David Bowie

Jag älskar när jag hittar bilder på Bowie som är tagna under samma plåtning som nån kändare Bowiebild. Det är svårt att förklara den känslan men ja det är riktigt jävla fint iallafall. Jag är trött och ska upp om 4 timmar men jag måste kolla på 4 youtubeklipp till. Jag har dem uppe, laddade och klara. Snart är det godnatt men först en liten Bowie-parad!





Twitter

Jag är avundsjuk på människor som @:ar kändisar de gillar på twitter. Jag skulle inte våga göra sånt, jag skulle känna mig påträngande, dum och jobbig. Och sen skulle jag må jättedåligt om jag inte fick något svar. Om jag bara inte var så rädd av mig alltså. Det finns massa brudar som pratar med Russell och jag vill också prata med honom men jag skulle aldrig göra det så. Jag hoppas att den Russell jag har i mitt huvud är bättre än den riktiga varan, för jag kommer hålla mig till den.

Nån dag ska jag sluta bry mig och spamma skiten ur honom.

9 crimes



Leave me out with the waste
This is not what I do
It's the wrong kind of place
To be thinking of you
It's the wrong time
For somebody new
It's a small crime
And I've got no excuse

Snart smäller allt

Vid denna tid om 24 timmar är jag hemma hos Matilda och har antagligen inte somnat. Jag har säkert föröskt och så men det kommer med största sannolikhet inte att gå. London kommer vara väldigt nära och Russell Brand kommer vara bara en liten liten längre bit bort. På fredag smäller det. Jag försöker verkligen att inte ha några förväntningar så jag inte blir besviken, men det är svårt att hålla tankarna borta från staden och mannen. Jag kommer antagligen stressa sönder för tänk om vi inte hinner ut till arenan, tänk om vi inte hittar, tänk om vi helt enkelt bara fuckar upp det hela. Så jag förbereder mig mentalt för denna prövning istället för att ta ut glädje i förskott.

Håkan säger allt jag känner


Släkt

Det är nån fin påskdag idag typ Lördag är det iallafall. Vi ska strax bege oss till farmor och äta. Jag hoppas det blir gott för jag är hungrig och fattig. Nej det är inte därför jag följer med, eller inte bara därför jag följer med. Jag gillar farmor. Hon är en mycket söt dam. Och jag måste träffa far så han kan hjälpa mig på måndag. Det borde han kunna. Det löser sig.

.

Snart fyller du år.
Seriöst det var inte så här jag ville att det skulle vara.
Jag vill inte vara med.

A comet appears



One hand on this wily comet,
Take a drink just to give me some weight,
Some uber-man I'd make,
I'm barely a vapor

They shone a chlorine light on,
A host of individual sins,
Let's carve my aging face off,
Fetch us a knife,
Start with my eyes,
Down so the lines,
Form a grimacing smile,

Close your eyes to corral a virtue,
Is this fooling anyone else?
Never worked so long and hard,
To cement a failure,

We can blow on our thumbs and posture,
But the lonely is such delicate things,
The wind from a wasp could blow them,
Into the sea,
With stones on their feet,
Lost to the light and the loving we need,

Still to come,
The worst part and you know it,
There is a numbness,
 In your heart and it's growing,

With burnt sage and a forest of bygones,
I click my heels,
Get the devils in line,
A list of things I could lay the blame on,
Might give me a way out,

But with each turn,
It's this front and center,
Like a dart stuck square in your eye,
Every post you can hitch your faith on,
Is a pie in the sky,
Chock full of lies,
A tool we devise,
To make sinking stones fly,

And still to come,
The worst part and you know it,
There is a numbness,
In your heart and it's growing.

Where the action is

På vägen hem igår såg jag Where the action is-affischer och blev påmind om att för fan NICK CAVE kommer ju. Jag har missat honom tillräckligt många gånger nu så jag har inget val, jag måste gå på Where the action is. Cecilia ska också gå så det är ju kalas. Andra sköningar som kommer är Pixies, som jag i och för sig inte lyssnar på längre, Moneybrother och Markus Krunegård. Frågan är bara hur detta ska finansieras, men det löser sig...

the shins - pink bullets


Fredag

Idag var det volleybollturnering i skolan och lärarna vann som vanligt. Det är inte så att de fuskar, domarna dömer korrekt och ingen är mutad så vitt jag vet, men de fuskar ju på så sätt att de tränar så himla mycket mer. Flera veckor i förväg börjar de spela, de spelar säkert varje dag om inte flera gånger om dagen. Jag har nog märkt hur lärarna varit försenade och svettiga de senaste veckorna och jag vet inte riktigt om det är okej.


Och jag har en riktig stekarkompis. Han vill inte erkänna det men jag fångade Bilmans riktiga jag på bild när vi kollade på volleybollen. Han kommer säga att han "gjorde sig till" och att "det var på skämt", men alla som känner Bilman vet att det är så här han egentligen ser ut. Jag ska träffa honom igen ikväll, vi får se hur stek han är då, jag har mobilen redo!

hits