Tärningen

Gör det mesta för att slippa samhällen, jag är trött och uttråkad och vill inte plugag vill inte städa vill inte tvätta. Kan inte spela gitarr för jag råkade skära upp halva fingret. Idag är nog inte min dag jag bara tar rökpauser och försöker ringa men svarar folk svar nej. Är ensam med bror så det är inget jobbigt hemma, och det är ju bra.

Haha i hjälp är det någon som anammat tärningsspelarens teorier. Det kanske jag också borde göra. Okej. Har jag en tärning? Vi får se vi får se. Hittade inte en enda riktig tärning men vi hade nån kartongtärning och sidorna är som följer.

Vad ska jag göra närmsta timmen?

Grön kvadrat - Tvätta
Rosa hexagon - Samhälle B
Blå triangel - Städa
Gul stjärna - Röka och slå igen!
Blå kvadrat - Dator + TV
Orange cirkel - Ringa någon, slå tärning om vem.

Okej, here we go.
det blev blå kvadrat. Meh. Okej då.
Frågan är om jag får röka eller inte? Grön, blå och blå betyder ja. De andra nej.
Svar nej. Oh.


Jag tror jag fuskade för jag ringde ändå? och smsar som saten. och nu går jag och röker fast det är tio minuter kvar. Vad ska du göra då, tärning?!

Våra bästa år II

Jag tvingade Kaye att kolla på våra bästa år idag. Det börjar bli spännande alltså. Nej det är hemskt jag hatar det på riktigt men liksom jag kan inte sluta. Går det på tv måste man ju nästan se det för det är så stört dåligt. John har iallafall konfronterat Marlena och Marlena kommer typ försöka döda honom i nästa avsnitt? :D SPÄNNINGEN STIGER.
Cecilia sitter brevid mig och lackar.

Våra bästa år

Jag kollar på våra bästa år nu igen. Varför gör jag det det är inte bra alls. Allt bara går utför och de skådisar med vett har dragit för länge sedan. Det jobbiga är när karaktärerna finns kvar men det är adnra skådisar. Typ Philip. Han är utbytt. Det är hemskt, den nya Philip är stört ful och äcklig. Och ungdomarna vill gifta sig när de är typ 18. Och ja det är USA, alla är kristna och oskulder. typ. Nej okej de har sex men bara om de varit tillsammans i minst ett år, och ska helst vara förlovade. Och det är värsta seriemördaren där också, haha det är Marlena. Så gay. Jag minns när hon var kidnappad av Stefano och haha. Vänta. Jag har tittat på det här för mycket va. Ja, det är ju inte okej.

Men jag mår bra ska rökaaa strax. Kan inte laga mat på ett antal timmar det är lite surt men oh kan städerskan dra snart eller. OCh samhälle B here i go, sen ska jag vara med Kaye forever!

Say I give you, you give me, honey we are going down in history

Stört trött. Men det är okej i guess i guess. Förkylning håller på att utvecklas. Jag var hos tandläkaren och hade inga hål. Gud vad jag är bra jag trodde jag hade massa hål. Och jag ville gå hela tiden men jag var kvar. Jag är duktig. Det var igår men det känns som det var en vecka sen? Samhälle B status är att jag inte gjort något mer. Ska göra imorgon jag lovar! Är för trött för att få fram något vettigt nu. Min kropp är helt. ja. Haha.




I'm just trying to make some sense

Jag håller på och kollar igenom min bilddagbok och typ min blogg och grejer och jag menar, typ 2006 gjorde jag så himla mycket konstiga saker. Nu är mitt liv så ospännande. Liksom det är skola och fylla och sen är det inte mer med det. Umgås knappt nyktert med folk EVER. Idag är dock undantag för olivia var här och ja man dricke rju inte hemma liksom. Men de senaste helgerna har det ju liksom varit fylla båda dagarna om man säger så. När jag senast var helt nykter en hel helg minns jag icke! Det är lite pinsamt.

Har kommit igång med samhälle b nu kanske. Det är på väg iallafall det är på väg. Var med Milan idag dårå han bjöd även fgast jag hade pengar. han ska alltid vara en sån man alltså. Mig har han inte lycktas övertyga ;) haha. Det är lov det känns bra men jag har för mycket planer för jag borde bara vara hemma och göra samhälle b grejen liksom men det känns ju inte kul.

I'll break you because I lose myself inside you

Jag drömde om att jag fick en bebis. Oh jag vill ha en bebis.

Den här helgen har varit typ... bra och dålig och ja nu är det väl mest såhär att jag vill inte till skolan jag vill inte jag har så mycket att göra det går inte bra och mina män pratar inte.

Because my love for you would break my heart in two

zappar. Och så är det MTV och en hemsk version av let's dance. alltså visst jag gillar inte låten från början men nu är den ännu värre och videon är hemsk och jag hatar folk som gör sånt där mot bowie. Jag menar sluta! Han är bra även när det gäller låtar som let's dance men gud hur tänker de som gör äckliga versioner av det hela? HUR?! Titta så förstår ni.



Jag menar bowie är iallfall himla snygg i sin version. Och den låter mycket bättre.

Don't tell me there's no hope at all

Jag vet inte. Det värsta är väl som nu, att bara vänta att bara vänta. Vänta på att livet tar slut men vad är det för skit jag tror inte på sånt här död är ju helt meningslös vad är det här vem har bestämt hur lång tid någon har jag vill dra först för jag är självisk jag vill inte vara tvungen att förlora fler. Och nu är vi här och jag vet att det här kommer bli ett helvete och jag vill inte veta jag vill inte veta. Därför hatar jag läkare. Alltså när de inte kan göra något kan de väl hålla käft. Jag är rädd för läkare och jag vet att jag bara smiter ifrån det jag tänkte prata om men det är skitsamma det är ingenting som rör någon.

Nej allt går bara åt helvete och det får man väl acceptera.

And I won't say it if you don't say it first

Jag lyssnar nästan bara på the cure. The cure och the cure. Fick mina två cdskivor idag (three imaginary boys & seventeen seconds) som jag inte har pengar att betala men eh det får jag lösa på något bra sätt. Jag måste KOMMA IHÅG det också. Jag är stört glömsk. Men min skivsamling blir ju snyggare och snyggare och det ger mig stor glädje. Något som gör mig ledsen är dock att mina ipodhörlurar gått sönder så det är hemskt ljud i dom nu och jag måste skaffa nya, och ja det har jag ju inte råd med.

Jag vet inte alls men jag ska ta det lugnt nu för en gångs skull och det är väl bra. Jag är för snabb i mina svängar.

Men terapin var bra idag. Jobbig jobbig men liksom jag känenr att det ger mig bättre självkännedom om inte annat. Det har redan gått tre månader! Va?! Det trodde jag inte det tänkte jag inte på. Jag kommer ihåg att jag tyckte att tre månader är en jävla lång tid men nej det var det inte.

ONE HUNDRED YEARS

Var på cure var på cure. (detta inlägg kommer att fyllas på strax ja, ska se på forsyte sagan med syster va).


Okej här kommer det. Vad hände egentligen? jag vet att ni har frågor och jag ska försöka besvara allt! Mötte Fahmina och Maritn typ tjugo i tre vid globen. Vi letade upp hovet, och märkte att vi skulle in vid olika ingångar va men de tvar ju typ inget folk där alls så man behövde ju inte köa. Vi satt och snackade skit och drack lite granna och sjöng på världens bästa låt (fahminas och martins rap!) och så hörde vi hur de började på close to me!!!! Ja iallafall så kissar vi hela tiden och möter hanna sen dårå. Tiden går och det är dags att gå in så det gör vi (SEPARAT) och sen hittar vi varandra igen där inne. Hamnar typ aslångt fram och precis i mitten. Underbart. Förbandet var inte alls bra men spelade ju inte särskillt länge alls så det var okej. Så är det sags och jag och Fahmina står och håller händer hela tiden och de spelar och spelar och Robert står precis framför oss så nära jag kan se allt han gör precis allt. Och de spelar länge och de kör love song och pictures of you och lullaby och ONE HUNDRED YEARS.

Just nu blev det lite paus i skrivandet jag hittade video från igår och jag hittar foton och ja. Jag är så glad men samtidigt liksom, det är över. vad ska man se fram emot nu?

Det finns massor på youtube. Det är kärlek.

Hey you, would you help me to carry the stone?

Jag vet inte varför men igår var jag helt säker på att jag bbörjar 13.00 på onsdagar. Jag menar seriöst vad tänker jag med? Jag börjar ju 11.15 och det kom jag på så fort jag vaknade och klockan var halv elva. Så nu missar jag psykologin och känner mig ganska dålig. Jag har missat så mycket nu. Jag måste ta mig i skinnet. Jag drömde att jag hittade böcker till mitt samhällsarbete. Och det skulle vara så underbart men jag har inte ens börjat leta. Jag vet inte vad jag ska skriva jag tror att det kommer gå ganska åt helvete med samhälle b. Och jag ahr bestämt mig för att inte läsa matte d, tror jag. Nästan helt säkert. Mina betyg ser förjävliga ut varför kan det inte gå lika bra som i ettan för? Ettan gav mig underbara betyg. Jag är så skoltrött jag är så skoltrött.

JAG ÄR SYNSK! vi hade ingen psykologi så jag hade helt rätt i att jag började ett. ÄLSKA MIG SJÄLV :D.

We should be on by now

Vi hade våra första barnföreställningar igår. Det kändes bra faktiskt. All stress och oro som var innan försvann och ja det blev ju  faktiskt helt okej. Bara två gånger kvar sen är det ur världen. En sak mindre att stressa över. VI fick en idrottsuppgift igår och jag vet inte varifrån man ska hämta faktan så de tycker att man gjort det korrekt men det är bara en liten uppgift så det kan jag lösa.

Är det bara jag som tycker hon är snygg? Hon den dära bruden i reklamen. "Var tredje sök är gratis"- grejen. Alltså sure hon verkar ju pantad. Och hon har för stora bröst. Men förutom det tycker jag att hon är snygg. Och humor är det ju också. Nej det är väl bara jag.

I just know, it is time for falling apart

Mickes fest igår dårå. Kommer dit typ nio fast jag skulle kommit halv åtta men jag missade pendlar och bussar så det bidde som det bidde. Jag minns typ inga nya namn men det är okej. Drack min vinare och lite öl va och lite här och där. Hängde egentligen mest med de jag redan känner liksom men pratade även med lite brudar. Det finns inte så mycket att säga. Det var hög musik. Jag typ kedjerökte cigaretter jag fick av Christian. Snackade massor. Typ sjöng oasis med Tom och Jocke. Jag kunde inte texten jag bara improviserade men det gick bra alltså. Folk spillde ut allt som var mitt hela tiden, lite irriterande men det gjorde ju itne så mycket egentligen. Dansade lite med öh en hel massa folk. Victor typ tvingade Amelie att kyssa mig. Folk började dra hem typ vid tolv men inte jag inte för jag satt på toan med Gabriel som inte mådde så bra men det löste sig sen va. Malin städade som en galning. Haha sen kom det nån brud, vi skulle dra hem och så skulle typ alla till malin utom jag och micke så vi sprang och han ramlade det såg så himla roligt ut. Så komemr vi fram iallafall och då visar det sig att vi var 5 minuter tidiga, och bussen var försenad iallafall så alla som skulle till malin hann också med bussen så vi sprang i onödan. Sen åka åka så satt jag bredvid Tom som berättade alla hemlisar och haha han visade världens fulaste bild på micke som brud alltså det var hemskt. Förlåt men det är sant. Och så pratade vi en massa skit sen tog de annan buss och jag åkte hem.


Jaha du. Det är svårt men det är bara att acceptera men vad fan jag tror det är okej jag tror att det löser sig. Haha om jag hade haft pengar på mobilen när jag var på väg hem igår så hade jag gjort något jag ångrat eller kanske inte jag vet inte det hade nog varit himla skönt med. Jag känner mig ganska ond men ändå liksom oh det känns ganska skönt.

Nu var det sagt och förhoppningsvis snart ur världen. Det borde va okej.

I've got to use her everytime fascination comes around

Jag har sovit fyra timmar, men jag tänkte att nej jag måste gå upp så jag kan övertyga min mor om att jag inte alls drack alkohol igår. Jag vet inte hur det gick jag tror det gick bra hon nämnde det inte ens. Hon vill inte se, men det är okej. ja jag kom hem typ tjugo över sju eller något. Då var jag ju iof ganska nykter liksom, men hur vanligt är det att man i nyktert tillständ bah nej men jag åker så jag kommer hem nångång vid sju på morgonen?!


Jag och Malin glassa runt alltså. Hägsätra och sen värmdö och jodå det var bra det kan jag inte säga någoting om. Hade roligt, träffade folk. Snackade massa skit med Malin liksom och drack vin och vin och vodka och mer vin. Sen kom vi ju itne från värmdö, bussen gick inte förrens 4.56, så vi tog den. Så träffade jag en herre som heter Roy (tror han stavar så, vet icke!) i Slussen. Han gav mig 30 spänn  för två cigg och sen åkte han och jag taxi till tcentralen va och han köpte mackor till oss på det här stället som ligger där vid centralstation och så snackade vi en massa skit. Sen åkte vi hem åt varsitt håll men snackade på telefon hela vägen. Hah. Han var rolig men han tycker att jag är störd och har inte bestämt sig för om det är positivt eller negativt.

Och nu ska jag snart ut och hämta min alkohol och mina cigaretter till festen ikväll. Jag är pepp men lite rädd för att jag typ kommer somna eftersom jag sovit så lite.

hits