Way out west



Jag vill jättegärna åka till way out west och se artister som till exempel Band of Horses, Bon Iver, Echo & the Bunnymen, Glasvegas, Laakso och Patrick Wolf, men det är omöjligt om jag inte har någonstans att bo.

Så, bor du i Göteborg? Om ja, kan du tänka dig att ha mig som inneboende över festivalen? Jag tar lite plats, har egen sovsäck, är duktig på att städa och diska och kräver inte mer än ett hörn av ditt golv. Jag blir dessutom evigt tacksam.

Reklam


Oftast brukar reklamen som jag får här på bloggen handla om terapi, framförallt KBT, men idag såg jag överraskat att min blogg gjorde reklam för min morbror och hans frus hemsida. Detta uppskattar jag så mycket att jag lägger in det här i ett inlägg. Ska ni köpa bra te, gör det via gröna teimporten. De ska även öppna en butik snart, på grev turegatan på östermalm.

Boende och skit

Jag har beslutat mig för att sätda upp det här stället och kanske inte trivas, men förhoppningsvis tycka att det är okej att bo här tillfälligt. Jag lär vara här i flera månader till och det är så tråkigt att bo nånstans som ser ut som skit och jag tror inte jag står ut med det längre. Så jag ska röja lite idag och damsuga för första gången (jag har hittat en damsugare i förådet). Men först ska jag till affären och handla något att äta.

Gotland

Hemma från Gotland. Det mest spännande som hände där var när en tant bajsade på sig på stranden och surströmmningmiddagen var även den ganska spännande. Det pratades och skrattades och vi sjöng fina visor. Uppenbarligen sjöng jag snapsvisor på dagis. De hade jag lärt mig av far.

Annars så var det sol, bad och pilsner. Jag försökte förgäves få nån jävla färg på benen. Sista dagen brände jag sidan av mitt vänstra lår, som nu fortfarande är rött. Det var inte riktigt det som jag hade tänkt mig.

Jag hade rätt

Läser igenom min gamla helgondagbok, tänkte spara viktiga grejer och så innan jag överger skeppet. Hittar detta, 2007. "nu ska jag sova jag vill inte det. och jag vet att ingen komemr läsa terxten till låten jag är itne korkad men jag skriver dagok för min skull med haha nån dag kommer jag läsa mnin dagbok och de tär itne klokt vad jag kommer känna då. haha. de tkan jag iof redan göra men det är bara några års dagbok jag har så de tär lätt att relatera till typ det mesta komerm jag ihåg."

Jag hade så rätt. Det är helt sjukt att läsa det här.

Pass

Jag har råkat fucka upp mitt pass en del nu när jag var på arvika (tror att det var det sista ösregnet som gjorde det) och därför läste jag en massa om pass på polisens hemsida. Det tar cirka fem dagar att få ett nytt, så det hinner jag inte. Jag får försöka med mitt och om inte anant går det typ att fixa provisoriskt pass på skavsta men det kostar en del pengar. och det spm man skriver i online-checkingrejen måste vara samma som det man åker på. Jag ska diskutera detta med min far imorgon. Men! Vad jag ville upplysa er alla om är att

"Om legitimation saknas kan närvarande make/maka, sambo, registrerad partner, förälder, mor- eller farförälder, myndigt barn, myndigt syskon, vårdnadshavare, familjehemsförälder eller god man med egen legitimation styrka din identitet."

Julian


Mycket attraktiv man till vänster. Jag tror att jag gillar honom mest för att det är en man som ser ut som en tant på ett sexigt sätt? MHM. Han är mycket fin.

hits