Alex gillar ketchup

bild0193 (MMS)

Alex gillar ketchup


Hej bloggen! Korv!

bild0192 (MMS)

Hej bloggen! Korv!


Far ringde precis och berättade att han fl...

Far ringde precis och berättade att han flyttar in. Det kan betyda att jag får mer mat för mindre pengar. Kalas.


Jag sitter nu framför datorn och bloggar f...

Jag sitter nu framför datorn och bloggar från mobilen bara för att jag kan. Coola grejer. Gratis är det också.


Olle och jag dansade hem i morgonregnet.

bild0190 (MMS)

Olle och jag dansade hem i morgonregnet.


-

en gång när jag sommarjobbade på njupkärrs fritids så blev jag rörd till tårar när vi tittade på tv och jag såg nån höjdhoppare klara ett hopp. det var helt galet, jag är inte den som gråter för ingenting liksom, men just nu gråter jag nästan av biggest loser. hoppas att jag ska få mens snart eller något för man kan inte vara såhär känslosam jämt, det är galet. eller ja juste jag är bakis, det är också en ursäkt.

bra då kan jag gråta lite.

-

Det vore ju iof jävligt skönt att klara plugget så att nånting går åt typ rätt håll. uppsatsen, ah, jag väntar på nån jävla feedback. sen får jag skriva som fan, så det är bara att koppla bort nu. grammatiktentan, ah okej jag kan göra omtenta i slutet av maj, men det vore bara så himla skönt att vara klar med nån av mina 6 delkurser. Jag tycker att planeringen av denna termin är mycket sämre än planeringen av förra terminen. Oh, när jag tänker tillbaka på min första tenta.. gud vad lätt allting var då. känns som gymnasiet eller nånting, det var en sjukt mycket lättare nivå på allting och ändå var jag jättenervös. nu är det svårt på riktigt och jag vet inte om jag kommer klara någonting alls. jag lär mig massor och jag gillar min kurs och så, men jag tror att jag lär mig för långsamt, jag pluggar för lite helt enkelt men vem fan orkar plugga. jag vill bara kramas med mina vänner och sen får det vara nog.

-

Igår skrev jag på min uppsats. Jag fick inte alls ihop så mycket som jag ville och så, men vi får väl se hur det går. Hur jävla svårt kan det vara att få ihop ett E liksom. Jag har glömt nästan allt jag skrev igår, mitt huvud orkar inte med den där skiten. Jag har ingen aning om vad jag skickade in för något. Men nu har jag inte tid att älta det, jag har grammatiktenta på lördag och jag har inte pluggat ett piss. Ska snart bege mig till nåt fik och plugga i två timmar. Sen blir det väl nån timme ikväll, och kanske tre timmar imorgon. Jag vet inte om jag kommer klara det här. Vi får se helt enkelt. Jag bryr mig inte just nu. Allt går åt helvete i alla fall så vad spelar detta för roll. Nej precis.

-

Ska strax ut och ta en sjukt god cigg, vänta tills klockan blir imorgon så jag kan grattis Annikan på namnsdagen, och sen så ska jag antingen sova eller läsa en god bok. Gud vad jag älskar att läsa när jag väl gör det.  Är så med mig och allt typ. Gillar att göra massa saker men tar mig aldrig tid till att göra dem. Sitter bara här vid datorn som en annan jävla idiot. Inte blir jag glad av det heller.


-

Okej jag har jättemycket kvar att göra på min uppsats men jag tycker faktiskt att det är okej. Den är inte värd ett piss och det finns annat som är viktigare, typ som att överleva eller att citybanan blir klar 2017. Helvetes sjuk helg jag haft nu, eller söndag/måndag är väl mer korrekt. Orkar inte prata om det nu det är väl över eller nej det är aldrig över men vi får se vad som händer haha. Har i alla fall inte haft tid med skolarbete men nu har jag väl det igen. Imorgon ska jag skriva sjukt mycket på min uppsats. Det gör inte så mycket heller om jag inte blir färdig.

Ah denna vecka ska jag plugga sjukt mycket. Ska ta tag i saker, jag vet ju att jag mår mycket bättre så fort jag bara tar tag, bara rycker upp mig lite och gör det jag måste göra. Imorgon blir, liksom idag, en dag av måsten. Ser inte fram emot den, men jag ser fram emot när den är över.

Godnatt

Ska strax ut och röka sista ciggen för kvällen. Eller ja det blir en cigarill, inte fn har jag några cigaretter hemma. Orkar inte gå hela vägen till seven eleven för att handla så det blir en montecristo mini. Ylva köpte ett paket sånna när vi var i Jordanien, som hon tyckte att jag skulle ge till Stefan. De kom aldrig längre än till mig, och tur för mig är väl det. Får ta en sån nu istället för mina vanliga mentholcigaretter, känns lite konstigt men förhoppningsvis är de goda. Från Kuba och allting menar jag.

Helg

I helgen ska jag ta tag i mig själv igen, plocka ihop en massa bitar, ha jävligt kul och förhoppningsvis göra något viktigt.

Jag borde
Plugga grammatik, tenta snart osv
Skriva på min uppsats, ska in ännu snarare osv
Ringa optikern, behöver nya linser för länge sen
Läsa littaraturen, är ännu inte klar med förra boken

Men jag kommer max hinna med två av de där grejerna för imorgon ska jag
Städa för Tommy kommer hit!
Fira Tomas födelsedag en snabbis vid universan, runt 12
Träffa Milanbaby, runt 13
Möta upp Tommy och Becca, ? på tid på den alltså
Födelsedagsfirande av Maria och Alva?

Och på lördag så ska vi ut och festa, det är Slow Blow liksom.

Söndag kommer jag vara bakis. Eventuellt PH (parkhäng) med Olle och Alex.

Mycket roligt men väldigt lite tid till alla mina måsten. Lite trött på att ligga så lång efter, uppsatsen och grammatiktentan kommer bli ett jävla helvete, jag lovar. Men men, det går nog på ett eller annat sätt. Jag är ganska pepp eller pepp är kanske fel ord men jag tror att jag kommer hinna på något fint sätt.

-

För cirka två månader sedan skrev jag ner "mål" som jag hade, som rörde var jag ville vara när kursen som jag läser nu tar slut. Jag tänker nu kommentera dessa mål, halva tiden har gått, var är jag?

- Klara kursen
Jag har klarat mitt muntliga föredrag. Första tentan på lördag nästa vecka. Och uppsatsen ska in på onsdag, vi får se hur detta går, spännande.

- Längre hår (haha eller bara bättre frisyr)
Jag klippte mig istället, som vanligt.

- Jag vill spela gitarr mer regelbundet, lära mig nån låt ordentligt. Damien Rice eller shins eller så.
Ah jag spelar mer gitarr än innan, kanske två tre gånger i veckan nu i alla fall, har fått tillbaka mina älskade förhårdnader (är inte ironisk) och lånat Cecilias capo så det är ganska gött.

- Jag vill ha kört lite MSM-kur
Detta har jag inte gjort.

- Förhoppningsvis ha snyggare ärr som inte syns lika mycket
De ser ungefär likadana ut, lite lite bättre kanske. Orkar inte bry mig.

- Jag vill ha provat på klättring i alla fall en gång (nån som e sugen på att testa detta med mig?)
Nej det har jag inte provat.

- Ha sökt till kandidatkursen i Berlin
Har insett att jag inte vill/kan/vågar läsa kandidatkursen än.

- Ha skrivit ett CV, gärna sökt ett jobb eller kanske inte
Haha nej såklart inte. Ska väl skriva ett CV snart. Ska volontärarbeta på stockholms filmfestival junior nästa vecka. Det ska bli kul, nåt att skriva på CV:t, om man hade nåt. Ah ni fattar.

- Ha besökt tandläkaren och eller ungdomsmottagningen
Nej, men tandläkaren ringer mig massor. Och jag har inte klamme, det har jag kollat. Så jag kanske borde typ gynekologa mig men det verkar ju vara ett helvete.

- Vara nöjdare med mitt utseende
Min hud är helt fucked just nu så nej.

- Ha sparat ihop lite pengar
Kanske lite men det är ytterst lite. runt 2500.

- Prova på någonting helt nytt och galet eller genomgått någon spännande förändring/utveckling
Nja.

- Känna mig mer okej med att bli vuxen, hur man nu gör det
Det är lite mer okej faktiskt. Behöver inte bli trist bara för jag blir vuxen. Kanske.


Det var väl en fin uppdatering.

hits