I'm still drunk but I can't find a reason why you had to leave so soon

Oh den här låten är så du och jag hatar dig för allt. Jävla Nicke hur fan är det meningen att man ska kunna bara glömma bort dig? För jag skiter i alla dina jävla problem du var den bästa människan. Jävla heroinister som nästlar sig in överallt jag vet inte jag pallar inte.


Helg är det nu och läxor har jag typ tusen men det är okej för jag hinner. Men äre party ikväll eller?

Sudden hush across the water and we're here again

Tänkte skriva värsta långa grejen om hur Hannan tycker hon skämt ut sig för Eirk men jag pallar inte. Alla har redan hört historien ;). Haha. Ja, vi gick in i Erik idag då iaf. Haha det var ett tag sen. Han var på gullmars och drack bira.

SÅ jag har vart med hanna idag. Och vi träffade Frallis som hon numera heter. Och nu har jag precis kommit hem från att vara lite med Daniel. Så det är okej.

Har massa läxor men öh jag får plugga imorgon nu ska jag sova det är skönare mannen. (+ blattejidder hela dan vafaaaaaan)

9 miljoner stackars människor i Sverige hänger ut sin längtan

Oh jag tror det är okej att skriva här att hej jag hatar när det är såhär för jag känner mig så himla oönskad överallt just nu. Seriöst så har jag två vänner som jag umgås med mycket och nu liksom är både de fett med upptagna hela tiden. Visst jag träffade Hannabejb igår och det var bra. Men liksom resten av veckan resten av mitt liv?
Annika och jag ska på Jonas det kommer bli bäst.

Milan pratar inte med mig.

Cecilia kanske vill ses nån dag?

Kaye kanske vill ses nån dag jag vet inte.

Joel ska jag tvinga att träffa mig men jag har hört att han är svårtvingad.

Lyra är upptagen med teaterrep och grejer men vi får ses och äta.

& det är alla mina vänner? (Becca också men hon är i Halmstad.)

JAG HATAR ATT INTE KUNNA RINGA FOLK för då hade jag kunnat tränga mig på och låtsas att jag fan har folk som tycker om mig när som helst liksom men det har jag inte jag passar bara ibland. Min telefon är tyst.

Don't want to hear what's going on, I don't care what's new

Jag tänker inte vara den så jaja whatever jag förväntar mig ingenting alls från dig.

Har massa läxor  och massa skolarbete och jag vill inte och jag orkar inte och jag kommer aldrig ha tid att träffa folk. Eller jo kanske men jag kan ju inte ringa folk och ingen ringer mig så jag är helt isolerad. Underbart.

Don't tell me there's no hope at all

Idag har jag införskaffat något jag velat ha i flera flera år. En tioårdsdagbok. Ni vet, en sån om gamla tanter har (typ min farmor). Fy fan vilken bra grej det är. Och jag ska skriva i den strax strax strax. Jag ska skriva att jag har varit med Annika på Hermans och sen så var jag med Hanna på stand-upgrejen. Det kommer typ stå på varje måndag för det är så gratis och underbart. Jag har skrattat häcken av mig och det är alltid så himla skönt. Och på väder kommer det stå typ "kallt" hela vintern och "varmt" hela sommaren.


+ NAJS. nej?


You gave me nothing now it's all I got

Jag är nog rädd. Men vad fan håller jag på med nu då jag bara blir arg på mig själv.

Har typ dålig mattelärare. Resten av min klass ska ha Ronnie jag är så avundsjuk! Och Anders idag bah "cecilia kan inte du ha Sara i musik?" NEEEEEEEEEJ!. Jag sa till honom att jag inte ville iallafall så vi får se hur det blir. Och matten är komplicerad nu va. matte c till påsk, sen d till nästa jul, sen e. typ. Om jag pallar läsa så längt. Vi får se.


Everyday is like Sunday

Dom äter middag.

Can you squeeze me into an empty page of your diary and psychologically save me

Söndag. Mitt liv är så himla spännande att jag sak sitta och göra tyskaläxor. Jag vet inte jag har inga pengar på min mobil igen så jag kan inte höra av mig till folk (hemtelefonen har spärrat alal mobilnummer) och jag menar Fahmina kommer inte ringa. Hanna kommer inte ringa. Och det där är de enda av mina vänner som men kan spontanumgås med. För alla andra måste man planera med och hålla på och varför är det så? Jaja jag ska träffa Annika imorgon ialalfall och det kommer bli bra. Det har jag bestämt.

Egentligen är jag bara arg och trött och illamående. Jag menar vad vill han det var så längesen och jag vet inte han typ raggar igen och jag har ingen jävla lust med det men jag kan ju inte säga till honom att fuck you du ser förjävlig ut i ditt skägg och dina naglar är asäckliga och har alltid varit och snälla bara lämna mig ifred. Nej jag är snäll och pratar och skrattar och kan han inte bara låta bli.

keep talking

Jag är asrädd det här är inte kul. Haha jävla skräckfilmer jag klarar inte av sånt här! Tiger är ialalfall assnäll mot mig. Hon mötte mig på vägen hem från busshållplatsen nu då och gick med mig in, sprang iförväg till mitt rum och sen öppnade jag lådan till henne och hon hoppade upp och la sig. Kan man ha en sötare katt? Svar nej.

+ vad fan börjar han prata med mig nu för? det har gått, hm låt mig se. typ nästan exakt tre år. och nu är det trevligt att prata med mig igen? jaja whatever. jag är bara artig. Mitt jävla förflutna kommer ikapp mig mannen jag vet inte vad jag ska göra abo. ÖH.

Hey you, would you help me to carry the stone?

Första skoldagen idag då. Och jo vi hade lektioner direkt. Det var jag inte beredd på. Men det var okej. Det har börjat en ny brud i klassen dårå. Hon verkar väl helt okej hon tycker om min stil? Har jag en stil, elerl jag emnar är den så tydlig att folk kan bilda uppfattning om den direkt? Det visste inte jag. Okej. Och det var nån ny snubbe med men han var inte där? Vi får se. Har världens sämsta historialärare. Det är hemskt. Men nu på mitt nya schema står det att jag har Marcus i samhällskunskap b? :D Det är lycka alltså. Sen har vi en ny musiklärare också men hon är lärare i sång och piano typ, så jag kommer fortfarande ha Anders, tack och lov. Anders är asbra.

Jag vet inte vad jag tycker jag får väl ta och bestämma mig men nej jag mår bara dåligt av det när jag inte är med dig liksom så jag tror nästan ibland att det inte är värt det men jag vet inte det kanske är det och då vill jag inte bara lägga av. Och det gäller så många relationer som jag har nu att det inte är klokt, det kanske är därför det är så jobbigt. Jag vill bara resa mig och gå för så har jag aldrig gjort förut jag stannar alltid för länge. Jag drar ut på det oundvikliga för att jag desperat vill hitta ett sätt för oss att börja om från början eller gå tillbaka eller bara komma någon annan stans men det har aldrig fungerat. Och du reser dig upp och går. Är det dags för mig att gå?

skola

Är hemma hos Fahmina. Börjar bli lite stressad nu. Oh. Första dagen i skolan igen dårå. Fett scary. Och jag kommer bli sen, såklart. Är man bäst eller bäst? Nej okej med sen menar jag att tåget kommer till skogås 8.57 och jag börjar 9 och jag kanske hinner men jag antar att pendeln är sen. Jag är tidspessimist liksom har jag inte minst 10 minuter på mig så är jag sen.

Och en annan scary grej är att giår var det strömavbrott. Det var läskigt!

Och in my pants bah dissade mig! Och kunde inte kolla på vloginlägget, från igår. Dumma Brotherhood 2.0!

been smoking for too long

Pratar med Cris från HP/DM pridetåget va.

EmoRanger K20 från Stockholm i Stockholms län, Idag kl 23:08 
 
Jag går SoulSång på Fryshuset =)

Retch T16 från Tyresö i Stockholms län, Igår kl 23:10 
 
ah okej. jag känner asmånga på frysen. typ hela skirvertvåan. och några teater. och några musikproduktion. och sen två som gick ut föra året. haha. varför går alla på fryshuset för?

EmoRanger K20 från Stockholm i Stockholms län, Idag kl 23:16 
 
HAHA men lol! Fast det är typiskt frysen, connecting people osv osv. Jag har väl en ordentlig vän (Lollo) i nuvarande skrivartvåan medans jag känner till resten av dom. Vilka kände du som gick ut förra året? Vilken inriktning?

Retch T16, Idag kl 23:28 
 
okej jag vet iten vem lollo är. vad jag är. fahmina (som typ iten är där så ofta iof) är min bästa vän så genom henen har ajg träffat alla andra där och lärt känna dom.

ehm. tom och erik. tom gick musikproduktion tror jag och erik rock.
 
 
EmoRanger K20, Idag kl 23:33 
 
Erik som i "snygg-Erik" eller "Erik-är-bäst-Erik" eller "Erik-Utan-Rumpan"? ^^ Spelar i Hoshimin Howlers?


Alltså haha.

Underwater Light

Jag älskar underwater light men jag hatar dumbledore i den alltså. Kan inte säga så mycket mer utan att spoila. Inte för att folk som läser min blogg läser HP/DM fanfics liksom men vadå man vet ju aldrig. Här är länken till underwater light iallafall om någon är intresserad. Men jag varnar den är lång. Och första kapitlet är segt tycker jag men sen drar det igång lite mer. Men den är verkligen värt att bli läst okej den är asbra.

http://www.fictionalley.org/authors/maya/UL01.html


ce [] says (22:00):
oh ul, igen eller fortfarande?
Retch says (22:01):
igen såklart haha. när jag läste om den sträckläste jag. och kom pån hur mycket jag HATAR dumbledore
Retch says (22:01):
i den
ce [] says (22:02):
aaawh så du läser igen
ce [] says (22:02):
värsta sött  
Retch says (22:02):
haha är det sött?  
ce [] says (22:02):
ja
ce [] says (22:03):
du verkligen älskar ul!
Retch says (22:03):
jaao men är det nåt fel med det eller?m   
ce [] says (22:03):
haha ja
ce [] says (22:03):
för "sött" är verkligen en förolämpning ;>
Retch says (22:04):
hahahha nej okej kanske inte 

shoot you down, bang bang

Varför är min pappa så snäll mot mig för jag får extremt dåligt samvete och undrar typ varför jag tyckte att hej jag kan förutspå min pappas reaktioner men nej där hade jag storfel. Ja alltså han ringde mig och frågade om vi skulle åka och köpa ridskor och när jag kunde. Och jag kunde ju nu, affären var öppen till 8 så han bah okej jag kommer. Så han sätter sig i bilen och kör. Jag är tidspessimist. Pappa är tidsoptimist. Klockan är kvart över sju, jag har ringt pappa massa gånger han svarar inte och när jag äntligen får tag på honom (genom telefonen ja) är han här, men jag säger att nu hinner vi ju inte. Här trodde jag pappa skulle bli arg och säga att jo det gör vi visst det tar en halvtimme att åka dit och hur lång tid tar det att köpa skor och jag trodde han skulle skrika på mig nu när han liksom åkt hela vägen hit. Men pappa bara säger att ajdå okej vi kan ta det imorgon istället, ring mig när du vaknar. Och så åker han hem. Utan att ens liksom gå ur bilen och hälsa och jag tycker jättesynd om honom och jag förstår ingenting. Jag menar vad har hänt med min pappa?

You make me act real gone, you make me trawl along
I had to ravish your capsule, suck you dry
Feel the teeth in your bone, heal ya head with my own
Why if I don't have you home, we'll have to fight alone
Hang all together

Och hej vi säger att det är som jag säger för jag tror att du bara är i behov av bekräftelse och jag tänker fan inte umgås med dig och tro saker bara för du mår bättre av det eller nu låter det fel men jag menar att mig kan man inte lura. Så vi får se hur det blir nu och sen så vet jag inte om man borde konfrontera dig eller bara säga hejdå. Eller.

Say I give you, you give me, honey we are going down in history

Återvänder till mitt förflutna, typ. Pratar med Rikard på msn, det var ett tag sen. Tänker mycket på Fanny. Pratade med Anna om att träffas och fika. Jag vet inte om det är bra eller inte, jag vill inte att det ska bli som då för det var inte bra någonstans (eller jo det var det, Rikard var alltid bra) men hur ska man liksom hitta tillbaka till det man hade, men inte låta det gå som det gick förra gången. Relationer som jag tagit bort och liksom försökt glömma bort helt är nu påväg tillbaka och jag vet inte jag både vill och inte vill. Jag är inte samma person de är inte samma person men jag mistänker att om vi ses går tiden tillbaka och vi är dom vi var eller iallafall jag och jag vet inte om jag klarar det. Även om jag verkligen verkligen vill. Rikard har betytt så otroligt mycket för mig. Och jag för honom, tror jag iallafall, även om han inte sagt det någonsin. För jag var där när allting hände. Jag är inte där nu fast jag tänker på honom och på alla som var nära mig då, ofta.

Men den tiden var hemsk jag ska inte ljuga. Jag vet inte om de relationerna kan överbygga det nu jag vet inte. Den enda som egentligen är kvar och typ. Växt med mig följt med mig, det är Tom. Och vi umgås inte ofta alls fast han är världens bästa. Men vi pratar och jag tycker om honom. Och kanske går det att liksom få det så, men de andra med. Jag vet inte. Är det värt risken liksom? Antar det.

Crux says (15:55):
Kollat min beskrivning av dig på helgon?
Retch says (15:55):
ja.   gunga,
Crux says (15:55):
visst e den bäst?
Crux says (15:55):
Du får komma hit så promenerar vi dit nån dag
Retch says (15:56):
Ja. Det låter asbra.

Don't tell me there's no hope at all

Okej jag har kommit hem från Gotland nu då. Gotland var väl trevligt. Tiden gick fort. Vi var på sista dagen av medeltidsveckan. gick in i Ruben och Vason och så. Och såg Madde. Och sen var det gästabudsgrejen och vi satt där och så var det en snubbe han var rolig jag satt och lyssnade på alla andras konversationer ja de påminde mig så mycket om folk som jag umgicks med för år sedan och en av dom pratade jag lite emd och så han tog kort på mig med sin flashiga kamera. Haha. Asläcker blev jag såklart. Ylva ar full vi tog hand om henne haha.

Sen var vi med Andie och Rolf och så och kolalde på stälelt där Andie bor och så. Vi badade och höll på med hennees häsar och grejer. Och åt middagar tillsammans och ja det var mycket trevligt. Alla mobbar mig numera för "farbror wilhelm" men ahn heter ju inte ens så haha men det är okej. Och vi har bestämt att åsa ska gifta sig med adam men det vet hon itne om hon tycker eller inte. Men det vore ju bra.

Ja så badade vi mer och var med Ylvas små vänner och var själva och jag läste böcker och spelade gitarr och så. Rökte massor nu har jag två cigaretter och jag vet inte om jag kommer kunna skaffa mig cigg imorgon jag är död? NAJS. Och ja igårkväll var vi hos Tobbe dårå, norrmannen. han pratar norska (DUH) och fort och mycket och bjöd in oss på dricka och tvtittande och sällskap och så. Syster drack ju inget som vanligt dårå. Jag drack tre öl och fick cigaretter. Men ja vi hade det trevligt. Norska liknar liksom både svenska och tyska det är mycket spännande.

Nu är jag hemma och helt tom och det är så mycket som händer nu men itne just nu för nu är allt dött och ingen pratar med mig och jag vill göra något jag vill ha något planerat jag vill fixa saker. Skolan börjar på torsdag. det står bara att det är på torsdag klokcna nio. inte var när hur eller någonting och det ger mig självklart en massa ånget. Haha. Och på tordag börjar jag rida också, på vendelsö ridskola och det kommer ju vara fett scary. men jag vill och det går nog. OCH JOEL KOMMER INTE GÅ I MIN SKOLA. Jag är krossad jävla joel. haha. Men jag komemr tivnga honom att umgås med mig han är bra. Fast det kommer ju gå åt helvete för vi har aldrig umgåtts själva och det är liksom. svårt i början vi känner inte varandra tillräckligt bra tror jag och jag vet inte hur jag ska klara mig nu. jag vet inte.

Och fy fan fy fan fy fan.

black market music

Haha tom alltså. Helt plötsligt börjar han prata placebo med mig eller ja det är mest han som pratar om man säger så. Och jag tycker att även fast han inte lyssnar på placebo längre så är han besatt. Bara liksom tvärt om nu. Lilla gubben då.

sam therapy & king dice says (22:43):
fan vad skönt att jag slutade samla på placebo i tid
sam therapy & king dice says (22:44):
de verkar ju släppa allt möjligt skit nu online
Retch says (22:44):
jasså? som vad?
sam therapy & king dice says (22:44):
running up that hill
sam therapy & king dice says (22:44):
covercdn till sleeping with ghosts
sam therapy & king dice says (22:45):
och till och med en samling med lite singlar som ska fungera som en sorts introduktion
sam therapy & king dice says (22:46):
det vore ju otroligt ifall den sålde alltså...gamla låtar som man kan ladda hem hur lätt som helst typ. men det är ju såklart därför de slängt på några livespår haha
sam therapy & king dice says (22:46):
jävla sellouts
sam therapy & king dice says (22:46):
de turnerar med linkin park och my chemical romance HAHAHA
Retch says (22:46):
EW
sam therapy & king dice says (22:46):
usch så pinsamt.
sam therapy & king dice says (22:47):
jag vill minnas att de var tuffa innan meds kom
sam therapy & king dice says (22:48):
men nu undrar jag ifall jag bara var ung och dum. inget illa menat mot dig haha
Retch says (22:48):
nj det var du inte.
sam therapy & king dice says (22:49):
eller hur? tycker meds är så sjukt dålig i jämförelse med de tidigare plattorna.. verkligen mer kommersiell och hemskt mixad.
Retch says (22:50):
ja
sam therapy & king dice says (22:51):
kan inte lyssna på de gamla albumen nu. vet inte om det är för att jag inte gillar dem eller ifall jag bara tjatat ut dem. jag lyssnade verkligen sjukt mycket på dem en gång i tiden hah.
sam therapy & king dice says (22:51):
gillar inte hans röst efter black market music tror jag
sam therapy & king dice says (22:52):
låter så klämd och vuxen. lite pinsam

i don't know where else i can go

självklart. så fort jag kommer hem vill thomas ses. jag har inte tid men annars så. varför vill han bara träffa mig när jag inte hinner för? dum thomas!! måste äta mat måste packa måste. öh. ja. det var typ bara det men iallafall det är jobbigt.

och så var det sagt och jag hoppas det inte fuckar upp för mycket för det pallar jag inte jag menar ingenting med det och det kommer gå bort snart jag lovar liksom. för jag är inte en sån. det var du som drog ut det nu får du skylla dig själv. haha. och en brud typ skrattade åt dig när du ringde och pratade om raukar okej. och jag vet att du läser. nån gång. kanske. ja det räcker nu iallafall.

thomas tycker jag ska prioritera honom framför at packa. haha. han är en buse.


Xzion - Personal success is simply the fullment of what makes you happiest. says (19:41):
träffa mig OO
Retch says (19:41):
jag sak å´ka till gotland imorgon! jag har inte p+ackat!
Xzion - Personal success is simply the fullment of what makes you happiest. says (19:41):
meh..
Xzion - Personal success is simply the fullment of what makes you happiest. says (19:41):
;___;
Xzion - Personal success is simply the fullment of what makes you happiest. says (19:42):
var sån då.
Retch says (19:42):
hahaha meh käften
Retch says (19:42):
du kan komma hit mannen!
Xzion - Personal success is simply the fullment of what makes you happiest. says (19:45):
men inte vara sån
Xzion - Personal success is simply the fullment of what makes you happiest. says (19:45):
du kan komma hit
Retch says (19:45):
men jag måste packa?!
Xzion - Personal success is simply the fullment of what makes you happiest. says (19:45):
prioritera! O
Retch says (19:46):
men jag åker imorgon halv 8?
Xzion - Personal success is simply the fullment of what makes you happiest. says (19:47):
sova här?
Retch says (19:47):
JAG ÅKER HALV 8! på morgonen!!
Xzion - Personal success is simply the fullment of what makes you happiest. says (19:47):
...
Xzion - Personal success is simply the fullment of what makes you happiest. says (19:47):
som sagt..

My love, wherever you are, whatever you are, don't loose faith

okej så jag ska typ rida på torsdagar klockan 21 i en grupp som är för lätt för mig? men det blir nog bra.

milan skjuter upp som vanligt liksom jag var inte förvånad haha. men det är okej.

huset ser inte ut som det brukar. massa flyttkartonger överallt och möbler och grejer och jaja det blir nog bra tillslut.

och så ska jag packa till gotland.

och föråt men du håller mig så hårt att jag bara vill slå mig fri.

Trust


there's no-one left in the world
that i can hold onto
there is really no-one left at all
there is only you
and if you leave me now
you leave all that we were
undone
there is really no-one left
you are the only one

and still the hardest part for you
to put your trust in me
i love you more than i can say
why won't you just believe?

she waits all night to feel his kiss byt always walks alone

Försöker hinna ikapp med allt nu när jag kommit hem från Halmstad. Men jag kommer inte hinna ikapp för sen ska jag iväg igen. Snart. Till Gotland. Så kommer jag hamna ännu mer efter men det är lugnt jag har tid sen. Det jag måste fokusera på nu är att packa upp, tvätta & packa. Helst borde jag skriva ut låtar och grejer, men det gör jag nog imorgon kväll. Ska ta med mig lilla gitarren dårå så jag kan sitta och plugga in alla de där ackorden jag ska kunna.

Halmstad var asmysigt, Becca är typ världens sötaste brud.  Vi gjorde väl inte så mycket men det var astrevligt iallafall. Halmstad är en fin stad. En annan stad som är assnygg är ju Jönköping. Åkte igenom med bussen, och när man var där uppe och såg ner på allt och det var fett snyggt.

Vad har jag mer att säga? Jag vet inte. Tiden har gått väldigt fort nu igen. Saknar alla och så. Mest av alla saknar jag Tiger, har inte sett henne än. Moje kom precis in nu när jag var ute och rökte och han är så sjukt fin och bra. Jag äslkar mina katter.

Och jag kan bara drömma om sex and the city? Snälla säg att jag inte gör det igen det är så rörigt och jag är så trött när jag vaknar.

you can't always get what you want

Okej igår var jag aspackad det var inte bra eller alltså nej det var det fan inte men det är okej. Inget jag kan göra något åt nu eller hur. Så nu ska jag bege mig till Becca i Halmstad och jag ska sitta på en buss i 7 timmar och det kommer nog bli ganska najs. hoppas jag på.

Och innan så gick jag i prideparaden fy fan det var typ askul. Harry Potter är homosexuell.

Nej jag har itne så mycekt att säga.

Try walking in my shoes

Hm okej idag har jag varit med Ulf. Gått omkring på stan och skadat mina fötter, haha. Vi pratade massa skit och så. men det var trevligt. Väldigt varmt ute. Han köpte cigg till mig och nämen fy lilla Ulf röker nu igen. Stygging. Och så gick jag in i spättan och fannt och öh. vad hon nu heter. Lilla Fannt henne har jag ju inte sett på evigheter. Så det var najs. Sen gick vi in i Rikard haha. Han har jobb nu iallafall vad bra för honom. Nu har jag ont i ben och fötter och är ashungrig, så jag ska väl fixa lite mat.

Kanske ska träffa Thomas ikväll om han kommer ihåg att ringa. Haha.

Min MP3spelare slutade helt plötsligt att fungera när jag väntade på bussen, men nu funkar den igen. Jaja. Och man kan inte ta bort de där låtarna jag la in först de är typ fast? Så jag kan byta typ tre låtar. Känns bra, not. men musiken jag har på är ju bra men jag skulle ju vilja kunna ändra. Men nejdå.

Och Fahmina är kvar i Göteborg, fast i Göteborg. haha. Lilla flickan då.

Sudden hush across the water and we're here again

Gårdagen upptogs mest av BROTHERHOOD 2.0 ( http://www.brotherhood2.com/), frisören och tjafs. Brotherhood är ju världens bästa grej alltså det är så jsukt underbart. Har bara kommit till mars ännu, men oh gud det är ju sjukt underhållande. Hank och John är typ mina nya favoritkarlar i världen ;). Speciellt Hank. Han är så underbart nördig. Frisören, ja mitt hår är numera mörkare brunt. ganska tjusigt, inte så stor skillnad egentligen men lite.

Idag har jag varit i åkersberga (hade ingen aning om att det var så långt åt helvete! haha) så packade vi ner massa böcker och grejer. Det var öh. askul. Nej men det var okej.

Ikväll så ska jag kanske vara med Ulf, kanske vara med Hanna? Och när ska jag träffa Thomas då? Jag vet inte, bestämde med Ulf först men borde jag ringa honom då eller? Jag är astrött, gick upp typ 10. Och fahmina ska ju komma hem idag kanske borde ringa henne med. Komplicerat det här.

Och jag saknar mina karlar haha.

hits