Okej okej det är bara att vänta och gör...

Okej okej det är bara att vänta och göra det man kan och idag känns det ej lika illa som igår det är ju alltid bra. Är bara så trött på att vänta jag har väntat hela livet och kommer vänta länge till.


Nu sitter jag här på tunnelbanan och vet...

Nu sitter jag här på tunnelbanan och vet inte riktigt hur läget är. Stör mig sjukt mycket att det långa jävla smset inte levererats medan det korta som jag skrev och skicka efter det är framme. Jaha. Jaja vad som än händer så är det väl bra att vara ärlig osv.


Tar första bakisciggen direkt så det är öv...

Tar första bakisciggen direkt så det är över. Jodå igår var helt okej.


Vad håller du på med? Nej fy.

Vad håller du på med? Nej fy.


Oki fest i vtuna. Mycket spännande kväll.

Oki fest i vtuna. Mycket spännande kväll.


HaHa ett gäng e fula män trodde jag fotade...

HaHa ett gäng e fula män trodde jag fotade dem. Haha nej. De trodd mig ej.


Känns som klockan är typ två men nej den ä...

Känns som klockan är typ två men nej den är tio.


Sjukt konstigt att åka förbi stadion och i...

Sjukt konstigt att åka förbi stadion och inte bo där längre. Helt galet. Men ja sånt är livet.


Midsommar i tanto.

bild0252 (MMS)

Midsommar i tanto.


Sitter och drickel öl eller pilsner som de...

Sitter och drickel öl eller pilsner som de säger på kvarterskrogen här i årsta. Trevligt har vi det också.


Parklife

bild0251 (MMS)

Parklife


She bangs the drums

bild0250 (MMS)

She bangs the drums


Jobbar och pluggar. Har ju en omtenta i hö...

bild0249 (MMS)

Jobbar och pluggar. Har ju en omtenta i höst och vill ej tappa tyskan så jag tänkte försöka läsa mycket och utöka ordförrådet mitt. Måste även plugga upp grammatiken en del men det är ett senare projekt.


En kompis olle, en kompis!

bild0248 (MMS)

En kompis olle, en kompis!


Olle.

bild0247 (MMS)

Olle.


Nu är det kalas på grönan!

bild0246 (MMS)

Nu är det kalas på grönan!


-

Sitter hemma hos mor och ska gå till bussen som tar mig härifrån om fyra minuter, nej nu slog det om så det är bara tre kvar. Ännu en vecka. Allting en gång till. Så bra är det kanske inte. Ska jobba lite idag och det är ju inte alls jobbigt att göra det men ah allt är bara tungt och tar emot. Har ingen lust med någonting alls det här som vi har det är ingenting annat än ett försök att ej gå under osv.


Här bor de.

bild0244 (MMS)

Här bor de.


På väg till rindö och lotties kalas.

bild0243 (MMS)

På väg till rindö och lotties kalas.


Idag har jag träffat moto boy på tunnelb...

Idag har jag träffat moto boy på tunnelbanan. Jag jobbade så jag hade metromantel och metrokrona på mig men jag var ju tvungen att säga till honom att jag tycker att han är bra. Han blev glad tror jag sjukt snygg var han också.


Nöjd mojje.

bild0238 (MMS)

Nöjd mojje.


Nu har jag lämnat östermalm för sista gång...

Nu har jag lämnat östermalm för sista gången. Eller alltså lägenheten. Ett och ett halv år, det går så fort ändå.


Okej rökpaus. Har slängt typ åtta påsa...

Okej rökpaus. Har slängt typ åtta påsar med skräp och det är fan mycket kvar. Ska städa lägenheten sen också när far fått ut sina saker. Känns som att detta projekt är lite stort men vad fan. Det är många timmar kvar på dagen om man säger så. Plus att jag faktiskt gillar att städa egentligen, bara att jag inte pallat när det varit så jävla mycket men nu får jag ju till och med betalt.


Okej rökpaus. Har slängt typ åtta påsa...

Okej rökpaus. Har slängt typ åtta påsar med skräp och det är fan mycket kvar. Ska städa lägenheten sen också när far fått ut sina saker. Känns som att detta projekt är lite stort men vad fan. Det är många timmar kvar på dagen om man säger så. Plus att jag faktiskt gillar att städa egentligen, bara att jag inte pallat när det varit så jävla mycket men nu får jag ju till och med betalt.


Sitter på min gård och röker. Ska städa ur...

bild0236 (MMS)

Sitter på min gård och röker. Ska städa ur lägenheten och så. Har nog ingen eller ja väldigt begränsad internettillgång på ett tag.


Tyskland är enda anledningen att kolla på ...

Tyskland är enda anledningen att kolla på vm.


Teddybears djade på ml. Kalaskul!

bild0234 (MMS)

Teddybears djade på ml. Kalaskul!


Ah öl. Jag är sjukt seg men man får ju sky...

bild0233 (MMS)

Ah öl. Jag är sjukt seg men man får ju skylla sig själv egentligen. Äsch det här löser sig nog ändå.


Återställare behövs verkligen. Så himla ba...

bild0229 (MMS)

Återställare behövs verkligen. Så himla bakis. Men det var en trevlig kväll, blev kalasfull, så full att jag inte klarade av att dricka upp all sprit liksom. Ibland är livet ändå helt ok.


-

sitter här och väntar på att m ska ringa. han vaknade för typ en och en halv timme sen och så vi pratade då iaf så skulle han bah dricka kaffe och duscha och ringa mig. jaja jag har väl inte så bråttom egentligen det är lugnt för mig bah det att vi inte kommer hinna ses så länge för jag ska ut och supa skallen av mig nej det ska jag inte men dricka lite kanske. äsch vi får se. jag blev ganska svinigt full igår och i onsdags också ju så jag behöver verkligen inte en fylla till. har ej råd att spendera pengar fy fna vilket äckligt liv man lever ändå.

-

nu kommer det komma en massa bilder till min blogg på mors bil. ja jag kommer ta bort dem sen om jag pallar det är bara för att detta är typ mitt enda sätt att föra in bilder till datorn osv.

Dave Levey


Asså han är ju helt sjukt underbar och snygg och sexig och allt. Har nu skickat en vänförfrågan till honom på facebook, väntar med spänning!

-

Alltså mitt liv det suger verkligen just nu. Jag har ingenstans att bo i två veckor, sen har jag en kalaslägenhet med en kalasdyr hyra som jag inte har några pengar till. Jag fick F på referattentan och internet är segt så jag kan knappt kolla på Hells kitchen. Måste se Dave han e så sexy.


Hänger i vitan och är bakis.

bild0225 (MMS)

Hänger i vitan och är bakis.


-

Gick upp vid tio imorse, så nu har jag varit vaken i snart tre timmar. Det är fan helt sjukt att gå upp så tidigt, dagen blir så jävla lång då. Shit jag har ingen aning om vad jag ska göra idag, det enda jag vet är att jag ej ska spendera några pengar. Kanske göra en jävla budget men då kommer jag bara bli deprimerad, jag har inga pengar alls och mitt nya jobb kommer antagligen endast ge mig två pass. Jaja.

Annika klämmer maxs finnar. Det är fan par...

bild0224 (MMS)

Annika klämmer maxs finnar. Det är fan party i tanto.


Nu är jag i sundbyberg och väntar på bu...

Nu är jag i sundbyberg och väntar på bussen till jobbet. Har precis skaffat mig ett till jobb så det känns ju bra. Halva helvetet för dagen är över. Inte för att det är ett helvete att jobba med a, absolut inte, men frågan är nu om hon kommer att vara hemma som hon ska. Annars kommer jag få hänga där ensam och vänta och det kommer vara ett helvete. Så det är ett helvete bara att åka dit, tar liksom ut det i förskott att hon inte kommer att vara hemma.


David Bowie



Här på det som kallas för internet finns det en sida som är som gjord för mig, davidbowiewonderworld. Deras bästa service är att de har ett
"daily photo" där det kommer nya bowiebilder dagligen. Kalasgrej tycker jag verkligen. Det enda som går att klaga på är att de brukar köra samma bilder två veckor i rad, men det är ju bra om man missar onsdagens ena vecka kan man ta den veckan efter. Oftast är det bilder jag redan sett men nu de tre senaste dagarna har det dykt upp riktiga guldkorn, för mig i alla fall. Blir alltid lite lycklig av att se en bild på Bowie som jag inte sett förut, och denna var ju bara klockren, kan inte låta den passera världen på detta sätt utan lägger den här så att alla ska se.

-

Har skaffat mig poppis igen så det kommer antagligen bli en hel del aptråkigt mobilbloggande denna månad. Ah jag och Cecilia skulle hämta uppsatshelvetena men nej de var inte där Jenny sagt att de skulle vara, hon är väl inte klar än eller nåt men då borde hon maila, fy fan det är taskigt att tvinga mig ut dit för ingenting. Jaja.


Köpte tamponger på seven eleven idag och det är ju så jävla pinsamt att man måste fråga om dem och se ut som "ja hej här står jag och mensar" usch nej fy. Och svindyrt är det också men jag stannade hos ylva typ hela dagen och allt var stängt vad ska jag göra vill inte vara den som är den liksom. Nej fy men jaja okej då klarar jag sånt också då, i alla fall idag.


Imorgon kommer bli ett helvete men sen är det över, sen är allt fixat, hela mitt liv, inget mer helvete någonsin. Eller nej så är det ej men jag måste låtsas för annars finns ingen jävla anledning att gå igenom detta för att vänta på ett till och ett till och ett till det tar aldrig slut.

Cecilia äter sushi vid universitetet. Ska ...

bild0223 (MMS)

Cecilia äter sushi vid universitetet. Ska hämta lite uppsatser.


-

ska snart gå och lägga mig, är sjukt trött. sov bara fyra timmar, vid tio ringde bossen och unda om jag ville jobba 6 timmar istället för tre och jag är inte den som säger nej till det direkt så idag har jag kört twister och lekt med lego hela dagen. nu mår jag illa och vet ej varför riktigt men det är väl för att livet inte tycker om mig. måste typ skärpa mig och ta tag i saker. tänkte försöka att inte supa i veckan men vad ska man göra annars jag vet ej. nu har jag ju inget plugg alls så fram till onsdag är det bah jobb och möte och intervju och så, så jag ska väl försöka bli en lyckligare människa nu när jag har tid. vit vecka det har man ju inte haft sen man var nyfödd i princip, men nej vem försöker jag lura, det är ju fan sista ML i helgen eller hur var det och nåt fint ph lär man väl få ihop.

nej nu när jag har tid ska jag hålla hårt i pengarna och göra bra saker som träna, promenera, tvätta, städa, packa, spela gitarr och fundera ut var fan jag ska bo i två veckor. hoppas jag får pissjobbet som jag ska på möte för bara för att ha något mer än detta barnvaktande, som är ett bra jobb så absolut men det är inte många timmar liksom. behöver sjukligt mycket pengar till mitt liv.

lyssnar på tysk musik, holger hiller, asbra. älskar fan min tyska så länge det inte är tentor i närheten. hoppas jag klarade uppsatsen och sista tentan så jag inte behöver göra om någonting. jag vill bara jobba hela hösten och vintern och våren och sen dra till tyskland så länge det bara går. måste komma härifrån, är så himla trött på precis allting, ja utom holger och bowie tröttnar jag ju aldrig på men det vet väl alla.

har ingen poäng med att skriva det här jag måste bara sysselsätta mig och få ut lite piss. om jag gnäller här och nu kanske jag inte är så jävla sur imorgon. imorgon ska jag träffa ylva och hjälpa henne en del och det är ju np, ganska trevligt och jag lär ej spendera pengar bara cigg så det e ju okej. sen måste jag smsa bossen och pappsen och lösa onsdagen. kommer vara jätterädd på onsdag men det är ju helt onödigt. kommer både vara rädd och stressad i och med att det är ganska knappt med tid där. kollar nu hur lång tid det tar att åka kollektivt från mötet till jobbet, oj tog bara 19 minuter om jag hinner med en viss buss, det var ju skönt. ah i värsta fall får man väl ta en taxi, så är det bara. måste hinna med båda grejerna för att säkra min framtid. ah jaja jag ska dö snart tack klarar inte detta hur länge som helst. ge mig en sommar i tyskland sen får det va nog.

-

är bara så trött på allt och alla och vet ej varför jag är så jävla gnällig. ser ner på folk hela tiden och inte på ett sätt som på något sätt är okej, inte för att jag gör något av den här känslan som jag har att alla jävlar fan är idioter men jag har den hela tiden och jag känner mig dum för att jag tycker att jag är mycket bättre än alla andra och så känner jag mig sämst i världen.

jag tror att jag mest är allmänt otillfredställd. ingenting händer och jag känner inget annat än irritation och trötthet. skolan är slut och det är väl trevligt och så men nu är det en fråga om hur jag ska få pengar i sommar så jag ska på informationsmöte och kortare intervju på onsadg men jag ska jobba typ samma tid så det måste jag styra upp. måste även till skolan imorgon och hämta min och lisas uppsats, lite taskigt att jenny ej skrivit in på minastudier eller vad det nu heter vad vi fick för betyg, vill bara veta så jag slipper komma dit och skämmas.

träffade en man idag på jobbet, jag vet sjukt ställe att träffa män på men ändå, ah jag har träffat honom kort en gång förut med men till saken i alla fall. han är inte sexy han är inte min typ jag gillar honom ej så men han gjorde så jag var typ genuint glad ett tag och det är inte många som gör det nu för tiden. jag hade en del, ni vet när man har nya vänner och allt är najs och underbart och man blir glad bara av ingenting. oh det var så fint vi hade det så, men som allt annat så går det över. inte för att det jag har med mina nyare vänner idag inte är bra, det är det visst men den här genuina glädjen den kommer inte. nu är man avslappnad och sig själv och inte ett dugg nervös eller pirrig och då är man ju bara som vanligt och då är man ju bara en deprimerad jävla skata.

jag vet inte ett piss jag ska försöka ta mig igenom det här. så jobbigt är det ej förutom just onsdag just nu då. och att jag borde tvätta och städa och förbereda mig inför flyttoch slutas röka för jag är ju uppenbarligen pollenalleriker och det är ganska rejält också helt svullen i gommen för i helvete. har varit det i perioder i månader och ej fattat vad det kom ifrån men jag är väl plötsligt allergisk mot allt bara för jag var lyckligt lottad när jag var ung. och mens har jag också nej jag ger upp. fy fan.

jag vill bara lyckas komma in i nån rutin som e okej. nej jag vet inte vad jag vill usch jag vill ingenting bara kräkas och dö.

hits