Staden är full av människor

En man stoppar mig på gatan med ett "ursäkta..?" Jag stannar upp. "ja?"
"Jag tycker att du är så snygg..."
Jag avbryter meningen. "Nej." Och går vidare. Det tuffa är inte att en 40åring stöter på mig, utan att jag inte stannar. Att jag inte tar åt mig. Att jag kan säga nej och gå vidare och sen bara inte bry mig. Inte må dåligt alls. Det är ganska tufft.

Peter Siepen och Peter Walhbeck och Bordselvis på stan. Det ni.

I wish, I wish, I wish that something would happen.

Allting bara är likadant och det är okej liksom men inte mer. Det är okej. Det är inte bra, det är inte dåligt. Jag vill känna någonting. Tack.

tom ramona

Jag är ganska glad, för tom kommer hit. Han kommer hem. I några dagfar iallafall och förhoppningsvis ska vi ses då en sväng innan han drar tillbaka till det elaka london! jag har saknat honom ganska mycket alltså, men vist såklart jag är glad för hans skull. han har det ju bra i en underbar stad liksom, men vi hörs ju inte av så himla mycket nu. Men nu kommer han hem han kommer hem.

Så det så.

varför allt är dumt precis just nu

Jag har benhinneinflammation! Smärtor i benen betyder det om ni inte förstod det. Oftast är det inte så jobbigt men det kommer och går va. Aj. Måste köpa nya skor!

Idag träffade jag och fahmina en sjukt elak tant på lidl. Jag tänker inte dra upp det jag orkar inte. Men hur kan det få finnas sånna människor alltså.

Min linsvätska är slut. Min utväxt är hemsk (jag behöver pengar).

Jag måste ringa till min arbetsplats eftersom att Bertil inte ringt tillbaka.

Och det största och värsta av allt, som faktiskt helt seriöst gör mig sjukt deppig och död och ja vad ska man säga. Mina tänder håller på att avlida. Nej, det är inte rökningen, rökning gör tänderna gula och ja en massa andra saker, men det här alltså. Nej jag klarar inte av det. Mina tänder går alltså sönder.  En liten bit av min ena framtand är numera ett minna blott. Ja, det är en extremt liten bit som är borta, men jag märker det. Jag vet inte vad det är, det kan vara läsken jag dricker, eller maten jag äter, eller. ALLT. Jag vill dö.

Det är aldrig för sent för mat!

one, two, three, for, five, six, SHAKE IT DUDE! says (22:09):
jag funderar på att koka pasta
Stoffe!! says (22:10):
ok   
one, two, three, for, five, six, SHAKE IT DUDE! says (22:11):
men sen tänker jag att det är lite sent
Stoffe!! says (22:11):
hehe men cizzy!!! du är estet! det är aldrig för sent för mat 

Stoffe har så rätt!!!! ELLER HUR!!! jag kör på att han har det.

Min far e en riktig prick alltså

Kvällen spenderades med far. Vi var på bipo och såg en bra tysk film, Die Fälscher. Och sen hängde vi på café 60 och han berättade ne massa historier som jag ska redovisa i historian. Haha. Mitt kommer mest bli humoristiskt liksom. Kommer väl låta typ såhär

"Hur var det att vara vänsterparist på 60talet?"
Jo min far var ju vänsterparist va, och det enda han gjorde var att sälja alkohol på café Marx på kungsholmen. De hade inget tillstånd och sålde sprit till alla, även folk som icke var myndiga va, förutom männsikor som hade svarta blansa skor. Svarta blanka skor var nämligen ett tecken på att de var civilpoliser! Min far var bara 17 när han var med och drev detta, och då upptäckte han att de leggar inte på systemet om man köper vin för några tusen. En flaska, ja såklart de vill ha legitimation, men så länge man köper mycket går det finemang förstår ni.

Stolhet och fördom

Filmen går på tv nu va. Jag har sett den tusen gånger kanske men den är söt. Jag vill vara kär när jag ser den. Det finns bara en jobbig grej med filmen. Jag mår så dåligt av den.

Jag hatar henne. Keira Knightley alltså. För hon är så sjukt jävla snygg, och varför ser itne jag ut så? Varför föddes itne jag med hennes perfekta näsa, ansikte och kropp? Jag hatar henne så himla mycket jag vill vara sådär sjukt jävla snygg. Det är inte rättvist.

Ja jag vet jag är en sån där olaglig fildelare.


Jag älskar att ge folk musik som jag gillar, och så gillar dom den med. Liksom glädjen av att ge någon annan riktigt bra musik, är det bara jag som känner så? Och så får man bra musik tillbaka också. Det är så bra.

Jag är väldigt glad över alla mina musikmännsikor. Den första, största och bästa var ju Tom. Han lärde mig allt om musik den mannen, han är kalas. Jag saknar honom ganska mycket nu när han bor där borta i London, men jag har skaffat mig en ny Tom! Och nu ska jag lära Tom allt om Bowie och Cure och massa annat som jag inte kommit på ännu men det kommer bli asbra.

caring is creepy - the shins

Den här låten är så himla underbar, och titeln är så mitt i prick.



Sommarjobb

Alltså det är så sjukt men jag har faktiskt fått sommarjobb. Jag är ganska rädd men det ska bli bra nu. Det ligger mindre än 5 minuter från mitt hus. Det pinsammaste kommer ju bli att gå omkring med vaktmästaren liksom, vad ska man göra med vaktmästaren? att leka med barn klarar jag nog av ganska bra tror jag jag menar jag har en lillebror jag vet hur man leker!

Och det kommer bli jobbigt att kontakta stället och grejer men det är bara att göra helt enkelt. PENGAR IS THE SHIET.

Skam

Ibland blir jag för uppe i varv så jag inte riktigt kan bete mig normalt, eller ja, känner man mig itne rba så fattar man inte vad jag menar, och detta hände mig idag. Hela skoldagen idag har varit ganska socialt obekväm för mig, jag vet inte det var en dålig dag helt enkelt så det mesta gick åt helvete. Jag ser tillbaka på idag och mår dåligt över hur jag har betett mig och ångrar i princip allt som hände i skolan. Jag känner mig skamsen och håller på och klankar ner på mig själv och mår ganska illa.

När man klankar ner på sig själv (eller dömer sig själv som det hter på terapispråket) så ska man typ obeservera att man gör det och sen typ beskriva för sig själv och validera sig själv och sånna grejer, men jag vill inte. Jag tycker verkligen att jag var hemsk idag, det finns ingen validering. Jag bara orkar inte med hur jag är.

Kissing on the streets liksom!

Jag är ganska nöjd med mitt liv. Jag menar jag mår typ bra ofta och när jag mår pissigt tänker jag typ bara "imorgon den här tidenär allt det här över". Och så går det över. Det mesta funkar det funkar och det är najs.

Och ja jag kissar på stan hela tiden.

Det är såhär det är, acceptera.

Nu har jag tagit tag i mig själv igen och ryckt upp mig ett snäpp. Det är 17 dagar kvar till sommarlovet, hur mycket är det egentligen? Inte mycket alls. Min kompis är döende och min gudfar är självmordsbenägen. Men vad ska jag göra mer än vad jag redan gör? Det finns inte mer! Jag tar tag i mig själv igen och det är alltid lika jobbigt men nu när jag fattat beslutet är jag lugn (HAHA KENT).


One more day like today and I'll kill you

Vad ska jag säga. nej jag är inte i skolan.
Alltså måste allting fucka up sig för alla jag tycker om hela tiden?
Igår var inte roligt alltså. Och det blir ju inte bättre av att jag är sämst i världen på att hantera oro, så jag drog.

ORGASM

P&L Biljetterna börjar sina. Passa på nu says (21:12):
aja ja hittade iallafall min kamera!
one, two, three, for, five, six, SHAKE IT DUDE! says (21:12):
har den varit borta?
P&L Biljetterna börjar sina. Passa på nu says (21:12):
ahh typ ett par dar iaf =p
P&L Biljetterna börjar sina. Passa på nu says (21:12):
hade i en annan jacka
P&L Biljetterna börjar sina. Passa på nu says (21:13):
som jag kom på för en timme sen
one, two, three, for, five, six, SHAKE IT DUDE! says (21:13):
kom du på den? EW!
P&L Biljetterna börjar sina. Passa på nu says (21:13):
asch den tyckte omd!

Och typ direkt efter!

one, two, three, for, five, six, SHAKE IT DUDE! says (21:15):
KOM IGEN KOM IGEN BYT UPP DIG
ce [f!] says (21:15):
hah
ce [f!] says (21:15):
trodde det var ngt skumt budksp först
ce [f!] says (21:15):
innan jag kom på reklamen
one, two, three, for, five, six, SHAKE IT DUDE! says (21:15):
kom du på reklamen?
ce [f!] says (21:16):
ja!

NÄMEN!

one, two, three, for, five, six, SHAKE IT DUDE! says (20:01):
HAHAHA SLÅ PÅ KANAL 5
one, two, three, for, five, six, SHAKE IT DUDE! says (20:01):
kusinen som suttier där, roy
one, two, three, for, five, six, SHAKE IT DUDE! says (20:01):
jag ahr hans numemr om man säger så   HAHA
one, two, three, for, five, six, SHAKE IT DUDE! says (20:01):
hahahahah jag träffaqde honom en tidig morgon i typ. slutet av januari
one, two, three, for, five, six, SHAKE IT DUDE! says (20:02):
han bjöd mig på taxiresa och macka och cola och grjeer han var astrevlig!
one, two, three, for, five, six, SHAKE IT DUDE! says (20:03):
FY FAN
one, two, three, for, five, six, SHAKE IT DUDE! says (20:03):
  :    LILAL ROY 

killerfriday liksom

Den fruktade fredagen är över och det mesta gick iallafall. Bra, kanske inte, men det gick. Det var precis såhär jag tänkte för 24 timmar sedan, att ja det kommer vara en pissjobbig dag men den kommer snart vara över. Och titta, det gick över, och jag överlevde och jag har mycket mindre att göra nu. Okej, psykologiarbetet blev inte bra. verkligen inte, men jag tycker att två mvg ska väga över. Det räcker.

Jag har bara en fråga som jag måste fråga annie, när hon säger att jag kan utveckla betydligt mer, hur jävla mycket menar hon då? Jag måste få mvg på den här kompletteringen annars är jag så himla körd. Men jag känner mig duktig som börjat. jag brukar vara bra på kompletteringar, jag menar när man vet exakt vad det är som man måste göra, så går det fort och blir bra. Nu är jag lite osäker men jag ska inte sumpa det här.

MUSIK

Jag behöver mer musik. Kom igen ge mig lite tips. Något som ni tror att jag seriöst kan gilla? För nu lyssnarjag typ bara på smiths och morrissey och pulp och radiohead. och snart har jag lyssnat sönder det och det vill jag inte. avbryt mig, ge mig något nytt.

Nicke

Det är sista gången jag säger det nu. Det är dags att byta ut. Ja jag kommer minnas men ska jag vara helt ärlig tänker jag knappt på Nicke längre. Det här är sista gången. Jag har släppt det, det var synd att det blev som det blev men han kommer inte tillbaka. Vad ska man nu ha för bakgrundsbild på datorn?

Under French Oaks smashed up my sanity.
Someone like you should not be allowed to start any fires.


Petter Andersson


image18

Han är ju för fin den där Petter. Till och med min farmor, som dessutom är djurgårdare, tycker att han är en riktig snygging. När hon helt oväntat säger något sådant, det är då vi connectar igen. Petter förenar familjer!

Jag har slutat att kalla honom Nazisten, för jag har lärt mig nu att han heter Petter. Innan, när jag inte riktigt var med på vad han riktigt hette så fick han heta nazisten, eftersom han  ser lite ut som en skinhead med det rakade huvudet och de stora ögonbrynen, och orka gå omkring och säga "ah du vet skinheadsnubben", det är lättare att säga nazisten. Men det funkade ju inte på matchen liksom så nu heter han väl Petter då.

Han pratar norrländska och jag hatar norrländska men med Petter så gör det ingenting. Jag tror att det är kärlek.

Kändisspotting #2

FCZ-Tore sågs vid medborgarplatsen idag. Han såg ut som han gör på tv. Inte så spännande men vad ska man säga. Han var jättesöt. Och nu är han på tv liksom. precis likadan.

Kändisspotting #1

Felix Herngren sågs idag nångång runt 20.30 vid teatern Maxim vid Karlaplan. Han gick med en kvinna, hälsade på några kamrater som stod utanför teatern under spexet "Röda rimmet"s paus. Sedan gick han och hans kvinnliga kompanjon vidare i riktning mot Karlaplan.

Spex

Något jag rekomenderar extremt till alla mina vänner, bekanta och ja alla andra är att gå på spex. Jag har väl gått på ett tiotal spex nu och det är alltid roligt. Vissa har varit dyra och ägt rum på fina teatrar, medan andra ägt rum i små aulor eller bara konstiga rum.

Spex är, för er som inte vet, en interaktiv teaterform, vanligt förekommande i studentkretsar. Spex tar vanligen kändra historiska händelser och vrider och vänder på den erkända historieskildringen. Innehåller mycket musik, ordvitsar, ibland är hela spexet på rim, män är ofta utklädda till kvinnor och så vidare. I publiken är man med och bestämmer genom att ropa ut kommandon till skådespelarna, vanliga kommandon är "omstart", "baklänges", "på tyska", "pussas" och så vidare. Detta leder till att det hela blir extremt roligt och unikt.

Jag var precis nu på spexet "Röda rimmet", eller " Vart tog Abu Casems tofflor vägen?" (Annan sak med spex är att vanligen har flera titlar, liksom finurliga dåliga ordvitsar, KÖP PROGRAMMET det innehåller oftast många lustigheter, och självklart sångtexterna!). Detta spex handlade, som titeln avslöjar, om August Stindberg som får porblem när han ska ge ut sin bok Röda Rummet och allting rimmade.  Ett väldigt bra spex med väldigt mycket och väldigt bra dans i.

Gå på spex, det gör allting lite roligare.

Justa grabbar har grönvita hjärtan

Okej vi vann alltså vi vann.
Låg under så himla länge men det vändeeee.
Helt underbart.
2-1. Det är bra.

FY FAN

Vi bara bråkar och jag vill inte bo här det funkar inte det funkar inte. MEN OKEJ JAG FÅR VARA HÄR. Men snart är det fucking sommarlov och hur mycket komemr jag avra här då jo inte mycket alls så jag står ut.

Helt på riktigt

Det står flyttkartonger i hallen. Så det är sant det händer.

Vad ska jag göra när min syster flyttar?

Hammarby!

Solsting idag dårå. mindre skönt. Hoppas att jag inte brännde mig men det känns inte så.

Haha min far är så söt va. Jag och cecilia snackade om matchen och sen så ja ringde jag min far och bah "hej, vill du vara snäll mot mig?"
så ja han bah ja men kom till karlaplan så får du cash. så jag ska på match.

min bebis ;D

Det här är något jag saknar.

2007-01-13 13:47:35 Retch
godmrogon
2007-01-13 13:47:39 Action-Erikk
fan då!
2007-01-13 13:47:45 Action-Erikk
jag skulle ju säga hej först! :P

Men nu är det såhär att vi pratar typ aldrig och han slår ner mig. Nej alltså inte så va men oh det är ju inte alls lika bra som det var då jag minns hur det var då och han tyckte om mig för jag var knäpp och han fattade ingenting och nu tycker han bara att jag är jobbig. Nej jag saknar honom inte ofta men när det slår på va så slår det hårt.

1001 sätt att förstöra presenter från cecilia innan du dör, typ.

Jabbles says (20:55):
jag blev firad av pappa och lillebrorsan, sena men vad spelar de tför roll. du vill höra detta, jag fick en bok av pappa osm heter 1001 album du måste ha hört innan du dör och framsidan pryds av... david bowie!

one, two, three, for, five, six, SHAKE IT DUDE! says (20:56):
meeeeeeeeeeeeh fitta, nu är jag lite sur FUCK YOU

Jabbles says (20:56):
 =D

one, two, three, for, five, six, SHAKE IT DUDE! says (20:56):
 för jag ahr också köpt den oh. f¨år väl ha den själv då. HORA.

Jabbles says (20:57):
nej haha youre kidding

one, two, three, for, five, six, SHAKE IT DUDE! says (20:57):
vilken tur att jag har två presenter till till dig men de är inte lika bra. nej nu är jag sur

Jabbles says (20:57):
hade du köpt den? =O

one, two, three, for, five, six, SHAKE IT DUDE! says (20:57):
JAAAAAA

Jabbles says (20:57):
haha neeeeeeeeeeeeeej!

one, two, three, for, five, six, SHAKE IT DUDE! says (20:57):
jo. men du fåt tvåa dnra grejer då

Jabbles says (20:57):
ååååh man tack ändå det var en jättebra present!

one, two, three, for, five, six, SHAKE IT DUDE! says (20:57):
men de är ju billiga skitsaker liksom

Jabbles says (20:58):
låtsas att du gav mig den, bara det att den jag har här är den jag fick av pappa. men liksom, bok som bok!

one, two, three, for, five, six, SHAKE IT DUDE! says (20:58):
jag tror jag ska döda din pappa lite?

Jabbles says (20:58):
du får göra det! haha. nej va synd

one, two, three, for, five, six, SHAKE IT DUDE! says (20:58):
OOOH NU ÄR JAG SUR

Jabbles says (20:58):
men det var en jättebra present tackså mycket

one, two, three, for, five, six, SHAKE IT DUDE! says (20:58):
 jajaj jag får ha den själv då

Jabbles says (20:59):
ta den själv du gillar ju väl den också!

one, two, three, for, five, six, SHAKE IT DUDE! says (20:59):
ja, såklart jag gör! men jag hade värsta planen. och nu fick jag öppna paketet jag precis slog in! oh. och det skulel ju avra din "här får du för nu är du gammal det är dags att du börjar kryssa av de här va för snart e du död" present. och så skulle jag tvinga dig ha den stående så att man ser bowie för han är bäst . och så nu bah nej nej enj din pappa köpte dne också.

Jabbles says (21:01):
coolt! haha. now thats funny. ahh jag ska berätta det för honom

one, two, three, for, five, six, SHAKE IT DUDE! says (21:02):
det äre itne coolt. det förstörde ju hela min idé! nu börjar jag snart gråta!

Jabbles says (21:02):
nej det var en jätterolig idé. haha vad synd att den gick i stöpet

one, two, three, for, five, six, SHAKE IT DUDE! says (21:02):
JAG E AAARTGGGG

Jabbles says (21:02):
men jag HADE blivit jätteglad och jag ÄR jätteglad om man låtsas att det gick som planerat.  jag kan ju låtsas det liksom

one, two, three, for, five, six, SHAKE IT DUDE! says (21:04):
men vi vet ju att det inte gjorde det. men tänk sen va på att visst presenterna du komemr få nu är billiga grejer men jag spenderade massa pengar på boken du fick av din pappa (!!!!!!)  men du måste ändå ha boken så så att man ser bowie.

Jabbles says (21:09):
 okej jag lovar att jag har boken så att man ser bowie

Hammarby!

Alltså ja det var najs 2-0 liksom. Det fick mig att inse att det vore himla trevligt att vara en supporter. inte för att jag tror att jag någonsin kommer att titta på fotboll utan cecilia, så jag är ganska körd. men när jag väl kollar så är jag faktiskt väldigt engagerad! jag lovar. det var så mysigt på bussen med alla bajar och jag bara log. och två djurgårdare som inte alls var glada. haha. ja men skulle vara sportintresserad ordentligt egentligen. fast nej vad pissigt man mår av förlust då ju. det verkar ju inte så najs. men ikväll, ikväll var jag en riktig bajare och det var jäkla gött.

Ge mig glid

Jag önskar ibland, som nu, att jag kunde vara slapp och oansvarsfull och inte bry mig. Jag ser hur folk bara glassar och glider och överlever, jag menar om det funkar, varför kör inte jag på dne vägen? Jo svaret är enkelt, jag kan inte det finns absolut ingen kontroll att hämta där och egentligen är det ju bara bra att jag inte bara ger upp. Men jag ser alla andra och fy fan vad skönt det verkar. Jag orkar inte ta tag i mig själv och allting hela tiden. Men ändå sitter jag här och pluggar och betar av allt jag måste göra. Det är skönt på sitt sätt, men det finns verkligen inget glid. Jag vill glida.

Kussen DA LIMPZ LIKSOm.

Orka att min kusin har 708 vänner på facebook.
Palla vara poppis! :@
Ja jag är avundsjuk.

Skolarbete

Opponeringsseminariet idag gick okej. Eller alltså, det är över. jag gjorde det. jag dog inte. Det betyder att det är okej. Kände mig lite överkörd av respondenten va men annars var det bra. Så nu var en större sak klar liksom, men jag har fått tre nya smågrejer bara idag. Underbart. Här kommer en vacker lista på allt jag har att göra, just nu.

Nationella prov i matte C, PLUGGAT EN GÅNG
Naturkunskap
Naturkunskapsrest, gjort det jag kan härifrån!
Psykologiarbete
Rätta min tyskatext, FIXAT!
Skriva ut bilder till tyskan
Läsa ut "Nässlorna blomma", har läst typ 80 sidor
Komma på vad jag ska säga om södra teatern
Fixa metod och marerailgrejen på samhällsarbetet FIXAT!
Utvärdera opponeringsseminariet FIXAT!
Komma ikapp i matte d

Och spela gitarr varje dag

Mail

"Hej .. Va cool du är:) Du ser ut som en James Bond brud ju.. du vet den elaka av dem..å sen verkar du vara full av energi.. så även om du helt skulle sakna en stark personlighet så har du 2 av 3 bra egenskaper.. å det räcker ju för vissa "

//J

OCh det roliga är att jag har fått exakt samma mail förrut.

TYDA.SE

http://tyda.se/search?form=1&w=en+programleverant%C3%B6rsf%C3%B6rening+f%C3%B6r+bek%C3%A4mpning+av+piratkopiering&w_lang=en

Detta är humor. Lyssna. Det är ett engelskt uttryck.

hampus på besök

Haha det är lite konstigt. min syn på hur hampus ser ut ändras typ precis hela tiden. alltså det går inte att förklara riktigt vad jag menar men ja. han ser olika ut hela tiden och det blir jätteweird. men det brukar vara så när jag träffar nya människor liksom, det brukar ju bli så efter ett tag, och nu eftersom han bor här så kanske det bara blir så att det ändras snabbare och därför märker jag det mer och tycker att det är konstigare? jag kör på att det är så.

men vi har det gött iallafall och det är ju bra.

Det e så svårt!

Och vet ni vad? Nej det gör ni inte men jag berättar.
Hampus är på väg hit. Han sitter på en sketen buss och åker hit.
Ska möta honom om typ fem timmar.
Vad fan ska vi göra?

typiskt mig

+ att jag glömde lämna in idéskissen. självklart.

Jag har bäst vänner

liten röd pungspetsekorre says (13:46):
jag har laddat ner ngt sepe igår
liten röd pungspetsekorre says (13:46):
när jag var full
one, two, three, for, five, six, SHAKE IT DUDE! says (13:47):
ja jag ser du har öl
liten röd pungspetsekorre says (13:47):
 : D
one, two, three, for, five, six, SHAKE IT DUDE! says (13:47):
vad har du laddat ner?
liten röd pungspetsekorre says (13:47):
en vagina :c
liten röd pungspetsekorre says (13:47):
som röker :C
liten röd pungspetsekorre says (13:47):
igen.

Valborg

Skrev ett inlägg igår när jag kom hem men när jag skulle publicera va så dog internet. kanske lika bra att jag skriver nu istället.

Var hos Eleonore och gjorde pizza och drack vin och drack andras cider och andras öl. Män som kysstes och jag som kysste folk osv osv. Jag tyckte det hela var party party men jag ville dra ganska tidigt för jag skulle till jonatan. MEN SÅ BLEV DET ICKE.

Vi var på busshullplatsen typ 1.18 och den skulle gå 1.22 och den kom inte och nästa buss kom inte heller och vad fan. Men Hampus aka kisslover ringde och vi pratade i typ tjugo minuter och han har en jättegullig dialekt. Jag bara skrattade. OCh vi mötte två män/pojkar vid busshållplatsen. De var roliga och väldigt odiskreta. Typ "Men hon har ju snygg röv"  osv osv. Bjöd dom på cigg, kedjerökte som en kossa. Bussen kom ju aldrig. Precis när vi skulle ringa taxi kom bussen. sen gick micke och stoffe på bussen haha så jag satt och snacka med stoffe som var fett full. han hade redan spytt. lilla gubben. sne kom det på nån brud och stoffe bah "kan du fråga henne om hon heter therese?" det gjorde hon det var nån poler till stoffe uppenbarligen. Sen kom stoffes syssling på också. ja jag åkte till centralen var där 2.46. bussen vi skulle åkt med från början skulle gått 1.22? NAJS; NEJ.

Tog tunnelbanan till slussen och där satt thomas!!!! och piwa. shit det var längesen. så jag snackade med dom i typ fem minuter sen var jag tuvngen att springa till bussen. Jag fattar inte att jag inte somnade. Eller jag somnade typ lite kanske men vaknade vid kamomillen så det är lugnt.

hits