mp3

annika och jag vi är goda vänner och ja vi köpte varsin mp3spelare idag. kom nu helt plötsligt ihåg att jag brukade använda mp3spelare, som alla andra ja visst, men jag har inte tänkt på den jag hade då på så himla många år. den var i liknande storlek som den jag har nu, fast blå. och ja helt vanlig. hade väl kanske 356 mb minne eller vad det nu var på den tiden. denna har fyra så det känns ju jävligt lugnt med space. men jag borde skärpa mig och lägga in alla mina skivor på datorn igen så jag kan lägga in även den musiken på min nya mp3. men äsch sånt är så ansträngande. gör det sen, har en massa på datorn ändå bara ingen bowie dock. stort problem. jaja. behöver ju nämligen musik nu när jag ska åka till smålandsstenar på lördag. har inte haft någon form av portabel musik sen provivaincidenten på arvika och är nu van att vara utan så de första dagarna här kommer musiken vara ett riktigt nöje innan den blir en del av vardagen igen. lägger in all pulp jag har och bara lyssnar sönder. äntligen.

-

don't let me stay don't let me stay my logic says burn so send me away
oh bowie.


det är hemskt att saker bara försvinner hela tiden, har ännu inte hittat mins två av mina bowieböcker, fan jag minns inte ens hur många jag har men jag vet att två saknas. de kan vara på mors vind men jag har varit där och letat en gång och inte blivit rikare. och nu ringde ylva och berätta att hon typ tappat bort niclas tröja som jag lånat. kul. för hon tvingade mig att låta henne tvätta den och sen så hämtade hon inte tvätten. kul. men men jag lyssnar på bowie och är kär.

-

nej vet du vad om det är över mellan chuck och blair så finns det inget vackert i denna värld. lite av en överdrift kanske men om det är över finns det i alla fall ingen anledning till att fortsätta se gg, men ah man kommer ju hoppas hela säsongen och sådär. tragedi är det.

denna vecka är snart helt okej ändå det har gått det här med. måndagen var ett riktigt helvete och idag var inte så kul heller men nu är det snart helg och sådär. jag menar inte att jag gjort tråkiga och jobbiga saker igår och idag, det har bara varit så otroligt svårt att orka med någonting alls. men men det går ju i vågor det där (internskämt hoho).

-

jag är bara så himla trött på att det går så långsamt för y att flytta ut och att hon prioriterar typ helt fel saker.

-

Idag har jag inte gjort något vettigt, eller jag har vunnit typ 27 spänn på poker. Det var ju bra. Ska ta tag i hela mitt liv nu igen och skärpa mig och sluta skjuta upp saker.
Panta + handla
Städa + diska
Läsa the great gatsby
Nej jag har ingen lust med någonting alls.

-

Godmorgon. Har inte varit uppe såhär tidigt sen jag var kolloledare på slandö och hade gått upp en timme tidigare för att värma diskvatten. Idag är det inte samma slags arbete som väntar utan jag har ett diagnostiskt prov nu på morgonen, alla som har efternamn som slutar på A-H börjar 8.45. Jättekul är det, verkligen. Hade de kört gränsen A-G så hade jag inte börjat förrän klockan 10.45. Det hade varit helt okej ändå, nu har jag sovit fyra timmar och mitt huvud gör skitont . Jag känner mig dock inte särskilt trött bara långsam och korkad. Jaja jag har mycket tid på mig i alla fall och hur jävla svårt kan det va.

September

Jag vill inte stanna här, det har jag känt länge nu. Det här ger mig ingenting det är bara något jag slösar mitt liv på. Det är snart höst och allt kommer vara precis som förra hösten förutom att jag pluggar Engelska I istället för Tyska I och jag kommer snart fylla 20 istället för 19. I och med att jag kommer vara 20 år gammal kommer jag att kunna handla på systemet och slippa noja inför inträde på 20-klubbar. Vilken lättnad, vilken förändring, vilken utveckling. Nej jag har inte kommit någonstans det här året som gått, känns det som i alla fall. Jag vet att det är en lögn men stegen jag tagit är så små att de nästan lika gärna kunde varit så, som om jag varit stillastående ett år och årstiderna bara gått igenom mig.

 

Dags att gå till sängs för att vakna upp ännu en dag i denna röriga lägenhet där ingenting är mitt och jag inte kan få någon ordning. Dags att gå till sängs för att drömma om tänder som faller ut och splittras som kristallglas tappat på ett marmorgolv. Dags att glömma bort att jag inte står ut här.

September, och jag fattar ett svårt beslut
min nedräkning börjar nu
där allt en gång tog slut

hits