En tand för en tand

Jag pratar med min karl igen och det känns så himla bra han är så najs. Men han tror inte på att jag använder tandtråd, så himla taskig han är. Så jag går ut med det här och nu; jag använder tandtråd! Jag hoppas ni förstår att jag är ytterst seriös och tar hand om mina tänder på bästa sätt.

Långa vägen hem

Fylla. Vad ska jag säga. Det var ett tag sen jag var full. Jag gjorde precis allt man inte ska tror jag. Ringde folk och smsade folk och sen vid typ 6 på morgonen bestämde jag mig för att dra hem. Jag vet inte varför men jag gillar att bestämma mig för att dra hem, jag finner mig alltid utanför dörren när de andra går och lägger sig eller vad de nu gör. Jag var väldigt full, sån himla tur att jag kom hem alltså. Jag menar vem åker hem från salem när man är fett borta? Jag minns att jag precis missade en buss så jag satt där och väntade i en halvtimme på nästa. Den gick 6.04. Jag minns inte att jag gick på den, att jag åkte på den eller att jag gick av den. Jag minns att jag var på pendeltågsstationen och så köpte jag wasa från selecta. Skillat att jag gjorde rätt. Det var nummer 22, inte så svårt kanske. Ja det var ansträngande. Sen kom tåget och jag åkte till tcentralen. Jag minns inte hur men jag kom på tunnelbana och kom till gullmars. Här minns jag att jag satt och väntade på bussen. Den gick 7.27. Jag somnade självklart på bussen och blev väckt i tyresö centrum. FY fan vad jag måste ha sett ut. Sånt där är så typiskt mig och det är ganska pinsamt va men jag var full så jag brydde mig inte.

Latte i blodet liksom

Fahmina och jag ska bli lattemorsor. För att hitta lämpliga fäder till våra unga ska vi sätta ut kontaktannonser. "Generös, snäll, rik man under 35 som vill skaffa familj?" Fahmina hon övar hela tiden på att vara hemmafru. Jag övar inte jag tror jag är ganska skillad, jag menar jag älskar att städa och kolla på våra bästa år, vad mer behöver man? Sen ska vi vara gravida och dricka latte och ha barn och dricka latte. Bo i stan och dricka latte. Och all latte ska införskaffas på vårt underbara nya ställe där vi kommer bli stammisar strax.

Lovet är snart slut och jag har varit helt sjukt social och inte pluggat något alls. Har sett hela första säsongen av Queer as folk och börjat på andra nu. Det är en underbar serie och jag vill vara Brian eller vara med Brian eller. Vad som helst. Och att han heter Brian också. Brian är mitt favoritnamn ever och det borde alla som känner mig veta.

Frukterna anfaller, eller som bror säger; frukta min frukt.

Jag har åkt omkring som vanligt och träffat alla som vanligt. Något som dock varit ovanligt med idag är mängden frukt jag sett förtäras i kollektivtrafiken. Det började med en mamma som matade sin unge med banan. Kladd och lukt och jag smsade till Annika som även hon kände lukten. Vad är det med folk och bananer? Och sen på en fullproppad tunelbana var det ett päron i mitt ansikte. Visst jag åkte en station så jag överlevde. Och sen var det ett äpple, men det var iallafall utomhus. För att citera Annika; det är en djungel där ute, en djungel!

Sen åt jag och Fahmina lite vindruvor på slussens perrong men alltså det gills inte vi var diskreta!

Våra bästa år V

Okej jag fattar inte kan de inte bara bestämma sig för att Marlena ska dödas och sen så är det slut med alla morden? Kom igen jag orkar inte längre. Och PALLA shawn. Han är så himla jobbig han dumpa Belle för det här. Jag orkar inte. Han kommer att bli kidnappad av Jan. Jan är fett weird. Vänta!! Ere en ny skådis som spelar henne? Jag orkar inte. Och jag hatar den nya Philip han är så himla ful och äcklig.

På riktigt alltså.

Jag vill bara säga det här en gång för alla va. Jag hatar det när folk stavar jävlar med ett d framför va. Jag tänker inte ens skriva det. Alltså om man snackar om djävulen och djävlar på riktigt så sure, men man skriver inte djävla skit.  Okej nu skrev jag det. Men ser ni inte hur hemskt det ser ut? Eller är det bara jag som tycker det?

Thomas.

Xzion - Personal success is simply the fullment of what makes you happiest. says (01:19):
varför vill du inte må bra?
SILJA <3 VIKING says (01:20):
va jag vill må bra
Xzion - Personal success is simply the fullment of what makes you happiest. says (01:20):
vet..
Xzion - Personal success is simply the fullment of what makes you happiest. says (01:20):
men sluta må dåligt då. <3
SILJA <3 VIKING says (01:21):
försöker
Xzion - Personal success is simply the fullment of what makes you happiest. says (01:22):
kom och träffa mig och drick !
Xzion - Personal success is simply the fullment of what makes you happiest. says (01:22):
så glömmer du bort alla bekymer!
SILJA <3 VIKING says (01:23):
kanske men de kommer ju tebax vaa!
Xzion - Personal success is simply the fullment of what makes you happiest. says (01:23):
du har vi druckit för lite.

Gubbarna

Jag lyssnar på Roxy Music och minns när jag såg bryan ferry. Fy fan jag älskade det jag kan inte säga något annat. Jag har sett så många av mina favoritgubbar men nu kommer jag missa Cave och Lou och jag bara undrar när Bowie kommer för jag vill verkligen se honom innan han kolar (det får han förstås inte göra jag kommer gråta som fan om han dör). Ska man föröska få in en massa pengar och hitta biljetter till Cave och Lou eller ska man vara rikare i Berlin. Jag kommer ändå inte ha råd. Jävla skit gubbar som bara komemr hit när jag inte kan se.


Jag hoppas att bror har nycklar med sig för annars är han körd.

Måndag?

Nu har jag ingen koll på dagarna längre. Ja det är måndag idag men vad gjorde jag på vilken dag jag har ingen koll alls?  jag tror det var för jag sov så mycket. Om jag tänker efter kanske jag minns, eller inte. Pappa är fortfarande här, antar att han är för lat för att palla åka hem. Det är ju så himla mycket snö ute. Helt sjukt. Jag har tappat bort alla mina viktiga papper. Det känns mindre bra. Men annars är allt kalas.

Inställd utgång

Nej. Jag gillar det inte när jag först oroar mig stört mycket för att det inte går att få tag på dig (ja jag tänkte typ saker som att något har hänt med din familj och grejer) och sen så bara skjuter du upp det hela ännu mera. Och nu sitter jag här och har inget att göra ingenting för mig och jag orkar inte bjuda in mig hos folk liksom såhär. Hade jag vetat det här innan hade jag kunnat planera men nu har alla planer jag gillar inte när det blir såhär nej. Men vad ska man göra. Nu är hela dagen fuckad. Och jag vill ut.


Sömn

Så nu sitter jag här igen och kan inte sova. Är trött men vill verkligen inte gå och lägga mig. Ingenting som håller mig uppe egentligen. Väntar på att kräm ska torka. Halvkollar på tv som snart är slut vad ska jag göra då jag vet inte. Får väl lägga mig iallafall. Jag vill inte. Jag vet inte varför men jag tycker verkligen inte om att gå och lägga mig. Jag älskar att sova men just att gå och lägga sig. Man vet aldrig hur lång tid det tar innan man somnar och vad som kan hoppa upp.

Släktkalas

Det är söndag. Everyday is like sunday liksom. Kanske inte, kanske senare 2005. Ja iallafall så kommer det hit släktingar om mindre än en timme och de är sånna som gillar att gnälla. Min syster håller på halvt bryter ihop för hon inte klarar av deras gnäll, men liksom varför bjöd hon hit dom då?

Massa koppar kaffe senare.
Va varför publicerades ine detta?

sjukt trött

Jag kom hem hit jag vet inte typ fem kanske det var. Och sen klockan typ 19 anfölls jag av trötthet så jag sov. Och min rygg gjorde ont. Jag vet inte varför jag var så himla trött men jag antar att jag sov ännu mindre än jag trodde inatt? Eller. Jaja nu är jag vaken iallafall och vad är det för nytta. Ingenting händer någonstans. Men det känns inte så stressigt att inte göra något alls. Det känns okej. Visst jag gillar det inte, jag vill vara någonstans och göra någonting. Men jag är seg så jag nöjer mig med att glo på tv. En film jag sett förrut.

Ingen är hemma vart tog de vägen? Ja det är skönt iallafall. Jag tror nästan att jag bara fortsätter sova. Godnatt.
 

Kolme Pukkia

image13

Nej nej nej det kan inte vara sant. Kolme Pukkia är borta. Någon som kan få tag på för jag kan inte. Jag blir galen nu vill jag ju se mina bockar som hoppar och låter så vackert och nej det går inte. vad ska jag göra utan den här videon alltså man kan väl inte leva utan den? Shiet nu är jag lite deppig.

Våra bästa år IV

Våra bästa år. Vad fan snackar de om, är Marlena inte mördaren? Jorå det är hon det måste hon vara. Hon har varit så perverst ecklig! Och sen så bah hon som kanske är mördaren slog till John och bilen åker iväg. Man ser itne vem det är undrar vem det är! Haha. Shiet Belle och Shawn hade kyskhetsringar. vad gay. Och Abby är hemsk det kan väl ändå inte vara samma skådis? Jag tror verkligen inte det. Sami är helt galen hon lyssnar inte på någon. Hon bara skriker.

Jag älskar lov får då kan man glo på våra bästa år utan att må dåligt över det.


umgänge är det bästa jag vet

Nu är det lov och jag kan inte säga hur mycket jag längtat för alltså egentligen har jag inte hunnit längta så himla mycket. För det var ju lov nyss. Men jag klagar inte, jag älskar lov. Vad har jag för spännande planer undrar ni säkert, jo jag ska träffa cecilia strax. och annika imorgon. lördag är ett frågetecken, och söndag bokades precis med milan. Sen är det en hel vecka till som jag inte vet något om (utom fredag kanske hos rasmus) så jag tycker att ni ska umgås med mig. Jag är så himla ledig det är bara att boka in en dag! Jag älskar umgänge. I grupp eller inte, utförande någon slags aktivitet eller inte, ute eller inne, i stan eller hemma. Liksom jag gillar allt. Och juste jag skulle se på film med Joel nån dag också. får se när han kan.

Bowietröjan nummer ett alltså!

Alltså varje dag tänker jag "det här kan vara intressant att skriva om i min underbara blogg" och sen så minns jag inte alls vad det var jag skulle säga. Någon annan som har det problemet eller. Jag skrev upp grejer som jag skulle skriva om man tappa bort pappret. Gud vill inte att jag bloggar, men eftersom jag inte tror på honom/henne/eeeh så struntar jag i dessa uppenbara tecken från ovan (eller var det nu är alltså).

Min älskligsbowietröja är iallafall hemma igen och jag kommer ha på mig den varje dag ganska länge tills den luktar och sen tvätta den och fortsätta. Jag har inte haft den på månader jag måste komma ikapp liksom.

vinter ;/

Det enda jag säger är fy fan och mina krokusar dör. Skitväder ska man inte skriva om men det här gör mig bara ledsen.

Skrivarglädje

Jag skrev typ en novell ikväll och den är tillägnad min karl. Inte för att han skulle vilja det och än mindre läsa det hela men jag vet det är sån han är. Och kanske blev det lite hastigt ihopknutet (NOVELLEN ALLTSÅ, inte karln! eller alltså opm man ser det bildligt så kanske det med) men jag hade ett flow ikväll som jag har saknat. Mitt skrivande bara tog över och jag glömde helt bort att jag hade tänkt röka och kolla på grey's och sen sova. Inte för att jag skrev så länge men efter en haltimme fanns där inte mer att berätta. Det är en avhuggen historia och man kommer inte nära någon och det finns inga namn alls men det var skönt att skriva.  

Zara, kom ut ikväll!

Jag lyssnar på the ark igen. Det var ett tag sen. Fy fan jag minns min besatthet av herr Ola. Det var underbara tider det. Vad var fel där förutom att Zara grät och var kär i honom och inte mig alltså? Haha. Henne pratar jag visst inte med längre. Jag minns inte vad som hände där inte men jag minns att jag var hemma hos henne där i Uppsala och hennes mamma var inte hemma och vi kollade på en läskig film och åt nån god paj.

Våra bästa år III

Marlena kommer typ överleva? Alltså jag orkar inte. och snälle Belle bara kläm fram det! Ja jag ska sluta titta på våra bästa år, nån gång. Man blir så himla frustrerad! Och allt är så hemskt amerikanskt. Men jag hinner inte se klart avsnittet idag va för jag måste dra iväg till skolan.

BDB

Nya bilddagboken är ju sjukt jobbig. Kanske bara för att den är extrmet seg på min dator, eller för att den är fett ful?! Typ som charlottes klänning. Från och med nu kommer allt som är fett fult vara lika fult som charlottes klänning, ja. Det finns inte ord för att beskriva hur ful den är.

SJuk blogg.se

att blogg.se inte har funkar för mig på hela dagen har varit så frustrerande. Nu minns jag icke! Jag fick ett sms från någon som grattade mig på 17-årsdagen. Spännande.Liksom vem var det och vem skulle den skicka till egentligen? Jag var på stadsbiblioteket och sen gick jag på fel tåg och åkte typ två stationer. Sen så gick jag av och tänkte typ att oj det här måste vara ett tecken det måste var en mening med att jag gick på fel tåg. Och vem går på det tåget jag åker hem med då? JO MIN BORDSELVIS (vet du inte dem det är har du inte läst min blogg tillräckligt länge va). Shiet asså. Ja okej han såg mig inte. Jag borde hälsat men jag minns ju inte vad han heter på riktigt. Kan ju inte ropa bordsevlis över hela tunnelbanan. Han gick av vid skanstull. Sen så drog jag in till stan igen för far köpte cigg till mig va, och så var det värsta stoppet i trafiken sen så jag fick gååå från rådmansgatan till tcentralen. Fast det var ju inte långt. Men kallt!

Något är werird med bloggen kan inte redigera det dära? det ska vara massa stycken, inte sitta ihop sådär.

Serre!

Vem bryr sig om dansarna i singing bee? Får de betalt? De dansar hemskt.

NP - don't let him waste your time

Vi var och storhandlade och pappa köpte hårfärg till mig. Underbart. Så jag ska färga håret strax. Vi får se hur det blir, förhoppningsvis assnyggt. Men mitt hår gillar typ inte att bli färgat, det tar inte år sig så mycket. Min utväxt och så alltså. Och så blir det typ alltid rödare än vad det ska bli. jag vet inte varför. Jag har färgat håret i fem år haha stackars mitt hår. Och nu ska det kanske bli långt också. Vi får se. Jag har aldrig ahft långt hår. Mycket spännande. men det är bra längd nu, jag kan sätta upp det och jag älskar att ha uppsatt hår, oavsett vad Milan säger.

Och jag älskar Jarvis Cooker. Och torrents. ;D .

EVERYDAY IS LIKE SUNDAY

Att hon vann. Nej jag klarar inte av det. Fast okej det är ju bättre än typ allt utom BWO och de dära två tvillingarna. Så det är väl okej men hon är så plastig och ful och hennes klänning är den hemskaste jag någonsin sett tror jag. Snälla låt mig stajla henne istället så det iallafall ser lite bättre ut. Typ sidbena och snygg klänning kanske? JA TACK.

Sen så såg jag Matrix för första gången igår och den var ju bra faktiskt. Men jag blev rädd för sen var jag ensam hemma och jag blir alltid lite rädd då. jag vill bo i lägenhet för att slippa vara rädd. Haha. Men mina katter höll mig sällskap.

Jag hatar att mitt last.fm typ fuckar upp sig och inte har skrivit in något sen över tre dagar sen. Vad ska man göra för att det ska göra som man vill? ;/. Och varför vill en massa folk bli vänenr med mig på last.fm? Kollade idag så hade jg 8 vännerförfrågningar från folk jag inte känner som bor lite här och där i världen. Jag vet att jag är snygg men lägg av!

Och idag fyller syster år och jag bråkar med min mor.

Lördag

haha kommer hem och så står mina tomma flaskor på köksbordet. man bah. ehehehe. ops? Men vad fan jag missade uppenbarligen två när bror sa att han visste att jag hade öl. för då flyttade jag mina tomma vodkaflaskor trodde jag men det står två på bordet också det visste jag icke att jag hade. Spännande. Ja men vad vill hon säga liksom de är gamla hon vet att jag har druckit. Hon vill diskutera detta när hon kommer hem. man bah eh sure? de är gamla.

Iallafall så var det jätteanjs hos rasmus igår kände mig som 14 igen liksom. ja det var bra. Vad gjorde vi vi kollade på this is england med jobbigt ljud, och efter typ en halvtimme kom jag ihåg vad som skulle hända. shiet vad ledsen jag bidde. ah så snacka vi en masssa skit. Sovit tre timmar. LAGOM ÄR BÄST.

Uppenbarligen!

Alltså jag tror att jag är för öppen. Jag pratar för mycket, berättar för mycket om mig själv för folk. Hela tiden. Och liksom den enda effekten det ger är liksom att folk blir lite rädda för mig och ja tycker jag babblar horigt mycket. Hur gör man för att inte snacka för mycket men ändå eh vara ganska spännande? Jag vet inte. Jag är i och för sig inte ens spännande när jag pratar för mycket jag är bara lite rolig ibland för jag har varit med om en massa pinsamheter. Alltså om man kommer förbi bekantstadiet med mig så tror jag att det är ganska bra för då känner inte jag det här behovet och eh då vet man redan allt så det finns inte så mycket mer att säga. Så det är liksom bara att stå ut. Det blir bättre. Jag är underbar.

Haha fy fan Fahmina och Cecilia diskuterade hur jag brukade vara och fy fan jag ville inte höra det där jag har helt förträngt det men uppenbarligen så brukade jag typ skjuta mig själv i huvudet hela tiden och säga saker som "Du hatar mig nu". Jag fattar inte att de stod ut. Men jag är tacksam.

Torsdag eller va

Ännu en dag som spenderas hemma med våra bästa år och inte skola. Jag och Fahmina sov för länge, eh vi kom hem typ två och sen skulel vi sova ja det gick ju icke. Och Marlena kommer dö nu det känns tomt och konsigt. Hon har ju alltid varit med liksom. Assjukt. jag blir ju nästan ledsen.

Min mor är typ sur på mig tror jag. jag sköter mig inte som jag ska och så vidare. men jag tycker inte att hon gör det heller.

Bli vuxen bli barn

Och nu har jag sökt feriejobb hos tyresö kommun. Jag är bäst, hoppas ajg får det och ja jag vet att det är kass lön men jag vågar inte ta större steg så det här passar mig utmärkt. Sitta här och vänta på om jag blir utlottad eller icke. Får veta vecka 16. Frgåan är om de kontaktar via brev eller telefon. Shiet. Nej men det vore så himla skönt att tjäna lite pengar. Ska till London på höstlovet i trean för fan. Det har jag bestämt.

Och mitt samhällsarbete är nästan färdigt men det är så mycket kortare än vad det skulle varit egentligen men jag hoppas på ett godkännt. Det känns bra. Allt går framåt. Livet går vidare som Rasmus envisas med att säga. Haha. Han har så sant och ibland går det tillbaka också jag lovar att jag kommer vara 13 på fredag när jag träffar alla.

don't you dare leave me

Ja nej igår blev inte som jag ville ha det. Bara en massa hemska minnen alltså vad fan jag vet inte vad jag ska göra utan min älskling. Och nu tänker jag bara på framtiden och hur den inte kommer att vara som jag vill ha den och det enda jag vill är att eh gå ut gymnasiet och sen skaffa ett jobb så jag kan ha en lägenhet där vi kan bo och du kan må underbart. Jag vill tvinga dig att må bra.


Stress är allt jag har!

Samhälle B tills fredag. Har typ hälften kvar. Kan få ihop något som kan bli godkänt. Oj nämen shiet jag har ett asstort psykologiarbete tills på onsdag. Det kommer jag inte hinna börja på förrens... Söndag? tidigast. Det lär bli underbart.

SEN på fredag shiet filmkväll hos Rasmus med en massa gamla klasskamrater. Förhoppningsvis blir det najs. Och Thomas på lördag? Och kanske även fixa pass på lördag?

Jag har för mycket jag har för mycket jag har för mycket.
Och nej jag vet inte vad som händer i skolan imorgon för vi har ingen psykologi och sne är det inriktningseftermiddag men det finns ingen information så jag vet inget. Jag hatar att inte veta.


Intrigen tätnar

Har varit hemma hela dagen och kollat på båda avsnitten av våra bästa år. oj nu börjar det hetta till här. alla vet att det är marlena typ och hon börjar bli galen.

min bror tycker att han är tuff för han ska skvallra till mamma om att jag har öl hemma och jag bah va det hr jag väl inte (liksom det hade jag väl druckit upp om jag hade haft det?) så visar det sig att han menar typ två folköl jag har i min låda som hanna snodde med sig från en fest och har legat där sen dess. Ja oj gud vad mycket stryk jag kommer få. nej det tror jag inte. robbans ursäkt för attt rota i mina lådor är att han letade efter Mojje. robban får inte ens vara i mitt rum liksom.

bara glad att han inte är smart nog för att fatta vad vodka betyder.

Shiet mannen

Jag har verkligen inte gjort det jag borde den senaste tiden och nu catchar det upp liksom. Och jag vet att det är på väg men nej jag gör ingenting. Det känns som om det redan är försent då kan det väl få slå mig riktigt hårt då, så jag lär mig nån gång. Ja jag snackar om mitt samhällsarbete och min terapi och mitt stökiga och organiserade rum och min gitarr och min historia och mina vänner. Och nu när jag sitter här har jag typ lite motivation till att städa men vad fan det är inte det jag ska prioritera. SAMHÄLLE B jag vill klara kursen kom igen någon peppa mig på något sätt.

Sne kom jag på att hej jag är nog för öppen. 

PARTY PEOPLE

image12
Ja det var roligt och Olivia och jag rockade fett. Och här var jag snygg och nykter. Det ändrades senare. Både utseendet och nykterheten. Typ Max som tog bilden tror jag, hans kamera iallafall.

Festival

Vi ska anordna en festival med skolan. 1:a juni är datumet som är sagt. Det kommer komma band som typ inte är så kända. Men även min musiklärares band Stereolith som varit förband till Europe och är väl lite småkändis ska spela. Jag vet inte jag har aldrig lyssnat på dem, men anders är bra så. Ja iallafall så ska vi också spela. Alla som går musik på något sätt överhuvudtaget ska spela och på den stora scenen också. Scary shiet. Men ni ska komma dit! Även om det regnar annika. du har paraply jag känner dig!

Vi ska spela grejer som
Beautiful life - Ace of Base
the first cut is the deepest - sheryl crow
angels crying - etype
a moment like this - kelly clarkson
behind these hazel eyes - kelly clarkson
simon says - drain S.T.H
it's my life - bon jovi
electric - leila k

och så var det nån mer vi hade bestämt. och så ska castro välja en låt också.

Snälla SVT!

Alltså Gareth. Det finns typ ingen hetare man på denna jord. Hoppas de visar säsong två också. Kom igen SVT!! Jag vet att ni vill. Jag lovar att titta!

För er som inte vet vad jag snackar om så är det the choir.

Pingis in da school

Vi spelade pingis igår på håltimmen va. Så kommer Anders  förbi och bah:
Va? Vad är det för fel på er? ni rör på er frivilligt?
Han skakar på huvudet och går vidare. Ja anders är vår underbara musiklärare. Han äger på pingis btw. Iallafall så tar historian inte slut här utan grejen är den att typ en kvart senare kommer Mona in. Mona är vår biträdande rektor som alltid klär sig snyggt. Detta är iallafall var hon säger:
Anders var lite orolig för er... Hur är det?
Alltså. Haha. Ja pingis är kul och ja vi svettades som grisar. Vi kanske borde spela oftare.

OCH JUSTE. Igår dårå så märkte jag att. Det här hänt. Det jag befarade.
Jag springer som en tjej.

WARRIORS OF THE SUN - Part 3.

Annika om det här skulle vara "the hardest trance" så är det något fel. Det plingar på och är soft chill out. Det är inte trance nån stance. JA STANCE det rimmar och blir roligare då. Du har blivit lurad av indier, det finns inget annat att säga. Och det mesta låter likadant i mina öron. Haha. Men det är underbart iallafall. Hedersplats på muiskhyllan för den skivan alltså.

Haha och det är bara 6 låtar på skivan fast det ska vara 8? ;D

Gullmarsplan in my heart

Ibland glömmer man hur gott det luktar på gullmars vid den här tiden på dygnet. Men det är tur att man är ute och rör på sig lite så man kan friska upp minnet. Det är det bästa jag vet. Jag menar det luktar så jävla illa att även om man är jävligt tidig som jag alltid är så kan man inte stanna inne ens om det var snöstorm. Jag lovar. been there. Eller okej det går om man tänder en cigg va men jag emot att röka på places man inte får. Måste tänka på sina medmänniskor och shiet. men gullmars efter tolv då borde det vara tillåtet att röka inne för det hade luktat så himla mycket bättre då.

Bara en åsikt.


I've been waiting so long

Vi ska göra en pjäs på tyskan. Underbart. Haha shiet. men jag får ta och skärpa mig. Det kan bli roligt. Liksom det är mest en plojgrej. Och jag har många repliker ja. Den bästa är "Aber warum+" för det finns en fin historia bakom det som jag gilalr va. ABER WARUM?! :D

Och min Annika är tillbaka och jag är stört lycklig. Jag skojar inte. Allt känns helt okej faktiskt. Allt känns lugnt. Och förhoppningsvis ses vi imorgon ses vi imorgon?

Mitt enda gruskorn är ju samhälle b liksom. Men milan hjälpte mig idag och gjorde mig pepp. Men i need books liksom. Fuck fuck fuck fuck.

Jiraf och Shiraf

image11
Här finns den vackraste kärlekshistorien. Jiraf (vänster) och Shiraf (Inte vänster) träffades för första gången igår. Kärlek vid första ögonkastet om man säger så. De kollade på melodifestivalen tillsammans och hade en mycket trevlig kväll. Tyvärr tog den slut snabbt när Shiraf följde med Fahmina till sitt nya hem. Jiraf hoppas att även Shiraf tycker att de är ihop. För det är så vi ser på det härifrån.

Giraffkärlek är nog det bästa.

hits