lycka

TRÄFFADE JOEL IDAG VA MANNEN <33333333333333333333. när jag och emma gick ut och rökte och så stod vi där och snackade massor så är det nån som går liksom vid vägen. och emma bah ser att de tär joel (okej vad dålig syn jag har?!) och så kramar jag honom i typ två minuter? Haha. naw stackarn. står och pratar med honom och så sen missar jag mitt tåg såkalrt så jag gär en bit med honom och så. han har brud, fett sött! han är lammkött! haha. he made my day liksom.

HELVETE

Vaknar upp. Mår rätt okej. SJälvklart blir det ändring på det. Ska dra och handla med mamma och syster och mamma bah "du får inte  skrika nu..." liksom. och jag bha "nej men det är lugnt jag vet vad du ska säga, du är tillsammans med lennart igen". Men så var det inte utan "jag och Robban ska gå på bio med Kenta idag."

HELVETES JÄVLA SKITKOSSA.

Och hon bah "han komemr inte komma hit och man måste kompromissa (!!!!! HON KOMPRPOMISSAR INTE HON VÄLJER ATT VARA MED HONOM OCH GÖRA MIG SJUKT OLYCKLIG OCH JAG VET ATT INGEN FATTAR VARFÖR JAG BLIR SÅ UPPRÖRD AV DET HÄR MEN DET ÄR FÖR ATT HAN VAR MIN PAPPA OKEJ HAN VAR MIN PAPPA OCH HAN SVEK MIG OCH SÅRADE MIN MAMMA TYP 2000 GÅNGER OCH HON SÄGER ATT DET HÄR INTE KOMMER PÅVEKRA MIG FÖR HAN KOMME RJU NTE KOMMA HIT MEN TYP FÖRRA GPNGEN DET VAR SÅ MELLAN DOM KOM HAN VIST HOIT EN GÅNG NÄR JAG OCH ÅSA INTE SKULLE VARA HÄR MEN VI KOM HEM PÅ KVÄLLEN OCH SÅ VAR HAN HÄR OCH JAG FATTAR INTE ATT HON INTE FATTAR ETT SKIT: HON FATTAR INTE ATT JAG BLIR SJUKT SÅRAD FÖR JAG ÄLSKAR OCKSÅ HONOM MEN JAG KLARAR INTE AV ATT HÖRA HANS NAMN; TYP:  JÄVLA HERIONIST: JÄLVA SVIKARE: OCH MAMMA SOM VET HUR DTE ÄR HON VÄLJER HONOM. IGEN: OCH HON HAR ALLTID OCH KOMMER ALLTID VÄLJA HONOM ÖVER MIG OCH DET ÄR DET SOM GÖR MEst ONT.)

Jonas älskling

Är fortfarande trött och liksom jag vet inte.

Joans idag med Annikan det var fett bra som alltid i so adore him liksom.

Och jag tror jag reagerade för stark när en tiggare tog mmig på axel idag men flashbacks va alltså tiggare på tunnelbanan tycker jag inte om för jag har två gånger varit med om att det liksom gått över till att de typ tar på mig och jag hatar det och liksom denna menade liksom ingenting men jag bara oh. och en man gav mig tips på hur man ska slåss.

A new career in a new town

Tröttare än jag varit på länge eller vänta det har jag varit i tre veckor nu jag är trött och trött och trött. Men nu kan jag vila i flera timmar snart.

Facebookar mig och är cool. Har inte så mycket att säga eller vänta jag har nog det men jag är för trött, som vanligt.

Och om allt går som det ska så blir jag överlycklig snart.

hits