-

Ah julafton och så, roligt. Jag har redan öppnat mina paket, orkar inte bara med dem till mor bara för att bära hem dem igen. Har fått en telefon, en parfym och en kräm. Det är väl trevligt. Så jag firar jul hos mor. Ganska mycket folk som kommer dit ändå, far, farmor, mormor, morfar och dagge. Ah, säkert kalas.

nu ska jag göra vettiga grejer som att noppa ögonbrynen och måla naglarna.

This world is full of crashing bores




TOM <3

Cecilia

tjaa

Tom

mannen

jag har lyssnat på en bowie-skiva idag på vinyl


Det är det jag gillar med Tom, han vet vad som är viktigt att prata om. Och han gör mig så glad när han äntligen lyssnar på Bowie, efter mycket tjat asså.


-

Okej klarade hela jävla tyska 1, fattar inte hur det gick till men jag är inte den som är den liksom.

Håller på och städar som en jävla idiot, kul att vara sysselsatt och se resultat och så vidare. Hängde precis upp min första och enda tavla, jävligt najs. Det enda som oroar mig är att om jag gör det fint hära så kommer jag åka ut. För så var det på essingen. Men asså, jag har bott här i snart ett år och allt har varit okej. Har gått in i alla mina grannar och sådär, jag menar jag är en snäll granne och jag vill gärna bo fint okej. Håller på lite med hallen nu och all jävla reklam och skit, ah. det är najs ändå, livet. Sålänge jag får städa så ere bra.

Eddie Izzard ikväll

Oh de tär helt sjukt när jag tänker på det blir jag helt till mig, så lycklig att det liksom inte ens får plats i min kropp. Det är sjukt och fint och trevligt. Jag ska se Eddie Izzard ikväll. Eddie Izzard var min första stora stand-up-kärlek så det är jävligt speciellt för mig. OH JAG ÄR SÅ GLAD, nu blire folle hos Cecilia, sen blir det EDDIE IZZARD.


-

Jag har ingen aning om vem jag är och förstår inte alls varför någon umgås med mig överhuvudtaget. Förstår inte vad man kan få ut av det. Hoppar från hybris till självförakt och kan verkligen inte tänka mig in i andras liv och det gör mig så himla frustrerad. Jag vill veta allt och jag vill veta det nu. Allt är centrerat kring mig och det äcklar mig så himla mycket.

rootless tree


David Bowie

Det är jävligt jobbigt att älska David Bowie för mycket. Jag funderar mycket på detta och det känns ibland som att det inte är värt det, men jag kan inte välja bort honom. Omöjligt. Här är i alla fall hela listan, från 4-1, där 1 är det jobbigaste med att älska David Bowie.




4. Han vet inte vem jag är
Att en människa som betyder så sjukt mycket för mig inte har en aning om att jag existerar, det är ett jävligt hårt slag kan jag säga. Men jag har accepterat det, eller jag tänker att OM vi nån gång träffas så kommer han att inse att vi är själsfränder eller något. Inte på nåt sexuellt sätt eller så, jag vill vara hans bästa vän okej. Jag är hans bästa vän han vet bara inte om det än.

3. Andra "fans"

Jag hatar andra människor som tror att de gillar David Bowie lika mycket, eller ännu värre, mer än vad jag gör. Förlåt men ni har så jälva fel. Jag klarar inte riktigt av tanken på att han betyder så mycket som han gör för mig för någon annan. Alla andra "fans" är bara äckliga fittor som inte är värdiga, okej. Och jag är inte bara nåt jävla äckelfan okej.

2. Jag är för ung

Varför föddes jag så sent? Om han skulle ha nån spelning nu så är ju frågan, ska man gå eller inte? Tänk om jag går på nåt och så är det mycket sämre än vad det skulle varit att se honom 75 typ. Det är jobbigt, jag kan aldrig se honom när han var världens snyggaste man. Det känns som en bit fattas mig.

1. Han kan dö när som helst

Han är en relativt gammal man, snart 63,  som har knarkat för mycket. Han har haft hjärtproblem redan och det är liksom inte särskillt konstigt om hans kropp bah skulle ge upp. Han har även alltid varit för spinkig och det är ju inte bra för kroppen. Han har rökt som en jävla skorsten och att han nu har en unge på 10 bast kan ju inte vara lätt för honom. Nej, jag vet inte vad jag gör om han dör före mig. Måste sluta tänka på detta, snart går jag och kräks det här ger mig så mycket ångest.

-

Sen jag flyttade hit för elva månader sedan har jag bara väntat på att gå in i mina favoritbloggare som typ hänger här omkring. Alex fick jag för några månader sen, idag blev det Katrin. Hon hade handlat på ica när jag skulle gå och handla på ica. Vi är nästan som en, förutom att jag då uppenbarligen är lite efter.

Vill bara säga att jag älskar david bowie sjukt mycket. Såg Ziggy stardust and the spiders from mars (the motion picture) med cecilia idag på bio va. Och nu lyssnar jag på den. Oh.

the mighty boosh

Jag har bara en sak i mitt huvud just nu och det är



och även kanske lite



Oh the mighty boosh. Har precis sett klart alla säsonger som jag lånade av Cecilia. Jävligt bra sysselsättning, rekomenderar alla som gillar bra grejer att kolla upp! The mighty boosh är otroligt.

-

Suttit på universitetet hela dagen idag. Känner mig mer och mer som en student, sitter bah och dricker kaffe diskuterar grejer med min kurskamrat på hittepåtyska. Han känner typ allt och alla så vi träffar mycket folk som man typ skojar med och ah(typ ljudeffekt) det är trevligt. Är ganska rädd för det kommande muntliga provet i litteratur som vi studerar till, men liksom, hur dåligt kan det gå? Jag borde fan klara av att få E på den skiten. Jag gillar att träffa människor sådär avslappnat och bah ha lite skoj. Dra lite dåliga vitsar då rätt tillfälle dyker upp och sen sjunka tillbaka till sitt liksom. Det blir inte bättre än så.

Spontant är kul

Har tenta i morgon bitti, så jag hade tänkt lägga mig runt tio sådär och i alla fall försöka sova, men vid nio så smsade Lisa och frågade om jag ville komma till gula villan och kolla på Loke, och det ville jag ju faktiskt så jag ploppade i mina linser igen och begav mig. Träffade två av hennes vänner som var astrevliga och så var loke kalasbra också. Hade gärna stannat längre och druckit mera öl, men man måste ju tänka på konsekvenserna så Lisa och jag var duktiga och drog hem. Spontant, ganska kort och jävligt roligt. Nu är frågan hur man ska lyckas somna prick 00 så det i alla fall bli sju timmars sömn (är van att sova 13).

Arvika

Syrran flyttar till Luleå och jag köper biljett till arvika Allt sker på impuls här alltså. Nej okej kanske inte men vad fan det gäller ju att passa på när man kan osv. Plus att det är kalas att köpa biljett så här tidigt för det är så himla mycket billigare. Och så kommer jag i januari typ inte ens känna i plånboken att jag spenderat dessa pengar. Taggad är jag också. Inte så många klara artister ännu, men det verkar lovande. Babyshambles, Cristian Dinamarca, Handen på hjärtat, Invasionen, MARKUS KRUNEGÅRD, Mattias Alkberg, Name the Pet, Shout out louds, Teddybears, the tiny och [ingenting]. Varför jag tycker att detta är lovande är för att jag bara vill se Krunegård och Babyshambles (om de verkligen kommer, man vet aldrig med den dära Pete). Man ska inte vilja se för mycket på festival, då blir man bara arg på sig själv när man stannar och super i campet!


fina grejer

Liebe Cecilia, lieber Lars,

hier nun Eure Bewertung zu Eurem Referat:

Eure Power-Point-Präsentation hat mir sehr gut gefallen und ich
mochte es, dass das Referat eine Mischung zwischen persönlichen
Meinungen und Informationen über Deutschland war. Ausserdem
habt ihr sehr gut gesprochen und ich hatte das Gefühl, dass Euer
Publikum Spass hatte.

Hier noch ein kleiner Tipp für Cecilia: Wenn Du das nächste Mal
einen Vortrag hältst, schau manchmal ins Publikum. Es gibt keinen
Grund für Dich, nervös oder schüchtern zu sein, da Dein Deutsch
sehr gut ist. :-)

Liebe Grüsse, Jenny




Visst ere fint. Jag gillar Jenny hon är asnajs. Jag fick en smiley.
Hon tycker alltså att jag inte behöver vara nervös elelr blyg eftersom
att min tyska är mycket bra? SÅ SNÄLL HON E.

Fint

Hallo Cecilia,

ich habe Deine Aufsätze von Prozessschreiben korrigiert.
Du kannst sie in der Box vor meiner Tür abholen.
Du musst nichts noch einmal schreiben.

Liebe Grüsse, Jenny


Tycker bara att det är fint att hon tagit sig tiden att skriva namnen
för sig, att hon inte bara sket i namn och massmailade. Jag vet inte
men jag tycker att det är kalasfint. Kan vara för att jag tycker hon
är asnajs som jag tycker att det är fint. Jag vet inte.

-

Har nu sett allt som släppts av the mentalist. Inte för att det är en jättebra serie, det är det inte, men för jag är så jävla nyfiken. Har jag sett lite vill jag veta hur det ska gå och så blir jag besatt och ser allt på en gång. jag såg alltså det första avsnittet i lördags, och nu har jag sett alla 31. Tror inte det är normalt, borde verkligen ha pluggat all denna tid, gramatiktenta på lördag. Fy fan säger jag bara, och när den är över, är jag ledig då, nej. FY FAN. Jag orkar inte. ger upp för inatt. Detta är jag inte särskilt nyfiken på.

hits