EN GÅNG TILL

Nu är mitt rum städat och fixat, så nu har jag en bra utgångspunkt. Jag ska fixa allt nu jag sak ta tag i mitt liv en gång till en gång till. Detta är min bästa egenskap tror jag, jag tar tag hur många gånger som helst. jag ska organisera allt och slänga det som inte behövs längre och spela gitarr och rita och vara kreativ och ha intressen och nu är jag pepp jag är taggad.

Lou Reeds Berlin



Är det bara jag som vill se Lou Reeds Berlin på bio för i helvete? Jag kan ju inte gå ensam. Kom igen det måste finnas någon mer ute i världen som gillar lou reed och inte ogillar mig? Fahmina finns det ju man hon har icke råd och lala. Milan borde vara hemma (eh är han det jag vet inte tror inte det!) men jag vet inte om han gillar Lou som solo va men det borde han göra. Men han är ju iallafall inte tillgänglig så detta suger ju penis.

paul

jag skrev men det blev inte alls bra. kolla på paul istället.


AMERIKANEN

Jag är hemma och har väl egentligen mycket att berätta men det kommer när jag lägger bilderna i bilddagboken tror jag. men ni som läser min blogg ni ska få ett litet smakprov. Detta är en video på amerikanen brad.



BERLIN

shiet okej jag drar till berlin nu och jag dör för detta är sjukt läskigt.
jag ahr inte packat färdigt ännu jag är så stressad.

12/7

Släkt på väg hit. Allt går käpprätt åt helvete. Fy fan vad vi hatar kalas i den här familjen.

Harry Potter

Jag kollar på denna underbara video, eftersom det snart är ett år sen den släpptes och man vill få upp den i en miljon views innan dess. Ja, det kommer lyckas. Så tryck play och läs sedan vidare.



Jag minns när jag såg detta första gången och det var för ja lite mindre än ett år sedan, cecilia skickade den till mig. Jag vet ännu inte hur hon hittade den men ja. Denna videon gav mig många timmars vlogbrothertittande men de tär itne det jag ska prata om nu nej (MEN JAG SAKNAR VLOGBROTHERS SOM DET VAR), utan jag ska prata om Harry Potter.

Som ni kanske förstår släpptes den innan den sista Harry Potter-boken kom ut och förväntningarna var höga. Det var spännande och skrämmande och underbart och frustrerande. Och jag saknar det. Jag saknar hela Harry Potter-grejen. Jag saknar hogwarts.nu, självklart, jag saknar böckerna även fast jag kan läsa om dem massa gånger så är det inte samma sak nu när det hela är slut, jag saknar slashen som på något sätt bara försvunnit och jag saknar allt. Filmerna är kvar men de är ju bara gay och de gör det helt fucked up och har någon hört något om 6:an som film för det har inte jag, vad händer där egentligen? Nej jag har läst sjuan och jag vet inte vissa grejer är sjukt fina och bra medan andra bara är helt fucking sämst och det värsta är verkligen alla fucking pairings som blev så himla bestämda. Jag menar det är äckligt. Sluta förstöra allting. Jag hatar att allt är så bestämt och jag hatar att hela min relation till Harry Potter nu typ håller på att dö ut. Vi använder Cecilias Harry Potter-böcker som dörrstoppare!! Det är den relationen som finns kvar nu! Nej nu överdriver jag kanske men precis nu just nu känns allt bara så hemskt och konstigt och ja men visst det är okej att växa upp och sånna skitgrejer men jag behöver något nytt Harry Potter-igt i mitt liv om jag ska fixa det här.

but mostley i'm just feeling sad
i know this could end real bad
but i wish it didn't have to end at all

Mannen på tunnelbanan

Jag och Fahmina var i staden igår och åkte tunnelbana, och vi började köra lite ja. grejer så som vi gör.

Fahmina: Nej, jag vill inte mer!
Cecilia: Det kunde du väl sagt lite tidigare! Nu ahr vi ju åkt hela vägen hi du kunde väl sagt innan att du inte ville ha sex på offentlig plats! Du sa ju att du ville!
Fahmina: Men jag har ändrat mig!

Och så tjafsar vi lite sådär och jag är porrig och så.

En äldre man som precis ska gå av säger helt seriöst till Fahmina: Kom igen.

Och så går han av. Det var mycket spännande.




Och så såg vi ett avsnitt av It's always sunny in philadelphia, det var kalas. Måste se mer.

Lou Reed <3.

Alltså det var lite segt i början men det drog igång och han körde hela berlin dårå vilket man redan visste att han skulle göra va. Men det var sjukt bra. kören var underbar och musikerna också. Alla låtar blev så himla bra. Jag bara satt där och rös och det var sjukt underbart. Jag skojar inte jag fick typ orgasm. Okej, det var överdrivet men ja ni förstår vad jag menar.

Min mamma bangar inte på mr reed sa hon. Haha hon tyckte det var en massa gamla tanter och gubbar som kom och kolalde bara och hon vill inte erkänna att hon är en av dem. Hon tycker inte att hon är så gammal, men hon insåg ju att jo det är hon ju. Hon tillhör de där gamla männsikorna och det tycker hon inte om. Och hon viskade massa i mitt öra under spelningen. Det störde lite. Men men, vad ska man göra, hon betalade? ;D

Lou Reed säger det jag säger!


H o w   d o   y o u   t h i n k   i t   f e e l s
A n d   w h e n   d o   y o u   t h i n k   i t   s t o p s


Jag vet inte vad jag har att säga mer om det där men jag känner att jag har fått all skuld och all skam och det är inte rätt. Och nej jag vill inte "reparera relationen". Det räcker nu.

Lou Reed

Mamma ringde nyss och bah "eh ska du med på lou reed imorgon eller?" och jag bah "ah visst".

Så nu är det så också.

Våra bästa år #?

Alltså jag är så upprörd. BELLE ÄR EN NY SKÅDIS NU. FY FAN. haha. så himla hemskt. Hon är jätteful eller nej de tär hon kanske inte men hon ser för gammal ut för att vara Belle. Och hon är en helt sugig skådis. Helt på riktigt. Jag vet att det kanske är fel att bli såhär upprörd men det suger.

Sture

I fredags när allt gick lite åt helvete så insåg jag att jag har den bästa pappan i världen. Han finns alltid där för mig och han vill liksom alltid finnas där för mig. Visst han är inte alls som andras pappor, han är helt störd och det är väl därför jag är det också. Och han är inte bra på att förstå känslogrejer men jag vet att han försöker. Och nu har vi träffats ovanligt mycket bara han och jag och vi börjar kunna prata med varandra. Helt stört. Men väldigt bra. Idag bjöd jag honom på en cigg (eh som han först köpte till mig dårå) och han var så söt haha. Han kunde inte tända den själv lilla gubben! Vi var på bio för typ andra gången denna veckan och såg Cabaret. Den var bra, bättre än jag trodde. Nu gled jag bort från ämnet. Min pappa är galen och "pinsam" och extremt smart och känslomässigt eh avstängd och ser ut som göran persson och har massa konstiga kontakter och bekanta och han lever ett mycket konstigt liv som han själv valt och han är bäst.

Planer

Jag drömde om min 18årsdag. Det var ganska mysigt och alla var med. Inte för att vi var nånstans eller gjorde något men vi var på väg! På väg till någonting någonstans med humöret på topp. Ja jag vet att det bara var en dröm men den ger mig lite att liksom förvänta mig. Najs.

Fått mail från vårat hostel där de säger typ att vi ska bekräfta att vi komemr dit vid 23 via mail och blablabla. Det hela känns ganska bra. Det börjar lösa sig. Jag börjar bli nervös. Jag vågar itne svara på mailet ännu. Jag vet iten om vi kommer vara där 23? Vi kommer till Schönefeld typ halv tio. Sen så tar allt lite tid liksom, sen ska vi åka sbahn gaaanska långt också liksom. MEN DET ÄR BRA.

FUCK IT

Det som har varit på väg att hända ett bra tag nu har inträffat. FY FAN. Min mobil har pajat. Dne är slut, körd, fungerar ICKE. Jag lånar nu min brors gamla telfon som är mer hghtech än min men också mycket segare och jobbigare och inte alls som det SKA. och jag vet inte hur länge jag får låna den och jag har inte råd med en telefon för alla mina pengar går till Berlin. Det kunde nog inte kommit olägligare.

WELL FUCKERS jag ska till Berlin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Typ så sjukt jävla lycklig jag är. Jag har flygbiljetter! Vi bokar hostel imorgon och det känns okej okej. Pengarna ja det kommer kanske bli lite knapert men nej det blir nog bra bra bra. Jag och Fahmina i Staden med stort S. I tio dagar!!!! Eller ja 9½ dag. Eller ja. LAGOM. Jag älskar det här!

David Bowie är min man

Jag älskar att prata musik med Tom på MSN för att ja han ger mig en massa bra tips och jag gillar att ge andra bra tips eheh men alltså det bästa med att prata musik med Tom alla andra jag gör det med är att jag blir pånyttförälskad i det jag tipsar om, vilket då ofta är BOWIE.

Ja, än en gång har jag fallti för den mannen. DIamond dogs skivan är nog det bästa jag någonsin hört (ta bort rebel rebel bara)! Eller iallafall just nu. Jag älskar att älska bowie. Han är verkligen världens bästa artist.

Men jag hatar när last.fm är helt åt helvete fel. De säger att diamond dogs itne finns bland mina top albums. Jag räkar ihop hur många gånger jag har lyssnat på låtarna och kommer upp i 620. Vist, några av gångerna kasnke det varit andra verisoner och därför från andra album, men okej vi tar minus 50 där då. Det är fortfarande 570 gånger, och det album som ligger högtst upp på min lista är low med 577. Helt seriöst hur räknar last.fm? Är denna lista helt korrupt? Jag litade på den :@@@@@@@@@@@@@@. TYP. KÄNN MIN ILSKA.

FEJJAN

You are San Francisco, California!
You are extremely open-minded, free-thinking, emotional and quite liberal. You are very skilled at being creative and thinking about ordinary things in very different ways. People are drawn to your non-judgmental and friendly attitude and your genuine, cheerful personality. With your curious nature and open mind, you are very interested in seeing the world and learning about different people and cultures. You are also pretty politically aware, or at least you try to be, and you really care about the well being of others. Your sarcastic wit and slightly cynical yet hopeful view on life make for a very colorful and distinctive personality.

Alltså det låter ganska bra men är San Francisco så bra? Då måste man ju nästan åka dit.

Solbrännan

Egentligen borde väl detta inlägg handla om busstrejken och mitt ställningstagande och blablabla men det skiter jag i vem bryr sig om det ändå om vad jag anser? Jag tycker bara synd om de stackare här ute på tyresö som inte fattat att busarna strejkar. Men nu, över till det jag egentigen vill prata om.

Jag misstänker att jag håller på att utveckla världens fulaste solbränna. Det känns inte så peppande. Jag bränner ansiktet nästan varje dag, och urringningen också. Det är allt. Det ser roligt ut. Men jag är förvånad över att jag inte brännt mig rejält ännu. Jag har inte köpt solskydd alls i år, det är skillat? Eller bara tur eller bara dumt! Men jag tycker det är för sent att skaffa nu. Nu får det bli som det blir liksom. Kanske kan fixa det sen på gotland. Man får väl ta och jobba på brännan sen helt enkelt. Inte för att jag vill vara särskillt brun men nu känns det ganska mycket för vitt. ;/

hits