-

Okej det gick åt helvete. Andreas var inte i skolan och jag sket i allt och drog hem och åt här. Sen åkte jag tillbaka, ja jag är inte helt dum i huvuet. Fast jag känner mig ganska dum just nu för jag tror jag förälskat mig mer än jag trodde och det är ju bara patetiskt och jag borde bara plugga tyska och inte bry mig mer.

Att äta lunch

Vaknade vid sju. Det var en och en halv timme för tidigt men jag kunde inte somna om efter det. Låg och försökte riktigt ordentligt och länge men vaknade i panik. Flera gånger. Jag är en sån tidspessimist, det börjar bli lite irriterande nu när jag inte ens kan sova. Men nu är jag uppe i alla fall. Har ätit lite mat och fixat matlåda. Det kommer bli så himla jobbigt att äta lunch idag. Att äta på universtietet. Andreas ska hjälpa mig, jag är rädd. Är jag konstig, ah det kanske jag är men vad ska jag göra. Jag vet inte hur man gör, alltså är jag rädd. Att äta lunch på universitetet ensam = ångest uppe i typ 90. Att äta lunch på universitetet med Andreas = ångest 60. Så det är en stor skillnad men det är inte kul ändå. Men ju fler gånger jag gör det, desto mindre jobbigt kommer det att bli, så vi kör hårt för fan.

Bibliotek

Jag har länge haft en väldigt jobbig relation till bibliotek. Tyckt att det är sjukt pinsamt att gå in i ett bibliotek. Absolut inte kunnat be om hjälp och mått sjukt dåligt innan, under och efter ett biblioteksbesök. Detta var som värst när jag precis skulle börja råplugga inför mitt projektarbete, men jag tvingade mig att sitta där i statsbiblioteket och plugga i flera timmar, flera dagar i veckan. Det var hemskt men jag fick saker gjorda och det var det jag behövde. Projektarbetet gav mig mer ångest än biblioteket, och på den vägen var det. Sen dess har jag inte riktigt funderat kring det här med bibliotek, förrän jag var på ett igår.

Jag var på bredängs bibliotek. Jag har inte varit där sen jag var kanske 9 år gammal men det låg kvar på nästan samma ställe, de ska flytta snart så stora delar av biblioteket var stängt. Jag kommer dit, letar efter en bok som jag behöver till min tyskakurs men den fanns inte. Så jag frågar en bibliotekarie som börjar leta helt galet mycket. Jag står bredvid och typ tittar på, det ser lite lustigt ut. Hon hittar inte boken och jag får åka därifrån tomhänt, men det var vart det. Jag är inte rädd för bibliotek längre.

Eller det är klart om jag tänker på det kan jag nog panika en del. Jag har fortfarande mina grejer, men det känns bättre. Det är jobbigare att be om hjälp på ett stort bibliotek än ett litet. Det är mycket jobbigare att inte låna något på ett litet bibliotek än på ett stort. Det är nästan inte alls pinsamt att sitta och plugga på ett biobliotek men det är jobbigt när man råkar låta för mycket och det är jobbigt att krypa på golvet för att kolla på böckerna som står på hyllan längst ned. Men om jag bara gör allting massa gåner så blir det bättre. Exponering.

Att plugga själv

Idag var jag på universitetet igen och hade min första "riktiga" lektion. Det gick bra och var till och med ganska roligt, blev lite påmind om att jag verkligen vill lära mig tyska och så. Men frågan är, hur ska jag lyckas ha disciplin nog att plugga cirka 8 timmar om dagen? Och vad ska jag plugga om jag plugga 8 timmar om dagen? Visst jag har en del läxor och sånt att göra men det tar ju inte direkt 8 timmar. Det jag verkligen behöver är att utöka mitt ordförråd så jag tänkte börja läsa typ lätta tyska böcker och kolla på en massa tyska filmer och sånt, men fortfarande. 8 timmar om dagen. Det kommer bli svårt.

Nu lyssnar jag på Kraftwerk, men deras texter är inte så ordrika direkt.

Nocturnal me


Hela natten igår, eller i de cirka tre timmar det tog innan jag somnade, hörde jag massa echo & the bunnymen i mitt huvud. Jag har så himla mycket hörselhallucinationer när jag håller på och ska sova. Det kan vara sjukt jobbigt men igårkväll var det ganska trevligt. Framför allt spelades vissa delar av nocturnal me. Om och om igen. Så det lyssnar jag på nu.

Whatever burns burns eternally
So take me in turns internally
When i'm on fire
My body will be
Forever yours
Nocturnal me

Modebloggerska


Cecilia tog en massa snygga bilder på mig idag och denna är fan sjukt snygg. Man börjar ju fundera på att bli modebloggerska på heltid liksom men sen kommer jag på att jackan är ju inte min. Och jag skulle aldrig kunna ta såhär snygga foton själv. Cecilia fick säga till mig hur jag skulle så och hålla och titta och allting. Vi kan bli ett modeteam. Jag klär på mig Cecilias kläder och så tar hon kort på det. Fast det skulle kanske vara lite konstigt, speciellt som jag inte kan ha på mig mycket av det Cecilia äger. Får gå ner några kilo först eller så. Men jag gjorde nåt ganska modebloggigt idag, köpte tre par skor. De är sjukt snygga, tycker jag i alla fall. Nu får jag inte köpa något mer kul denna månad.

På bio ensam


Idag gick jag på bio ensam. Annika var med mig när jag köpte biljett och hon i kassan var ganska dum i huvudet. Hon verkade inte förstå att jag skulle gå ensam utan frågade mig upprepade gånger om det inte var två biljetter som skulle köpas. Men det gick fort och jag skämdes inte, jag tyckte bara hon var ganska dum i huvudet men jag antar att hon inte är van vid att folk går ensamma, och speciellt inte att någon annan är med när man köper biljett för att gå ensam. Jag såg i alla fall Harry Potter 6, igen. Det var en trevlig stund. Ja, jag såg den på preimären men det var ju faktiskt flera veckor sen, det var dags att de den igen. Som jag sagt tidigare så har jag bara två intressen och ett av dessa är ju Harry Potter. Jag har accepterat mitt öde som tönt.

Östermalm

Nyss stod jag utanför Ica Esplanaden och rökte. Jag skulle strax gå in men eftersom det går så fort att gå dit hinner man aldrig röka klart, så jag stod där med en halv cigarett och väntade. En man i fyrtioårsåldern står också utanför med en hund, en svart pudel. Efter nån minut kommer hans, antar jag, fru ut. Hon har handlat medan han väntat med hunden. De börjar gå men stannar till efter någon meter.
"Jag skulle bara påminna dig om att köpa en briebit och lite glass..." säger han försiktigt, på östermalmska.
"Det är klart att jag gjorde." Och de går vidare hem.

Inne på Ica. Jag står i kön och de framför mig har ganska mycket att köpa. Bland annat vad jag tror är en grillad kycklig men nej det visar sig vara blåmusslor. Och där står jag med min sojakorv, lök och paprika och känner mig helt jävla malplacerad. Jag kommer nog aldirg känna att jag passar in på Östermalm.
 

Intressen = David Bowie


Jag har länge funderar på det här. Jag har inte alls många intressen. Mina intressen går nästan alla att länka till David Bowie eller musik som jag hittat till genom ja, David Bowie. Det är sjukt hur mycket musik jag hittat genom Bowie, det tar liksom aldrig slut och det går alltid att finna någon koppling. David Bowie är väl kanske mitt största intresse, inte för att jag är sjukt galen och vet allt om honom eller så, det gör jag verkligen inte, och jag samlar inte på Bowie-grejer heller. Visste jag har en hel del men inget som har samlarvärde eller så. Att jag spelar gitarr har att göra med att jag vill kunna spela Bowie (okej andra grejer med men det jag njuter mest av att köra är Bowie). Jag läser numera nästan enbart böcker som handlar om musiker, oftast inte om Bowie men jag blir alltid som mest upprymd när jag läser Bowiereferenser i en bok om någon helt annan. Så där har vi det, ett ordentligt intresse. David Bowie = musik = andra musiker = gitarr= literatur = film = David Bowie. Vad gillar jag mer egentligen?

Jag har bara kommit på en grej till som jag kan mycket om och i alla fall har brunnit ordentligt för, som fan inte kan kopplas till David Bowie (eller ja kan och kan...) och det är Harry Potter. Är det verkligen mina enda intressen? Vad har andra människor för intressen? Jag vill gärna ha fler.

Studenten

Jag har inte skrivit något om studenten. Jag har inte tänkt mycket alls på studenten. Det var en dag, den femte juni 2009. Jag gick upp tidigt på morgonen och gjorde mig i ordning. När jag mötte folk vid stadions tunnelbaneuppgång såg jag att de också var studentklädda. Jag stod och rökte och de stod och väntade på sina vänner.

Mitt nästa minne är att jag går mot skolan och det regnar. Jag röker och smsar nån och frågar vart vi ska vara och vi hade vår champangefrukost i musiksalen. Jag hade en flaska med mig. Kom in i musiksalen och Anders hade gjort det så sjukt fint. Champange, jordgubbar, ostar, kex, melon. Det var jättefint placerat och ljus tända och jag började nästan gråta hela tiden. Så mycket att jag var tvungen att gå ut och röka för att inte vara jobbig. Sen så pratade Anders om oss och sa fina saker och jag började nästan gråta igen. Sen var det avslutning i Gymnastiksalen. Pig-awards och andra fina grejer. Jag gick ut och rökte under rektorns tal.


Jag minns hur vi stod och väntade på att få springa ut. Jag hade klackar och ont i fötterna. Sen var det plötsligt vår tur och så var man ute. Tog en cigg och hittade Milan, min favoritman. Jag fick lite cigaretter av honom för ja jag hade ju rökt upp massor och skulle åka flak. Jag träffade Ylva, Åsa och pappa också. Efter det så åkte vi flak. Anders åkte med en bit. Musikanläggningen dog och det regnade och jag var inte alls full men det var okej. Musiken kom igång igen och vi åkte in till staden. Vårt flak var litet och kändes som att det skulle ramla sönder när som helst. Sen tog jag mig till Tyresö och min mottagning.

Slutskivan var jobbigast. Vi var på World Trade Center vilken var alldeles för stort och med en massa människor som man inte kände. Så opersonligt. Jag drack några öl och så. Jag dansade inte, jag var mest tyst och höll nästan på att gråta hela tiden. Rökte en hel del och sprang runt för att säga hejdå och inte säga hejdå och jag vet inte vad jag höll på med men det var fan inte roligt. Så grät jag. Det bara rann. Sen var det slut. Hela juni var jag deprimerad. Ordentligt. Jag bara sov och såg ingen poäng med någonting alls. Det är bättre nu men nu börjar alla Östra igen och inte jag jag börjar på universitetet och är inte alls taggad.

Grattis!

Det någon som fyller år idag. Någon ganska speciell. Eller egentligen så är det två speciella som fyller år idag.

Den ena är min barndomsvän Olivia. Jag har känt henne så länge jag kan minnas. En av mina bästa vänner idag! Vi ska ut och fira henne ikväll och förhoppningsvis blir det helt kalas! Det förtjänar hon! PUSS.


Den andra är Min gymnasievän Matematik-Matilda! Hon är också helt underbar!

Universitetet

Har registrerat mig vid universitetet nu. Fått lite papper som jag nästan fattar och sådär. Det är ganska läskigt hela grejen. Jag är i konversationsgrupp 3. Konversationsgrupp 3. Låter inte det ångestladdat? Det tycker jag i alla fall. Jag tänkte börja plugga tyska typ, imorgon. Bara för att förbereda mig. Men jag måste städa ordentligt också så att jag kan plugga ordentligt. Jag ska städa som fan imorgon. Universitetet. Det är dags. Jag är vuxen.

Nu kollar jag på sex and the city istället.

Bowiecovers

Kollat igenom en del Bowiecovers från nån Bowie-tributegrej från förra året. Det mesta från den kvällen verkar faktiskt vara skitdåligt. Bra sångare som Ola Salo, Moto Boy och Magnus Carlson som inte lyckades alls tycker jag. Sen hittade jag en sover nu av Kristofer Åkesson som jag aldrig hört talas om som var bättre än alla de andra låtarna från den kvällen tillsammans.



Men originalet med Bowie kommer jag nog aldrig hitta nån version som slår. Lyssna bara på den här mannen, det är galet bra.


Way out west

Nu är det över. Det gick jävligt fort och känns ganska tråkigt redan men mycket grejer har hänt och jag har sett en massa grejer också. Här kommer en snabb uppdatering.

På torsdagen var det bara klubbar och det är ingen idé att försöka gå mellan klubbarna. Kommer man in på ett ställe så har det sedan hunnit bli fullt på de andra. Jag gick på Kajskjul 8 och såg Theodor Jensen, Timo Räisänen (som stod som "hemlig artist" i schemat) och Joel Alme. Göteborgskväll helt enkelt. Kollade egentligen bara på Joel Alme ordentligt, resten var inte riktigt min grej. Hängde med Tom och träffade hans vän Albin. Vi träffade även en del brudkamrater till männen. Det var trevligt och bra, men jag hade ingenstans att sova. Vandrade omkring i staden tills jag träffade en man som lät mig sova hos honom. Blev inte våldtagen. SCORE.

Fredagen var dagen som var dagen liksom! Hängde med Niklas, Niklas syster och Niklas vän. Vi såg på Timo Räisänen, som jag kunde låtarna till eftersom jag sett honom dagen innan. Efter det var det Bon Iver och alltså det första som jag verkligen var taggad på att se. De körde Skinny love och jag dog en del. Mycket annat bra också men Skinny love är en viktig låt för mig. Sen var det Band of Horses. Kul att se, var inte så inlyssnad. Han hade snygga jeans och ena gitarristen hade snorgitarren. Sen kikade jag lite på Robyn från gräsmattan, folk tyckte typ att hon var asbra men jag märkte bara att hon tappade bort sig många gånger och att hon har en jobbig röst när hon pratar. Efter denna vilopaus var det dags för Laakso och det var galen fint. De körde många av mina favoritlåtar som till exempel Dancing queen, High Drama, Västerbra, Worst case scenario och avslutade med Someone somewhere som jag verkligen älskar.

Sen var det dags. Jag skippade Glasvegas, gick till centralstation och fixade med lite grejer och gick sedan till Trädgår'n. Jag kom dit kanske tjugo minuter innan klubben skulle öppna, och det var nästan ingen kö. 40 personer och jag. Efter Glasvegas kom folk åkandes i taxi för de trodde att det skulle vara värsta kön men det var det inte. Jag hade alltså kunnat sett glasvegas också, men Andreas sa att de inte var så bra ändå så skitsamma. Får se dem sen nångång. I alla fall, tillbaka till det viktiga. Jag kom in och tog en öl och många cigaretter innan jag begav mig in till själva klubbdelen av Trädgår'n. Slog mig ned tillsammans med Tom, Albin och två av deras brudvänner som jag träffat kvällen innan. Får en kalasbra plats och så börjar det. Echo & the Bunnymen.



När de var klara med Ocean Rain-skivan körde de en hel del annat, bland annat ett beatles/reed-medley. Spännande. Ian blev fullare och fullare (folk blandade drinkar till honom som han drack mellan låtarna) och snackade en massa med publiken och påpekade flera gånger att han var rädd för snubben som stod precis bredvid mig, vilket jag tycker visar på att han sett mig och inte blivit rädd och det är ju bra. Och så avslutar de med The Cutter och Ian välter sin fläkt som går sönder och går av scen aspackad. Bandet står kvar och spelar ett tag men Ian kommer inte tillbaka.

På lördagen var jag astrött efter ännu en allt för kort sömn (sov sammanlagt cirka 10 timmar på 3 nätter, jag gilalr att sova 12 timmar på en natt) och sket därför i Patrick Wolf som spelade redan klockan ett. Kom till festivalområdet vid halv fyra ungefär och såg Vampire Weekend. De var ganska bra. Sen kikade vi lite på Dead Prez mest för att ha något att göra. Det spöregnade och jag var skitblöts trots att Niklas köpte en regnponcho till mig. Sen kollade vi på Florence Valentine som spelade i tältet. Jag blev torr och glad och det slutade regna medan vi var där. Underbart. Drog till centralstationen och fixade grejer igen och sen kom jag tillbaka lagom till att se My Bloody Valentine med Tom och Albin. Det var bra faktiskt. Sen såg jag Lily Allen som hade på sig en genomskinlig body som visade väldigt mycket om man säger så. Snygg var hon men hon var lite jobbig i mellansnack och så. Men sjukt snygg. Skolbasen. Sen vandrade jag och Niklas runt en del i staden, det började ösregna igen och jag drog hemisch.

-

Okej jag har fått papper från su och jag har sökt studielån. Underbart. Jag har en lång lista på saker jag måste göra och fixa men efter helgen. För nu i helgen är det way out west. Jag kommer ha så kul.

Universitet

Du har blivit antagen till Stockholms universitet höstterminen 2009

Registrera dig på institutionen
För att gå den kurs eller program du kommit in på måste du registrera dig på institutionen innan undervisningen
börjar. All information om tid och plats får du från den institution som du ska läsa vid. Det är också institutionen som ger information om schema, litteratur, lokaler och annat som du undrar över
i början på terminen. Ytterligare information hittar du på institutionens webbplats.

Men hur mycket jag än letar så hittar jag ingen information om registrering. Eller ja jag hittar lite.

"Registrering är obligatorisk för alla studenter som vill fortsätta att läsa tyska höstterminen 2009 (gäller även de studenter som läser del- och/eller kvällstid)."

Men jag vill inte fortsätta jag ska ju börja. Oh jag får panik. Och jag fattar inte hur man söker csn.

Utgång


Ikväll blir det F12 och jag har ingen aning om hur mycket jag tänker supa. Det är ett problem för mig, alltså inte själva supandet, jag är inte alkoholist än, utan att inte veta i förväg ungefär hur mycket jag ska dricka. Jag har märkt att om jag inte vet det kan det lätt bli lite galet. Men jag tror att jag håller i mig själv och kör på att dricka ganska lite för jag ska inte supa bort allt jag äger liksom! Dricka lite och röka mycket är min plan för ikväll. Förra gången på F12 fick jag i mig två öl, men då stannade vi iof bara i en och en halv timme... Kanske föra hos Cecilia? Får ringa henne!

Gröt

Just nu äter jag endast gröt och jag tror att min kropp redan reagerar på detta. Jag har huvudvärk och är yr konstant. Jag måste skaffa mig pengar så att jag kan äta mat ordentligt. Just nu kokar det och jag mår illa bara av tanken men jag måste faktiskt äta något så det får bli min underbara havregrynsgröt.

Way out west, mitt schema

Torsdag
Kommer till Göteborg runt 16.
22.00 Theodor Jensen
23.00 Hemlig artist
00.00 Joel Alme

Fredag
14.30 Bon Iver
16.40 Band of Horses
19.15 Laakso
00.45 Echo & the Bunnymen

Lördag
13.00 Patrick Wolf
21.15 My Bloody Valentine
Och däremellan och därefter vad som helst som någon annan vill se. Lär gå runt och titta lite på allt och inte fastna för något men det gör ingenting för jag kommer se massa bra grejer på fredagen.

Farväl drömmen om Glasvegas

Fan jag hatar att lyssna på spotify för det kommer upp reklam för glasvegas på way out west. Och jag hade nästan bestämt mig för att skippa glasvegas helt för att se echo & the bunnymen, men varje gång jag hör reklamen blir jag så jävla sugen. Och Tom sa att de är sjukt bra live och jag blir bara ledsen nu. Jag hatar schemat!

Men Glasvegas lär turnera mycket och i många år till medan man inte direkt kan säga samma sak om Echo & the bunnymen. Så det gör ont men jag tror att jag skiter i er, glasvegas, nu i göteborg. Jag får se er en annan gång.

Begbie, som friade till mig i Edinburgh, är kusin till James.

lite panik

På torsdagen under way out west har jag typ inget som jag vill se, men fredagen är fullpackad. Och jag är så sjukt jävla rädd att jag inte kommer komma in på Echo & the bunnymen bara för jag vill stanna och se glasvegas. Men om glasvegas är trista drar jag till Echo, jag kan kolla på halva glasvegas, det kanske räcker? Echo & the bunnymen spelar på trädgår'n och det är inget annat som spelar där på fredagen. Det öppnar 22.30 och echo spelar 00.45. Gflasvegas spelar 21.35 så om jag bara kollar på halva lär jag väl hinna dra mig till trädgår'n och komma in? Eller, hur stort är trycker på echo & the bunnymen? Oh jag vet inte.

Twitter


Jag gillar att få nya followers på twitter men jag undrar liksom vad de vill mig. Jag menar den senaste tösen som valt att följa mig har twittrat en gång och då skrivit "i'm looking for a 1-night-stand tonight with a guy near me. We can meet at your place or mine." Jag tvivlar starkt på att hon kan svenska och jag är ingen man och bor inte nära henne. Jag förstår inte poängen med dessa eh... porrtwittergrejer som aldrig försvinner, typ som silverfiskar. Oh, jag har precis läst på om dem och de är så sjukt äckliga. Typ som porrtwittrare. Kan svälta i månader utan att ta skada av det och jag äcklas så enormt.

Skrivsuget kommer

Det är på väg tillbaka tror jag. Finner ofta mig själv med att skriva ihop poesi, stycken ur noveller eller något annat spännande i huvudet. Tyvärr orkar jag ännu inte engagera mig till att skriva något på riktigt och det faller ut huvudet och in i ingenting alls. Ett spår som sakta suddas ut med tiden men nu har det kommit mycket på kort tid och om jag bara får orken kommer det skrivas om annat än silverfiskar som jag för tillfället mördar brutalt med en gaffel.

Frasier


När jag var runt 13 minns jag att brukade ligga i min loftsäng och titta på Frasier varje kväll innan jag skulle sova. Så nu när jag precis fått säsong ett på dvd så sitter jag här och bara njuter. Jag tänkte köra på en skiva per dag, inne på skiva två nu och hoppas att jag kommer vara trött när den är slut.

Pulp - Joking Aside



The choice is quite clear, to move on or stay here
Decision is harder to take
Reject what I have for something unstable could easily be a mistake
So I walk round the place with a smile on my face
pretending the best that I can
Hoping to lose the inclination to desire what I can't understand

And the time to play is over / Time to dispose of the lies
Time to show what's really / on my mind
Yes I'd like to turn you over / to see what's on your other side
To see if the problem's / in my mind / In my mind

Matilda


Ska träffa Matilda imorgon! Har inte sett henne sen studenten, hon har varit på flykt undan rättvisan tror jag.

Gröna teimporten

Reklam för morbor igen här på bloggen och på tal om det så gick jag förbi det som numera faktiskt är hans butik på Grev Turegatan här på Östermalm igår. De har precis börjat fixa till den men det var kul att se att det faktiskt kommer igång. "Gröna teimprten öppnar snart" typ, står det på kartong som täcker hela skyltfönstret. Jag kikade in lite och så lite målarfärg och papperskassar och grejer. Jag tänker följa utvecklingen! Det är faktiskt min morbors bebis det här.

SANNING

tützi pützi säger:
jag tycker att gottgöra är ett ganska kinky ord
Kalufs säger:
jaha. haha.
Kalufs säger:
:''D
Kalufs säger:
ännu värre är ordet tillfredsställa, det kan man fan knappt använda i några andra sammanhang än sexuella, det blir alltid fel. typ "känner mig otillfredsställd" och då tittar folk konstigt. 
tützi pützi säger:
haha ja
tützi pützi säger:
men gottgöra. kan jag gottgöra dig på något sätt? typ suga av dig lite?
...
Kalufs säger:
stimulera är också ett sånt där ord som är svårt att använda utan att det låter perverst.
Kalufs säger:
knulla är också ett sånt ord

-

Kalufs säger:
aight, natti natti. vi ses imorgon halv tre vid slussen.  
tützi pützi säger:
nej jag komer gömma mig så vi kommer ses typ aknske. 14.35 för då kommer jag inte kunna hålla mig längre.
tützi pützi säger:
(fattar du vilket jobbigt humör jag är på just nu)
Kalufs säger:
hahah, jag älskar när du är på det humöret. det är bara så jävla dumt.  
Kalufs säger:
på ett bra sätt
Kalufs säger:
ungefär som varan-tv

Gubbarna

Jag åker till Way out West. Jag måste bara låna pengar av far eller någon annan, sen köper jag mig en biljett. Det kommer bli helt sjukt, jag kommer se Echo & the Bunnymen. Jag älskar att se mina gamlagubbartister, även om de säkert var bättre som ynga fräscha pojkar så är det något speciellt med gubbar.



Gubbar jag har sett:                                       Gubbar jag vill se:
Iggy Pop (60, 62*)                                           David Bowie (62*)
Nick Cave (52, 52*)                                         Jarvis Cocker (46*)
Lou Reed (66, 67*)                                         Thom Yorke (41*)
Robert Smith (49, 50*)                                    Brett Anderson (42*)
Bryan Ferry (62, 64*)                    Ian McCulloch (Echo & the Bunnymen, 50*)
Dave Gahan (44, 47, 47*)
Morrissey (47, 50, 50*)
Roger Waters (63, 66*)
Bob Dylan (65, 68*)


inom parantes = hur gammal gubben varit när jag sett honom.
* = hur gammal gubben är idag

Jarvis, Thom och Brett hoppas jag på att se när de är runt 50-60.

Pride


Hela grejen kändes ungefär såhär. Tolka det som ni vill säger jag.

Min bror

Min bror är numera 12 år gammal men i mina ögon är han fortfarande himla liten. Jag blir helt fascinerad av att han kan chatta med en på msn som en normal människa och inte bara skicka en massa fula smileys. Och att han är uppe vid den här tiden och typ sitter och surfar och grejer. Jag vet att när jag var 12 så gjorde jag det, men han är ju så liten! Han borde sova för länge sedan sitter jag här som en gammal storasyster och säger. Jag känner mig gammal nu när han växer upp alltså.

Pride

Nu är det snart prideparad. Som förra året kommer det vara jag, Cecilia, Wera och Tommy. Carla kommer med även hon. Tommy säger även att hans två brudkompisar som var med förra året kommer dyka upp, så det blir en liten återträff där. Frågan är om Cecilia kommer bli lika full som förra året, om jag orkar bli full ikväll igen och om det kanske är dags att göra sig i ordning.


Fyllo

Jag vaknade precis och fick ångest över nattens användande av internet, kunde inte komma ihåg mycket och var väldigt rädd att jag gjort något pinsamt nu igen. Gjorde en skadekontroll som visade att det ändå var helt okej, men det värsta skrev jag faktiskt på MSN och jag minns inte exakt vad jag skrev och jag kan inte kolla upp det. Illa, men är man full så är man säger jag.

hits