vad jag vill ha (utom the prestige dårå haha) men jag ska smsa till Göran och Lotti vad jag vill ha och jag vet inte. Jag behöver en jacka men jag hatar kläder. Äsch det löser sig.

Youtube

Jag tvingar på alla min humor. men jag lovar att de här är jättebra.
Youtube är min bästa vän och värsta fiende. Jag har jättesvårt för att lämna youtube när jag börjat titta på grejer, men det finns ju så mycket underbart att se. Som tillexempel det här.


Retch says (16:01):
jag ahr rökt typ en halv cigg idag fast jag varit vaken sen åtta. så fatta att jag är sjuk!
Decor Stefan says (16:02):
hahaha oj! då är det illa, illa, illa!
Retch says (16:03):
ja eller hur. tror jag är döende eller något.

Don't want to hear what's going on, I don't care what's new

Okej jag är fett sjuk. Hur ska jag bli frisk och så jag emnar jag vill träffa Rikard idag? OCh jag hade egentligen inte tid att missa skolan idag men vad ska jag göra liksom. Missade sceniskt musikprojektgrejen (BAJSHELVETE), och tyskan (fan!) och naturkunskapen som jag redan missat en gång och helvete.

Jag hatar förkylningar och min hals känns helt fucked up och jag hostar upp lungor och jag har så ont.

Don't tell me there's no hope at all

Okje idag har varit chill. Det har varit skönt. Har precis kommit hem från ridningen och det gick fett bra så det var mycket roligt. helt avslappnad i kroppen. Men så är jag dödsförkyld typ. Hostar som saten och näsan rinner och huvudet gör ont. Men det struntar jag i för det har jag inte tid med. Jag har så mycket läxor att jag dör och jag har inte gjort min tyskaläxa tills imorgon och jag tänker inte göra den heller.

Träffa Rikard på fredag? Om han kommer ihåg? :)

I smiled sadly for a love I could not obey

Haha älska Joel alltså han är stört rolig. Och Kaye är gay med mig idag alltså hon mobbas som fan. Och joel blir kär i henne. Haha detta är fett najs. Nej alltså ja. Jag pallar inte förklara men det är underbart roligt det här.

Fahmina var här ikvälla dårå vi kollade på divorcing Jack som jag tvinga Joel att se med mig nån bra dag han verkade inte allt för anti så det blir bra. Och Richard vill ha Bowie-marathon med mig i helgen? :) NOSTALGI. I looove that dude, or okey I used to. Och på torsdag ska jag träffa min lilla Sophia alltså det var så länge sedan. Så glad att jag ringde henne idag. Och så ska jag träffa Cecilia men jag vet inte när? Eller jo jag tror tisdag!

Och tom är som tom är och jag tycker om det så mycket. Han har precis läst ut HP7. Duktig pojke tycker jag.

sam therapy & king dice says (23:00):
jag undrar vad jag skulle ha för patronus. jag vet vad du skulle ha.
Retch says (23:00):
jassdå vad?
sam therapy & king dice says (23:00):
en katt

You gave me nothing now it's all I got

Jag tycker inte om min mamma. Alls. Hon har gått tillbaka till att vara en gnällig tant som älskar att trycka ner folk och liksom. Jag pallar inte. Jag är inte en del av den här familjen, allt som spelar någon roll för henne är hennes nuvarandra karl liksom. Det är alltid så. Och jag är trött på det här jag vet inte jag blir aldrig en del av den här familjen och det roliga är ju att ingen bryr sig ett skit om det. Okej min syster är bra. Men det är allt. Jag vet inte.

Jag vill inte bo här.

I just know, it is time for falling apart

Okej. Men gör så då. Inte föra tt jag förstår dig men det här blir säkert bra.

Och sen så nu är allting stressigt och hur ska jag fixa det här nu då jag vill fixa det här men hur fixar man det så alla blir glada och vad är mest värt? Jag har ingen aning. Och det känns inte så jättebra. Jag är väldigt sliten mellan att göra det jag lovat och fixa det som nog verkligen behövs.

Och det känns som alla är borta.

I'm just trying to make some sense

Jag tror att både jag och min far är medvetna om att vi har som roligast tillsammans när vi är tillsammans med andra människor, som tillexemple  in syster och min farmor. Han underhåller med sina historier och så retas vi med åsa och farmor för att han och jag tänker typ precis lika och har precis samma humor. Men när vi är ensamma så blir det såhär att då är vi så lika att vi håller käften, i princip. Om vi inte diskuterar något spännande som typ matematik. Fast min pappa tycker om att jag tycker om honom typ, alltså nä'r vi är ensamma försöker han starta konversationer men de leder ofta ut i ingenting. För vi är inte så bra på det där med att prata bara vi två, men när andra människor är med så kan vi ha extremt roligt åt/med varandra utan att ens behöva prata med varandra liksom. Och jag ser på honom att han uppskattar mig typ och ja. Det är bra.

My love, wherever you are, whatever you are, don't loose faith

Retch says (20:00):
vad gör du?
Joel says (20:01):
typ nada. försöker mitt bästa att göra en tjej på msn arg
Joel says (20:02):
haha själv då?
Retch says (20:02):
haa okej vilken tjej?
jag byter om!
Joel says (20:02):
haha Linda.. hon pluggar och jag gör mitt bästa för att störa så effektivt som möjligt
Joel says (20:03):
vadfan byteru om för?! skaru ut lr?
Retch says (20:03):
jag sak rida!  
Joel says (20:03):
men det är ju kväller!
Retch says (20:04):
jag vet. jag rider nio varje torsdag
Retch says (20:05):
de tär ltike sent
Retch says (20:05):
men de tär bra för då är man astrött när man kommer hem!
Joel says (20:06):
hah om jag känner dig rätt så går väl ändå du inte att lägger dig så tidigt..
Retch says (20:06):
joo jag är astrött på torsdagar så typ elva tolv
Joel says (20:07):
Hahaha jag kom ihåg när du hade krökat en torsdag och kom bakis till ensemblen typ..

You'll lose me though I'm always really free

Och allt som gick så bra och så. FAN VAD JAG ÄR DUM. Jag råkade ha sönder min mest älskade Bowietröja. Seriöst det är hemskt. Skulle kunna böla nu. Men jag tröstar mig med att den är inte så pass sönder så amn inte kan ha på sig den och förhoppningsvis säljs de fortfarande så kan jag köpa en till när jag får pengar. Och jag har fått mammas velvet underground tröja. imorse.Men min Bowietröja var/är bäst. I love it liksom. ska typ sy? men det komemr ju se förjävligt ut, jag kan inte sy?

We're nothing and nothing will help us

Jag hatar allt jag lärt mig fel som jag måste träna bort hur gör man det jag vet inte hur jag ska göra exakt och jag vill ju lära mig och bli skitbra men jag vet inte hur. För jag vet inte hur man ska göra så det blir rätt.

Och jävla tyska. IG here I come. typ.

Don't tell me there's no hope at all

Jag fixade den muntliga redovisningen i Engelska jag menar är jag bra eller är jag bra. Fast jag ahr asmycket tyska kvar och sånt men det skiter vi i nu. och jag har typ en cigg. Hur kommer det sig att jag alltid finner mig i denna situation?

Cecilia var här idag det var najs vi åt mat och chillade och så.

OCh så ska man börja försöka kolla på Heroes dårå. Inte för att jag fattar något men ok.

Hey you there, with the glasses, I want you.

Det bästa med igår var att det löste sig med Yamamoton. Och att jag klarade cooptertestet och hamnade på "kondition: dålig", och inte mycket dåligt. Och att spela gitarr och sjunga med Milan. Och att chilla med Olivia och gå in i Fahmina.

Och sen blev det fucked up.
Men nu liksom han är vid liv och det är ju bra. Jag vet inte alls hur man hanterar sånt här jag är sämst på att hantera stress, ångest och jag klarar inte av att känna att jag inte kan göra något jag vet inte jag blir väldigt lätt väldigt engagerad jag vet inte.

Men det var igår det.

You're such a wonderful person, but you've got problems

Helvetes skit de har ändrat på mitt schema. Eller vänta det kanske är okej? Jag minns inte. Nej det är inte okej nu måste jag prata med anders om att vi måste flytta vår musiklektion och han kommer bli galen. Underbart.

Okej igår hade jag väl roligt ja det hade jag. Först var vi på grönan aslänge innan håkan började och typ hälsade på folk och snackade och så. Och sen var det håkan, och sne drog vi på fest i skarpnäck. Det var en lite weird fest, hände asmycket grejer och vissa av sakerna vill jag glömma bort. Alltså jag gjorde ingenting men vad andra gjorde. Oh vissa av de där paren som belv nej det var inte okej. EW. haha nej okej så länge de är glada så är det väl okej. Linus var underbart störd. Haha vi pratade om liksomd et som hände förra hösten och han var så gullig haha.

Sen så sov Malin här hos mig dårå. Och idag har ajg pluggat och ätit och pluggat mera. kul.

My love, wherever you are, whatever you are, don't loose faith

Okej allt är najs. Det är bara så det är. Var med snyggaste yamamoto idag va och sen så var vi med hennes vän Jordan (som tandbosten!). Kollade på en bra film jag minns dock inte vad den hette och så chilalde vi lite och retade yaman för vi drack öl och hon får inte dricka den lilla flickan! haha. Sen får jag sms om att jag blir bjuden på grönan imorgon alltså på håkan dårå. Trevligt.

Okej det finsn även lite grejer som inte är då trevliga och det är det här med alal mina läxor som jag inte gör. Fy mig. Har massa stora arbeten som ska in den här veckan men om vi börjar med det som är först vilket är engelskan. Sen är det väl tyskan. Eller vänta först är idrotten men om jag fixar det nu så är det ju klart. Fett bra. Det gör jag.

I'm gonna kill you and all your loud-ass friends too

Jag är ledig idag det är skönt. Haha på fyran nys gick skilda världar. Oh det är grejer det. Jag har sett precis det där avsnittet för massa år sen. Men jag kom inte ihåg vilka alla var och så men det var okej. Och jag ska typ träffa Yamamoto idag oj det var längesen jag har bara träffat henne en gång också. Men det blir nog bra hon är så himla söt. Egentligen skulle jag typ träffa Kaye men yamamoto bor inte här och hon är typ nevah i stockholm så.

Brotherhood 2.0 är bäst.

Borde göra nån av alla mina hundratusentals läxor.

Hey you, would you help me to carry the stone?

Retch says (22:40):
hade en bra ridlektion
Joel says (22:41):
MEN ÅH SLUTA RID NÖRD
Joel says (22:41):
haha
Joel says (22:41):
Nej lyssna inte på mig det är coolt med tjejer som har en hobby
Joel says (22:41):
finns många tjejer som inte har det och dom är ointressanta människor för dom har inget att berätta om
Retch says (22:41): haha fast hur kul är det för folk som inte rider att höra om min ridning?
Joel says (22:43): haha det är galet ointressant men om killar bara skulle lyssna på när tjejer pratade om något intressant så skulle det bli jävligt lite lyssnande..
Joel says (22:43): haha

Naw Joel är bra karl han. Ja jag hade som sagt en bra ridlekiton. Typ helt avslappnad och grejer. Och jag har haft en bra dag. SKolan var trevlig och så, och sen var jag och träffade min underbara Fahmina. Det var asnajs fast vi var trötta Fahmina skrattade så hon typ ramlade ihop i en hög. Underbart.

Oh is there concrete all around or is it in my head?

Återhämtar mig nu från ett snabbt hjärtekross oh fy fan vad han lurade mig och jag bah VAAAAAA?! NAAAAW! oh. Gud jag tyckte så synd om honom den lilla bebisen. Men han är psyko i huvudet och säger att det är jag som är förvirrad. Nej gud vad jag tycker om honom ibland alltså. Grejen är det att när han är en dryg fitta så liksom det är lugnt för ajg känenr honom så himla bra jag vet precis vad han gör typ. Och ibland som idag kommer han och överraskar positivt och man blir lycklig.

Ziggy played guitar

Musiken idag var underbar. Spelade All the young dudes, eller Ål dä jång duds om man stavar som anders. Haha han är bäst. Och så typ gjorde vi lite gehörsgrejer och jag listade ut två bastonre okej så bra är jag. Två av två. Men liksom jag vet inte hur man gör jag vill ha asbra gehör nu. Jag älskar musik. Och Anders/skolan/whatever har köpt en ny gitarr och den är jättesöt och Anders tycker jag ska skaffa mig n sån och jag vill men oh jag har inte råd. Får väl önska mig en i födelsedagspresent dårå men de tycker väl att jag redan har nog med gitarrer. Tycker iten jag för jag har ingen stålsträngad aukustisk me dmick hallå? Haha.


A new career in a new town

Retch says (21:46):
ett är av
Retch says (21:47):
oh det k'nns naket!
Joel says (21:47):
Haha
Joel says (21:47):
fjollunge  
Retch says (21:48):
okej de är borta nu
Retch says (21:48):
helt PSYKO
Joel says (21:48):
 
Retch says (21:50):
jättescary!
Joel says (21:50):
haha ja nu gäller det! vad ska alla säga imorn liksOOM!?
Joel says (21:50):
kmR bli kaOOS!

surprised to still be on my own

Okej jag har inte haft en så här händelselös dag på veckor men det är ganska chill. Borde spela massa gitarr borde ha spelat massa gitarr hela veckan. Varför blir det alltid såhär? Och jag vet inte vilka låtar jag ska välja liksom för jag har ingen aning om vad jag kan spela. Varför ska Anders göra det så svårt? Och resten av läxorna och så som man har är ju typ matten som jag inte förstått men det är inte så mycket, och en extremt stor tyskaläxa. Jag har börjat på den så jag är bra. Sen har jag samhällskunskapsläxa också.

Ah iallafall så var mamma gullig igår jag kom hem och på mitt bord ligger Moneybrothers nya skiva. Hon är så söt.

Och jag vet inte men jag mår lite dåligt av att folk tycker om mig liksom mer än jag tycker om dom för jag vet precis hur det är när det är tvärt om men vad ska jag göra åt saken liksom jag vet inte. Jag vet inte det är väl inte bra varken för mig eller dom att jag liksom försöker så mycket för det gör mig bara mer irriterad på dom och de tror jag tycker om dom asmycket och jag lurar ju dom för att vara snäll jag menar det är inte okej. Så så gör vi inte.

we used to be so close together

Långa håltimmar får mig att tänka på att hej varför det bara min dator som har ljud nu det låter varje gång jag laddar en ny sida och jag antar att jag stör alla männsikor med detta hemska klickande. Det låter liksom inte från själva datorn utan typ ett dovt klick i hela rummet jag vet inte varför det alltid kopplas med mig.

Matematik idag och det vi gjorde idag fixade jag galant alltså. men har fortfarande inte förstått det vi gjorde förra gången. Vad ärdet för stil liksom? Jag får be min pappa att komma hem eller hem och hem komma och besöka mig där jag råkar bo och hjälpa mig med matematiken för han är den enda som kan någonting överhuvudtaget. Haha okej det där låter elakt men det är sant, min pappa är typ extremt smart och jag förstår hur han tänker så han kan lära mig.

Annars händer inget spännande, jag hoppas att det blir stand-up ikväll men ingen svarar ju mig och jag tänker inte gå själv. Ska även träffa Nyman och det kommer bli scary. Liksom vad har vi gemensamt? Vad ska vi prata om? Tvingade fraser som utbyts och sen blir det tyst och jag vet inte men orkar jag verkligen?

Och på bussen jag sitter och jämför och jag vet inte eller jo jag vet än så länge så kan jag inte tänka mig någon annan men det är nära ögat nu fast vad har han och jag nu då nej ingenting så det är ingen idé det heller jag vet inte hur man lyckas haffa sig en kärlek och jag tror att jag bara är kär i kärleken för att jag inte kan få den.

Oh, Angie, dont you weep, all your kisses still taste sweet

Okej idag ska jag träffa Petros. Jag känner att jag utnyttjar honom lite men det får han fan ta haha. Han ska köpa cigg till mig. Oh jag minns den tiden så Petros inte var 18. Oh han fyller 21 snart nu. Ska man säga grattis eller? Haha. Tre år har gått liksom och nu ska vi ses igen och det är lite läskigt.

Sen ska jag träffa Cecilia fast jag får inte tag i henne nu. Jag får ringa igen sen och försöka bestämma en tid, hon ska äta med sin pappa. Nämen nu pratar vi på msn vad finemang.

Och på tal om pappor så kommer min hit snart och han får hjälpa mig med matten för det går åt helvete det här. Jag fattar verkligen inte jag gör som det står men nejdå det går inte. Underbart. Har läst matte C i typ en vecka och nu börjar det bli fucked up. NAJS.

You can never get enough, enough of this stuff, it's Friday, I'm in love

Fest igår det var fett trevligt. Jossan som det hela var hos var en väldigt trevlig brud. Och jag kände ju de flesta som var där och så. Det var bra. Mest chill. Drack upp min sprit och lite av andras med och sen typ vid två eller något så sov alla. Sen på bussen hem idag träffade jag och Hanna min lilla Joel så jag är lycklig. Han är skitbra.

Top Model maraton typ? Ja det är bra sånt gillar jag. Sen ska vi ut ikväll då jag och Hanna iallafall. Sofia kanske också skulle med eller hur var det?

hits