-

Mitt internet klarar inte av facebook längre? Helt plötsligt bara?

En god människa

Jag gillar att känna mig som en god människa bara genom att göra småsaker. Saker som att hjälpa någon hitta rätt, ge bort pengar till någon som behöver dem mer, hålla upp en dörr eller liknande. Det kan göra mig glad hela dagen. Att veta att jag gjort något litet som förbättrat tillvaron för någon.

Idag har två sådanna saker inträffat. Jag var på väg till affären, och i min port är två män som håller på att bära bort en bokhylla. Dörren är ganska smal och det hela såg ganska krångligt ut, så jag erbjöd mig att hålla dörren och de blev lyckliga. I kön till kassan i affären var det en småbarnsmamma som bad om att få gå före mig, och självklart fick hon det. Hon var så ursäktande och gullig, och blev så mycket mindre stressad av att jag lät henne gå före. Hon klappade mig på armen och önskade mig en trevlig kväll.

Nu är jag hemma och nöjd med dagen. Idag har jag varit en trevlig medmänniska. Idag gillar jag Östermalm.

FY FAN

Nu kom all stressen ikapp mig. Försökte sova men det gick illa. Magsår är på väg och jag sitter uppe nu och ska börja ta itu med det här på riktigt nu.

-

Frågan är om jag minns korrekt!

Kärlekslistan #3

1. Dr. Holliday (ny)
I onsdags var jag på spex med Matilda, Fahmina och familj och sådär. Där, som b-skådis, var även min stora spexkärlek. Dr. Holliday från Ponnyexpressen hade rollen som den påve Alexander som presenterade spexet. Jag blev lycklig och jag kan fortfarande minnas Ponnyexpressen och hur underbart deprimerad hans rollfigur var. En kärlek som aldrig dör.

2. Håkan Hellström (ny)

Jag grät kanske lite när det var dags för denna. Så bra.

3. Machiavelli (ny)
På spexet i onsdags var det många bra skådisar men Machiavelli, han var riktigt underbar. Jag skulle inte banga.

Åh, uppsala

Annika och jag var på utflykt till staden norr om hemmet. En mysig stad där allt var inom gångavstånd. Annika hade gjort en karta så hon visste precis hur vi skulle gå typ hela tiden. Vi kollade på Håkan Hellström och han var så himla bra faktiskt. Ljudet var kalasbra och det enda som var lite irriterande var några i publiken och så men det får man ju räkna med. Håkan körde bra grejer och hade trevliga anektdoter och var väldigt söt.


Ja men vi drack nog lite öl på handikapptoaletten. Den var trevlig.

Lillördag

Igår var det onsdag så det var äntligen dags för Spex. Det var ett väldigt bra ett i år alltså. Jag fick ont i käkarna och jag skrattade så himla mycket. Sen så drog vi ungdomar vidare till jägaren, med Matildas vän och hans vän. Det var trevligt. Matilda höll sig till att en öl är en öl, medan jag och Fahmina drack tre var. Pojkarna drack två tror jag så de körde en mellangrej. Mycket trevligt var det iallafall, och idag åker jag till uppsala. Det är inte klokt det här. Men torsdag det är ju faktiskt nästan fredag...

Vitaminer

Jag vet inte varför men jag är jättetrött redan nu. Jag sov länga inatt. Det var skönt. Jag har ätit normalt idag. Jag har rört på mig en del. Jag har iof inte tagit mina vitaminer på ett tag! Detta kan vara anledningen! JÄRN! Ge mig järn! Nu skrev jag upp "hitta vitaminer" på min lilla lista jag har här bredvid mig. När jag har skrivit klart detta inlägg kommer jag resa mig, gå till en av mina många väskor och plocka fram mina vitaminer. Så kommer jag sätta mig här. Ta en vitamin, och stryka över det på listan. Det är en sån skön känsla.

Everyday is like sunday.

Jag har en lista på saker att fixa och ta itu med, men jag är trött. Jag vill bara gå och lägga mig nu. Sova gott. Jag skulle somna direkt, jag lovar, och det skulle vara så skönt. Men nej det är inte okej jag har inte tid med sömn just nu. Och sen när jag kommer gå och lägga mig kommer det inte vara lika skönt som det skulle varit precis nu. Jag vet. Jag hatar söndagar.

Backstreet boys


Tack, youtube. Du känner mig så bra. Och så är det inte ens de bra låtarna..

-

Idag har jag överlevt en debatt. Det är bra. Jag är nöjd.

My booky wook

Jag har läst ut My booky wook. Det var tråkigt att den tog slut så fort men den var väldigt bra och jag lär läsa om den snart. Min Russell Brand-crush har gått ner lite, men boken är fortfarande bra. Den håller trots att glöden börjar svalna. Är inte det ett tecken på ett mästerverk så säg vad som är det.

Att återvända

Jag är nästan frisk. Mina leder och körtlar mår bra. Jag har en liten hosta och är lite snorig men jag klarar mig fint utan ipren så det blir nog skola imorgon. Det känns sjukt att komma tillbaka till den verkligheten. Det har varit ganska trevligt att vara sjuk och bara ligga här i Stefans soffa med en dator i knät och titta på massa dåliga filmer. Det hör nog även varit sjukt bra för mig att ta mig tiden att vara sjuk. Stressat ner. Bara chillat. Varit ensam. Jag har kommit fram till en massa bra saker, vändpunkter skulle man kunna kalla dem. Det är bra.

Förlåt

Do you think Cecilia Hagström is a gold-digger?   Yes

Någon har svarat ja på detta. Oh. Förlåt alla mina vänner på facebook va men nu måste jag skaffa mig typ 70 silver för att se vem det är!

Armhålesjukan

Ja, kommentaren i inlägget under var från ett klipp med Russell Brand. Hittar du vilket så får du ett pris! Typ en läsk.

Mina körtlar ömmar så himla mycket att jag tror att jag ska dö. Nej nu överdrev jag men varför ömmar körtlarna i armhålorna det är så himla hemskt. Jag sa ju detta, ni vet förra gången jag var armhålesjuk, att de kommer amputera mina armar. Annika, du måste mata mig och hur ska jag kunna ge blod utan armar? Helvete.

youtube

Kommenterer på youtube. Alltså visst, det finns folk som har intressanta diskussioner och bra kommentarer och liksom helt okej kommentarer, men det finns alltid kommentarer som till exempel

"Yhuu Must Be Blind Thenn. Get Glasses And Yhuu Will See. Oh, And Also TRY Reading Waat Other Girls' Said About Him. "Rawr, He's Fit" And Ect. Please Don't Reply Becuz I. DON'T. CARE."

Och de är så töntiga. Jag blir bara så irriterad. Visst, det var nån annan som sa nåt dumt om videon första va, men att svara såhär? Jag förstår inte. Versal i början av varje ord, varför? Och "Yhuu". Jag dör.

Musik

På något sätt har jag glömt allt. Och nu är jag tillbaka. Jag lyssnar på musik som är som ett ankare för mig. Det var så länge sedan jag lyssnade ordentligt på det som förrut var "min musik" (Bowie räknas inte han är alltid med mig). Roxy Music, T. Rex, Patti Smith, Iggy Pop, The Who, Joy Division, The Velvet Underground, Pixies, Bauhaus, Echo and the Bunnymen med mera. Och liksom visst självklart älskar jag den musiken jag lyssnar på nu, men jag vill för den sakens skull inte glömma det jag lyssnat på innan, för det här är fortfarande musik som jag älskar. Jag fattar inte hur jag kunde glömma det.

På ett sätt är jag idag sjukt sentimental men på ett annat är jag likgiltig. Jag har gått igenom så mycket på en dag nu utan att komma någonstans men samtidigt har ajg kommit så himla långt. Förstår du vad jag menar? Det är inte dig jag saknar. Det är hur vi var. Och det gäller alla. Det är sjukt.

det är såhär det känns



i don't sit around and wait
i don't give a damn
i don't see the point at all
no footprints in the sand

Feber

Jag har en sån där feber så att det känns som en sylvass kniv skrapar på mina ben. Det gör ont i hela min kropp, eller iallafall där jag har ben. Och plötsligt börjar det dunka i mitt lillfinger. Det gör så himla ont.

Kärlekslistan

1. Russell Brand (1)
Jag har köpt "My booky wook" och mitt intresse för Russell Brand lever kvar ännu en vecka. Boken är bra.

2. Jerome Pradon (ny)
En gammal flamma väcktes till liv när jag av någon anledning tittade på Jesus Christ Superstar. Jerome Pradon är min favorit i hela musikalen, han sjunger bäst, är en bra skådis och så är han mycket charmig.

3. Min telefon (ny)
Min telefon är en mycket bra sak där jag har kontakt med flera av dem som egentligen borde stå på listan men som jag inte vågar skriva ut namnen på!

-

Precis när jag typ är ikapp med saker och ting liksom ON TOP OF MY GAME så börjar jag känna mig sjuk. FY FAN.

Hittegods

Jag var med Annika idag på SL:s hittegodsavdelning. På vägen dit slog det mig att jag fanimej varit där en gång tidigare. Även det var med Annika. Då var vi väl kanske 13 och 15. Hon hade tappat bort sitt paraply. Nu var vi 18 och 20 och det var mobiltelefonen. Jag undrar vad hon har tappat om fem år?

Knarkar-arm

Idag var jag på blodtappen vid Skanstull och fyllde i papper och blev tappad på lite blod. Det var inte alls så smärtsamt som jag trodde att det skulle vara, men det lär kännas mer när det är 4,5 deciliter blod vi pratar om. Så nu har jag en knarkararm, att det är fel arm säger vi inget om. Såklart att jag är vänsterhänt.

Så nu om en månad ska jag ge blod. Ger du blod? Om inte, har du egentligen en bra anledning? (ARG SMILEY)

Morrissey

Om jag hade mycket pengar skulle jag åkt på alla Morrisseyspleningar har kör nu på sin turne. Alla. Eller iallafall UK-touren. Det vore så najs att bara hänga och dra på alla Morrisseyspelningar och bara ha det party och träffa massa trevliga människor och se Morrissey jämt. Jag funderar starkt på att köpa biljetter till göteborg och borås eller var fan det nu var med. Men jag vill nog inte vara i Sverige. jag vill se Morrissey utomlands. Alltså visst jag är taggad som fan på stockholm, men att se i typ London liksom.


Tänk att vara den där bebisen liksom.

Jesus Christ Superstar


Jag har blivit lite pånyttförälskad i min favoritmusikal. Kolla på klippet. Så himla bra och jag är alltid lite kär i Jerome! Och Judas och Jesus är så kära i denna version. Så det så. Gissa vem som kommer på listan på torsdag?

Plus att jag numera har flatfrisyr.

hits