David Bowie


Idag blev jag ännu en gång pånyttförälskad i David Bowie. Det känns som ett bra sätt att gå in i nästa år. David Bowie är min stora kärlek. Titta på klippet så förstår ni nog varför. Gör ni inte det så förstår jag inte att ni läser min blogg!

Living on the edge.

Det här med att vara modebloggare är mycket slitsamt. Jag måste ju tänka på hur jag ser ut mycket mer än innan, jag menar nu är jag en förebild! Det hela påverkar mig och min personlighet mer än vad jag trodde var möjligt. Jag hittade ett skärp som jag tog på mig, inte för att jag behövde ett skärp men för jag behövde accessoaren! Och jag fylldes av en "yes!"-känsla! Det här med modeblogg är farligt!

...

Jag är lite besviken på att jag inte fått nån reaktion på hur snygg och sexig min blogg blivit. Det var mycket jobb!

Utbildningar

Jag satt och kollade utbildningar igår eller om det var i förrgår. Jag har hittat lite roliga grejer men intressantast verkar dessa två, om de nu finns när jag ska studera vilket då blir typ nu i höst eller hösten efter det eller så.

Civilekonomprogram, Tysk språkinriktning, 240.0 hp
"Civilekonomprogrammet vid Ekonomihögskolan är en fyraårig yrkesutbildning som ger dig en kvalificerad grund för en karriär inom svenskt och internationellt näringsliv och förvaltning."
"Samtliga språkinriktningar inom programmet innebär att du studerar en termin utomlands inom det valda språkområdet."

Detta är på Lunds universitet så då får jag flytta också, vilket är något jag tror att jag vill göra. Men det är en jäkligt lång utbildning om jag inte gillar Lund liksom! Att resa till stockholm tar ungefär fyra timmar och kostar cirka 1000 tur och retur. Det kan man väl leva med så kanske man är i stockholm en gång i månaden eller så? I fyra år! haha.  och att studera utomlands i en termin, det är jävligt najs. Då får jag vara i tysklandet!

Kandidatprogram i matematik och filosofi, 180.0 hp
"Teoretisk filosofi studerar grundläggande frågor inom logik, vetenskapsteori, språkfilosofi, kunskapsteori, medvetandefilosofi och metafysik."
Denna utbildning är på Stockholms universitet och visst låter det najs! Då får jag väl bo i nån studentlägenhet och det är väl okej. Egentligen vill jag nog flytta från Stockholm men en ganska stor del av mig vill inte det. Det går ju att utvecklas i Stockholm också liksom! Det är en kortare utbildning än den andra och det är nog najs, men den ger ingenting riktigt så men liksom MATEMATIK OCH FILOSOFI. Det känns så rätt.

Vad ska jag göra nu liksom jag vill läsa allt!

2008

2008. Det känns sjukt att det snart är slut. Jag minns förra nyår så väl, det känns som det var igår! Nej nu ljuger jag men ni förstår vad jag menar. Inte hade jag då kunnat tänka mig att jag skulle sitta här med en cigg i käften. Eller ja ciggen den visste jag nog att skulle hänga med ett tag men jag hade inte en tanke på att jag skulle bo här. Så mycket som kan förändras. Så långt det kan gå, och ändå inte.

Det har varit många toppar och dalar om man säger så men så är livet. jag tror att jag mår bättre jag tror att jag utvecklas Det känns bra men de tär mycket skrämmande samtidigt. jag vill inte att de vänner jag har nu ska försvinna samtidigt sdom jag gärna vill ha fler. Jag minns att Milan sa att de jag umgås med nu kommer inte vara mina vänner för resten av livet, och han har säkert rätt men det skrämmer mig. Jag trivs. Jag vill stanna i 2008. Jag vill ha kvar alla mina relationer precis som de var när de var bäst, men redan nu märker jag att det inte går att ha det så.2008 har varit ett år då jag inte hittat så många nya vänner utan snarare utvecklat vänskap med redan existerade vänner och bekanta. Jonatan blev jag ju faktiskt bekant med redan förra året men jag tycker att det var detta år vi blev vänner. Andreas träffade jag också förra året. Sen är det väl Niklas och Matilda från skolan. Och Olivia från min fina barndom!

Det här året har jag kommit så långt som till Berlin. Tre gånger.  Det är ändå 83 mil bort, jag tycker att det är ganska långt. Jag var där sammanlagt 17 dagar, vilket är cirka 4,7% av året! De resorna var viktiga för mig alla tre. Jag fick komma bort från det som kallas vardagsliv och bara vara ett tag. Berlin är en så mycig stad att bara vara i. Fahmina åker dit igen nu på söndag för att fira nyår där, jag är lite avundsjuk. Mitt nyår är inte så himla planerat. Jag ska vara med Olivia och Fanny tror jag vi sa! Ett  nytt år ger så mycket erfarenheter. Så många nya minnen. Så mycket som kommer att påverka mig och hur jag utvecklas. 2009 kommer bli ett helvetes år som alla andra men jag är beredd. Jag vill vara med ett år till.

-

Igår fick jag veta att min brors far sålt min gitarr och köpt knark för pengarna. Sånt inger alltid en speciell julkänsla alltså.

MORRISSEY

Alltså ja Morrissey kommer ju hit. Så, nån som vill gå eller? Annars måste jag ju gå själv.

"bloggsnack"

Jag vet inte varför men det tar typ massa timmar för mig att se inlägg som jag publicerat här på blogg.se. Det suger. Är det bara för mig som det är då?

Nu är det iallafall måndag och jag är glad åt mitt hår och sådär.

Samwise Gamgi

Jag har nyligen sett om Sagan om ringen-filmerna med min syster och det är svårt att ungå att Sam måste vara helt jävla pantad! Han måste ju hålla bättre koll på Frodo. Man märker väldigt fort i filmerna att unde herr Frodo har en tendens till att ramla och tappa sitt svärd när han blir attackerad, gå iväg någonstans han inte borde eller försöka sätta på sig ringen. Att Sam efter varje händelse glömmer bort detta och lämnar Frodo oövervakad är bara helt sjukt. Min slutsas är att Samwise Gamgi är mycket korkad.

Min plan

Självklart drömde jag om mitt svenskaarbete. Det var hemskt, men vad kan man förvänta sig om man arbetar på en sak sjukt engagerat hela dagen. När man är klar och bara vill lägga det åt sidan och sova, då kommer det att hemsöka ens drömmar. Och så vaknar jag och det känns som jag inte har sovit någonting alls fast klockan ringer.

Iallafall så vill jag bara berätta här om min plan, för skriver jag inte ner det nånstans så kommer jag slinka undan och skita i det hela. Jo det är så att jag ska sluta röka. Inte permanent nej. Jag har, som sagt, en plan. Efter nyår så ska jag inte röka något mer, tills jag tar studenten. Eftersom jag tycker att denna termin gått så himla fort så kan ett ständigt röksug och irriterat humör förhoppningsvis göra att nästa termin känns längre (YES!). Och så har jag råd med skivor och diverse andra roliga saker. Sen när jag tar studenten så kommer jag antagligen röka sjukt mycket och kräkas i ett hörn, men sen kanske jag inser att jag får så mycket annat om jag inte röker. Så att jag inte vill röka. Så det är min plan. Fram till nyår röker jag lungorna av mig.

Svenska

Efter mycket om och men blev det av. Nu vet jag mycket mer om Fjodor Dostojevskij än jag visste vid denna tid igår, och med denna nya kunskap lyckades jag skrapa fram ett presentabelt arbete. Nu hoppas jag bara att det hela faller Micke i smaken, så att det svenskabetyg jag vill ha inte är helt utom mitt räckhåll. Jag blir alltid lite nervös när grejer ska skickas in till urkund. Inte för att det någonsin har blivit så för mig att urkund sagt att jag kopierat, men jag är alltid rädd. jag menar hur ska jag kunna veta om någon annan formulerar sig på exakt samma sätt som jag, det finns en risk. Jag är rädd, inte för att bli påkommen, utan för att bli orättvist beskylld.

YES.

Jag känner mig mycket kompetent och effektiv. Jag har diskat nästan allt, tvättat min tjocktröja, två linnen, strumpbyxor med mera. Jag har skrivit ett ypperligt loggboksinlägg och okej jag kanske inte började på svenskan men jag fick iallafall en idé till hur jag ska göra detta arbete då vi har helt fria händer. Nu ska jag bara sova. Godnatt.

Att vara effektiv

Nu ska jag försöka vara effektiv på första gången på länge. Om jag lyckas kommer jag att känna mig mycket kompetent och en massa "att göra"-grejer kommer att försvinna från min lista (fan jag kollade inte i musiksalen om mitt block låg där.).
Så, vad jag ska göra nu under dessa två timmar jag har framför mig innan jag ska sova är
- skriva loggbok
- diska
- tvätta lite
- börja på svenskaarbetet
- städa undan lite allmänt sådär

vi får se vad jag hinnder. det blir en rapport innan läggning!

Brott och straff

Den här boken påverkar mig så himla mycket i mitt sätt att tänka och konversera! Haha. Iallfall igår då jag satt uppe vid datorn halva natten och läste och pratade en massa strunt med Andreas. Boken får mig att skratta högt, bli arg, få intellektuell tillfredställelse (typ!) och det är sjukt svårt att sluta. Jag vill inte att boken ska ta slut. Den behöver inte ha någon handling bara dessa konversationer och tankar som beskrivs är nog för mig. Jag förstår inte hur man kan skriva en bok som denna. Den är så precis. Så rätt.


Fahmina är numera vuxen! Grattis på henne.

Nej

Jag vill bara fly. Mitt mående har gått från extremt känslofylld till sentimental till helt tom. Jag känner mig helt borta, som om jag inte är här. Det är fortfarande jag som skriver, det är jag som tänker, men någonting saknas. Jag saknas. Jag kan inte förklara det. Det var längesen nu som det var såhär. Jag är inte van längre jag klarar inte av det på samma sätt längre. Jag vill bara fly nu hem till dig men du skulle inte förstå och det hela skulle bara bli konstigt. Det har varit så för många gånger jag ska inte åka till dig. Så nu sitter jag här och bara pratar pratar pratar med alla jag känner och tycker om som råkar vara inne bara för att om jag stannar om jag inte har något att göra nu så imploderar jag. Det är så det känns. Paniken är liksom inte långt borta men jag andas fint och jag vet att den inte kommer att komma närmare än så här, men det är ändå inte okej.

vlogbrothers

Jag råkade klicka in mig på en gammal vlogbrothersvideo. Gud vad jag saknar "Two brothers, one videoblog. 365 days of textless communcation. It's a whole new kind of brotherhood". Jag vill tillbaka till 2007 och brotherhood 2.0. Så ett tips till alla som inte sett, se hela brotherhood 2.0 från början till slut (youtubechannel, vlogbrothers). Fast jag fattar att det nog inte är samma sak att se det nu som att se det när det var igång. Jag saknar det.

Torsdag fast det var fisk

Så idag har jag överlevt igen. Matteprov och geografiprov och engelskaredovisning. Men ungefär vid geografiprovet började jag få feber igen och jag vet inte om det var därför jag skrev helt sjuka grejer på mitt prov eller om jag hade gjort det iallafall. Jag hade nog gjort det iallafall. Jag tyckte jag var jätteroligt. Jag tror inte det är så bra för mitt gepografibetyg. Spännande!

Okej nu ska jag väl gå in och publicera det första inlägget i min och Cecilia Ös nya
blogg.

-

Seriöst så har jag nu försökt allting. Jag har avinstallerat och installerat om PCstudios. installerat drivrutiner för usbgrejer och bara gjort allting, men nej nej nej. Min telefon är inte ansluten. Fucking horor det är det ju visst jag ser ju det. Här har jag en sladd. Ena änden sitter i min dator, andra i min telefon. Min telefon laddas av detta, alltså är den väl för i helvete ansluten. :@

Hjälp

Jag är fortfarande sjuk och nu ännu mer livrädd. Jag kommer dö i detta jag mår så sjukt illa och har feber och jag orkar inte mer jag har verkligen inte tid med det här.

Och nej jävla Samsung PC(CP!)grej funkar inte.

Uppdateringar

Okej jag håller på och fixar så jag kan överföra bilder från mobilen till datorn igen. Det verkar gå bra, det kanske fixar sig helt och det känns trevligt. Grejen är dock at tjag måste gå om typ två minuter för jag ska träffa annika (YEAAAAAAAH!) och programmet håller på att installera uppdateringar.



28 av 299. Okej jag måste nog gå utan att detta är klart.
Jag hoppas att min dator kommer gå att starta sen. Det blir jäkligt spännande.

tråkigt

Jag kan fortfarnde inte ladda upp bilder. Det konstiga är att det funkade ju typ för några dagar sen när jag la upp bilden på alex. Vad är fel? :(.

Okej det var något så enkelt som ett felaktigt format. Jaja.

Planer

Jag och Cecilia Ö har en plan! Detta kan bli riktigt bra och framförallt underhållande. Dock så har en grej redan gått lite fel men det fungerar nog bra ändå. Ni som var med ni vet vad jag talar om. Ni andra fåt veta sen.

Hepp

Jag försökte verkligen ladda upp en bild här men min dator (eller eventuellt blogg.se) är störd så det gick inte. Förhoppningsvis minns jag att lägga upp den imorgon. Det skulle ju vara mitt första modeblogginlägg. Så deprimerande när det inte går. Jag läser brott och straff istället. Godnatt.

YOU THINK ME A SMALL PENIS?


"bloggsnack"

Jag använder mig aldrig av mina kategorier. Det kanske är något som man borde göra, men jag hatar mina kategorier. Om man ska använda sig av kategorier måste man väl ha många och då liksom ofta kunna koppla sitt inlägg till något. Om jag skulle kategorisera det här inlägget så skulle det nog ligga under "bloggsnack". Snygg kategori va. Och den är ju ganska najs, för jag har en till grej som passar under bloggsnack att skriva.

Annika, jag saknar din blogg! Den var underbar. Hur kör du nu för tiden? :@

Pappa betalar

Pappa kom över en sväng och gav mig linsvätska som jag bad honom köpa, och så råkade han ha med sig en massa cola och lite pengar också. Han är så himla snäll mot mig min lilla far. Och nu har jag inte en sån extrem pengakris. Eller ja egentligen så kanske men inte för tillfället iallafall. Det är najs.

Hälsa

För er som missade detta så trodde jag att döden var nära. Det kanske den är också men jag har lugnat ner mig en aning nu jag kanske klarar av att sova, som säkert är bra för min fysiska hälsa.

Mitt hälsotilstånd är sådant att jag typ i två veckors tid har varit lite smått irriterad under speciellt vänster arm men även en del under höger. jag ahr inte tänkt så mycket på det utan smörjt in med lite salva då och då. I torsdags i berlin ser jag att min hud ser helt psyko ut under armarna och skojar med cecilia om att jag nog har hudcancer. Mår ganska pissigt under dagen men tänker att det är på grund av sömnbristen, vilket det kanske var. Dock sved det mycket under mina armar.

På fredagen är det ganska lugnt jag blir sjukt packad och tänker att det svider lite.

På lördagen känner jag mig lite sliten sådär som jag blir när jag är bakis, vilket inte är särskillt jobbigt eller anstängande. Plötsligt, på väg till filmmuseet, börjar jag må asdåligt. Jag får feber och hallucinationer och mår illa och är helt bort i huvudet och har hjärtklappning och det svider och jag klarar inte av att kolla på utställningen. Sitter mest och andas. Det var sjukt jobbigt. Tänker att oj vad konstigt jag måste sovit fett lite eller något, så här har jag aldrig mått efter en fylla. Visst, jag var jävligt full men det var lite underligt. Jag slår bort tanken. När jag ska sova svider det in i helvete.

Vi sover mycket och drar med planet hem. Mår lite illa i perioder men bara smått. När jag är ute med Olivia får jag lite ont i magen men äter mer mat och det går ner. Hemma hos Jonatan pluggar jag på men får först ont i magen och huvudet, och märkter hur det svider i mina armhålor. Det är sjukt. Jag får feber och blir helt rosig och får hjärtklappning och blir yr och ganska borta i huvudet. Jag åker hem och det tog så himla lång tid. Allt var sjukt anstängande jag höll på att börja gråta hela tiden av ren utmattning. Sen kommer jag hem men på vägen hem har jag byggt upp en rädsla. Jag är så sjukt rädd för att jag ska dö om jag somnar.

Okej. Jag dog inte, men jag trodde det verkligen. Idag så vaknade jag först halt åtta och var helt borta i huvudet. Sjukanmälde mig. Gick uppn nyss. Låg i sängen och mådde okej men nu är jag lite illamående. Hoppas att det typ bara är att jag behöver äta.

Alex

Jag vet att jag ska gå och ta en tvärbana och möta olivia och vi kommer säkert ha en trevlig stund och jag kommer prata om Berlin och röka och sånt där som man gör. Men jag kan verklgien inte gå ifrån min dator. Det tar emot. Tåget går om tolv och jag ville egentligen ha något anant på mig, men nu är det för sent. Allt är ditt fel.

style by mats-mats

Om style by mats-mats hade varit berre hade han sagt "Fashion bor inte här.". Men style by mats-mats var inte med så jag och cecilia fixade jobbet.

Berre <3.

Jag är hemma nu från Berre och mycket mer pepp. Det löser sig. Jag mår okej. Livet fortsätter allt går någonstans jag vet inte vart men är det inte värt det så märks det sen och då får man väl tänka ojdå men det är typ allt.


helvetet är här så skitbra.

kul att min daotr är dum i huvudet så jag inte kan skriva klart mitt arbete. det är precis det jag behöver nu. nu när allt ändå bara går åt helvete. fuck you stockholm.

berlin.

helvetet är här så skitbra.

kul att min daotr är dum i huvudet så jag inte kan skriva klart mitt arbete. det är precis det jag behöver nu. nu när allt ändå bara går åt helvete. fuck you stockholm.

berlin.

mycket viktigt tillägg

+ kan folk sluta gnälla på att jag säger fredrik coh filip och bah "det heter ju filip och fredrik!!!".
deras hemsida är fredrikochfilip.se! in you face.

Dag 2

Hehe dag två har passerat fort. Har jag gjort något vettigt? Jag har gjort lite på religionen i skolan, och lite på projektarbete hemma. Tillräckligt? Självklart inte. Imorgon är sista dagen och det kommer gå så åt helvete. Jag växlade även lite pengar och det känns ju bra. Sen så kom det upp lite skit också, sånna här mammagrejer. Ja jag grät. Men det gick över tror jag. Eller så stängde jag. Vet ej ännu vi får se snart. Fick även massa fina insikter om hur jag är och grejer. Det är spännande.

Det bästa idag var kontakt improvisationen på dansen det var det bästa jag gjort på länge. Och schulman var bäst också såklart. och att du var som du brukade det var trevligt.

Förväntar mig en störd träningsvärk då den redan är på g (framförallt i ben, rumpa, skuldror, axlar). Vad jag kommer lida. Musiklektionen imorgon vill jag inte gå på. Jag vill bara vara klar med allt nu fram till jul så jag kan börja om utan att ha värsta högen att beta av.

Jag känner mig klar.

Dag 1

Okej dag ett är över. Vad har jag fått gjort? Jag har faktiskt skrivit lite på religionen, men insett att jag har så stört mycket kvar. Jag har skrivit loggbok till projektarbetet men inte gjort något mer där. Jag har tagit med matteböcker hem men inte pluggat då jag själv precis kom hem.

Jag hade min sista DBT idag. Det är läskigt men känns bra. Så mycket har faktiskt hänt.

Jag har också fått reda på att om alla levde som jag skulle det behövas typ 4,6 jordklot. Men jag vet inte om jag svarade korekt på elfrågor och sånt va jag har ingen aning om vad jag har för el. Men ja det är väl säkert typ rätt. Ja det är min flygning som tar på det hela. Hah. Detta år lär jag ha flugit typ. 10-12 timmar. Inte bra antar jag.

Så imorgon är det sjukt mycket religion som gäller, och sjukt mycket projekt och lite matte och lite gitarr så är jag igång liksom. Det här fixar jag.

nu kör vi

Nu har det börjat. Tre dagars helvete, som följs av fyra dagar som förhoppningsvis blir kalasnajs. Det är värt det. Plus att jag får skylla mig själv som inte pluggat ordentligt förrän nu. Det komemr nog bli bra. Efter dessa tre dagar kommer jag känna att jag har gjort något och det är också en skön känsla. Men det kommer vara ännu skönare att landa i Berlin och bara glömma allt som heter skola i några dagar.

+ jag är kär i alex schulman.

Godnatt.

hits