Kärleksproblem

Det finns en kille som är kär i mig, han älskar mig och vill vara tillsammans med mig. Han är jättesöt och snäll och har jättemycket energi och följer efter mig typ överallt. Det skulle ju vara jättenajs liksom men det finns ett problem, han är 6 år gammal.

You've got the sweetest ass in the world

Denna låt finns på Pontus mobil som ungarna på jobbet lånar. Den är uppenbarligen värsta hitten också fast jag hade inte hört dem förrens typ ungarna kommer och säger "vad sjunger de?". Man svarar inte.


the shins

Alltså the shins är mitt senaste favoritband och deras musik är kalas och texterna är asbra och ja liksom allt. Det finns dock ett problem, de är inte snygga. Det betyder ju inte så himla mycket egentligen va men på något sätt så känns det konstigt. jag brukar alltid hitta någon att tycka om liksom och kunna smådrömma om, men det fungerar inte med shins. Nej, det är inte ett stort problem, jag menar ja det påverkar ju verkligen inte musiken, men det ligger där och irriterar mig. Är detta normalt?

TÄNKTE LÄGGA UPP BILD MEN DET FUCKA SIG.

Till Berlin, eller?

Mitt jobb går bra och är väl ganska roligt oftast men nu är frågan vad jag ska lägga pengarna på när jag väl får dem. Okej det är typ tre veckor tills jag får pengarna så jag behöver inte börja fundera riktigt än men jag är rädd att jag kommer lägga dem på skitsaker och sedan inte fatta vart alla mina pengar tog vägen. Jag vill resa. Helst vill jag åka till Berlin men jag tror inte att jag får det för min kära mor. Hon skulle i och för sig få massa tid med Kenta i huset då och det vill hon ju så helt kört är det nog inte. Men hur gör man om man reser själv? Hur gör man med boende och grejer, jag vet verkligen inte det! Ska ju tvinga Fahmina att åka med mig såklart så eh hon får hjälpa mig. Jag vill verkligen åka dit igen, berlin är staden i mitt hjärta.

Hönan och ägget

Vad kom först, min kärlek till david bowie eller min kärlek till skinny people med snygga näsor?


Helt seriöst så vet jag inte! Det är så länge sedan nu men här i heroesvideon ser man bowies stiliga figur och man ser även mycket av hans näsa. OKEJ KOLLA PROFILEN. KOLLA FRAMIFRÅN. Det är sånna näsor som jag älskar.
Jag vet att jag la upp en bowievideo nyss också okej, kolla den med, men det är sån här jag blir när det blir som jag skrev i förra inlägget va. Jag älskar David Bowie.


David Bowie

Alltså det här händer mig ganska ofta. Att jag typ gör någonting och sen så ser eller hör jag någonting som gör att jag minns att hej jag älskar david bowie. Liksom i vanliga fall är det såhär att jag går omkring och tänker inte på bowie så ofta mer än att ja han är ju min babe, och det är alltid kul att råka höra något eller se något eller bli arg på något/någon för det/den är en total rip-off liksom men nu kollar jag bowievideos och jag minns hur sjukt jävla snygg han är och hur sjukt bäst han är och hur mycket jag älskar honom. Och då blir man alltid lite extra glad.

Men jag menar kolla:

Att vara vuxen

Det är vuxet att ha jobb som jag. Och det är ganska roligt, ungarna är underbara men dock väldigt utmattande. Att de har så himla mycket engergi hela tiden, det är ju helt sanslöst. Det som egentligen är tråkigast med själva jobbagrejen är att jag fortfarande inte kommit in i det. Jag trodde att det skulle gå fortare, att det inte skulle ta emot så himla mycket att liksom bege sig på morgonen, men där hade jag fel. Antagligen lär detta släppa precis lagom till när jag slutar jobba om 10 dagar. Men vad ska man göra, det är så ironiskt livet är.

Idag blev jag väldigt sugen på att ta körkort. Alltså jag menar inte bums just nu, men liksom att göra det nån gång. Innan har jag varit ganska tveksam till hela grejen, jag menar bilar är miljöbovar och kollektivtrafiken är ju bra, men fata vad najs med bil! Inte för jag skulle ha en egen, men jag skulle liksom kunna köra. Jag skulle kunna låna mammas bil och liksom storhandla, eller bara dra nånstans, eller typ köra till ridningen (om jag då fortfarandra rider när jag har körkort dvs). Bara sånna där vardagssaker som skulle vara så himla mycket lättare och skönare och framför allt tuffare. Fatta vad vuxet det är med körkort.

Och sen är det bara flytta hemifrån som saknas liksom, och de tär det jag vill mest. Verkligen längtar till, att komma bort. Sen så är man där. Helt vuxen och på egna ben och gud vad läskigt. Men sen tycker jag att det kan stanna. Att vara vuxen är en sak, men gammal vill jag aldrig bli. Sluta gymnasiet vill jag egentligen heller inte göra. Jag älskar skolan jag går i och ja jag vet jag tycker om själva undervisningen och själva betygen också. Jag vill inte sluta plugga någonsin men det måste man väl göra för att kunna ha råd med körkort och lägenhet och liv. Det går inte ihop det här. jag vill ha mitt liv precis som det är nu och samtidigt som det förhoppningsvis är om typ fem år. Men man får väl ta det en dag i taget, fem år tar ändå fem år.
 

22/6 Det börjar nu

midsommar var midsommar. väldigt svensson men ganska kul ändå.


jag har bestämt mig nu för att bli nöjd. för att må bra. okej. vad bra. det jag måste fixa för att uppnå detta är att eh behåla mina bra relationer och så, men det gör jag ju. och sen så måste jag även lära mig liksom att vara ensam. att kunna känna mig produktiv och duktig och känna att det finns en mening med att göra saker själv. för nu känner jag att jag är för lost när jag är ensam. jag blir helt galet rastlös och det fungerar inte i längden.


första dagen på arbetet!

jag tänkte skriva att jag sommarjobbar tillsammans med en man som går hockeylinjen på tyresö gymnasium och har lacosteskor, men han är ganska snäll ändå så det är inte längre så himla viktigt att berätta. japp, första dagen är över. jag har tejpat ihop kartonger och skruvat bord och burit grejer och lekt med en massa barn.

och jag jobbar 8-16 tisdag, onsdag och torsdag. sen ledig fredag, sen 9-15 de följande två veckorna. det är ju inte så himla mycket. och lunch och mellis ingår ;D.

För att citera min kollega; "Mellis har man ju inte ätit på många år!"
ALltså mellis är så dagiskänsla.

:@

Cecilia är äntligen hemma från New York. Det känns som om hon varit borta hur länge som helst! Inte riktigt okej! :@ Ah fast nu är hon ju hemma så det är väl okej då. Det känns skönt att kunna missbruka ":@" och ";D" igen. De är de bästa smileyserna som finns alltså, och det är bara cecilia och fahmina som fattar, och fahmina är utan dator. Så det är bra att ha cecilia hemma igen! JA DET ÄR VERKLIGEN BARA DÄRFÖR JAGH GILLAR HENNE ANNARS E HON SÄMST. nej jag ljög! men det fattar man väl. hihi. :@

sommarjobbet

Imorgon börjar mitt somamrjobb och vi får väl se hur det blir. tre veckor går väl ändå ganska fort, eller? 
jag börjar bli ganska nervös. det jobbigaste kommer vara att komma dit och bara "eh hej jag ska sommarjobba här..." och jag förstår inte alls vad det är vi ska göra. varför måste vi vara uppdelade, det hade varit najs om jag fått vara med hon där där andra cecilia, det hade inte blivit lika läskigt då. Men okej den här veckan kommer vara hemsk, sen kommer en underbar helg (inte för jag har planer men det kommer lösa sig) och sen kommer nästa vecka inte vara lika hemsk och ja ni förstår.

jag hatar alla fittor som ska på peace and love, jag vill också.

Hemma

Ja nu är det sommarlov dårå. Jag är hemma från Kalmar och jag är självklart förkyld. Men annars är det ganska gött. Jag känner mig sjukt rik, får massa pengar hela tiden! Nej jag klagar inte.

Jag försöker lägga upp en bild här men går det, NEJ.


Mor har lämnat landet och det är najs. Kommer iof hem igen på fredag, mindre najs. Hon tycker iallafall att jag ska säga till innan jag sover borta så kenta kan komma hit och vara här men alltså nej det tycker inte jag, tänk om jag typ säger att jag ska sova borta och så fuckar det sig så jag måste åka hem så är han här liksom, NEJ JAG VILL INTE.

herrå!

Imorgon är det skolavslutning och sen är det kalmar. TJIPP:

East festvial 08


Ja så var det över också. Kom dit klockna kvart över nio på morgonen och redan då var det sjukt varmt. Vi byggde ihop grejer och bar saker fram och tillbaka och satte upp tält och ja, fixade hela skiten. Jag kände mig ganska mycket som en byggarbetare. Solen låg på hela tiden och jag är extremt tacksam att jag fick låna solskyddskrämsgrej av denise. Mitt ansikte se helt normalt ut även fast jag var i solen hela dagen.

Det stressade ihop sig lite innan vi sulle köra och så, men alla hann i tid, utom annika som åkte till södertälje. Självklart så blev det en massa fel hela tiden, till exempel så spelade jag helt hemst i verserna på simon says, emma sjöng fel på since u been gone och samuel hoppade på min footswitch under angels crying. Men förutom det så gick det hela helt okej.

Alla drog sen, utom annika, olivia och daniel som jag tvingade att stanna kvar och hänga. Vi kollade väl inte direkt på något, utom på när joel körde unplugged. Joel är så himla bäst alltså han var jätteduktig verkligen. Sen bjöd han mig på en cigg också och det är ju alltid uppskattat. jag rökte hur mycket som helst så allting tog slut liksom. Och fick träffa hans flicka också. Hoppas hon inte tyckte att jag liksom var för på joel eller så för liksom det är ju inget sånt.

Annika och Daniel drog och Jonatan tillkom. Olivia lämnade oss strax efter, och så var vi bara två! Nej men vi klarade oss va, nu började vädret äntligen bli behagligt istälelt för bara sjukt varmt. Vi kollade på unpluggedscenen ett tag och sen så var det halvblod, riktigt coola killar alltså. Vi hängde med niklas och rosna och stoffe och så. så började stoffe och emma hälla massa vatten på varandra och det var sjukt roligt. emma blev extremt blöt, hon fick typ två hinkar vatten på sig. Jonatan hade sin stora kamera så han ahr säkert några fina bilder att visa. själv hade jag ingen kamera.

Sista bandet som spelade var blowsight, och det var liksom en massa riktiga fans där. Jag visste inte vilka de var liksom, men uppenbarligen är de lite kända. De var väl bra, inte riktigt min stil men alltså de var bra på scen och så. Förhoppningsvis blir det en festival igen nästa år, det vore jäkligt roligt.

hits