I'm just trying to make some sense

Jag har nu varit vaken i typ 13 timmar och jag är trött? Antar att det är på grund av brist på rörelse och mat och sånt dära. Men palla. Håller på och vänder tillbaka dygnet nu, inte för att det går så himla bra. Vad ska jag sysselsätta mig med hela dagen liksom, jag vet inte? Klockan 16.30 åker jag och mor till frisören. Fram tills dess, vad ska jag göra? Har precis läst ut Time out of Place och jag hatar den så mycket. Jag hatar öppna slut, där är Underwater light mycket bättre.  Och Tom höll mig sällskap till typ. Jag vet inte, fem? Komemr inte ihåg men det var najs iallafall. Han är så bäst. Sen var det nån annan snubbe jag haft på msn aslänge som började prata med mig så pratade vi till typ 7 kanske. Han hade asdålig musiksmak och jämförde Bowie med Hasselhof för fan. Men han var rolig. Haha.

Jag har ett problem jag blandar ihop fantasier och drömmar, främst med varandra men ibland även med verkligheten och det är ju lite lagom pinsamt sådär va. Nej jag tänker inte ge exempel. Och det var något hemskt som hände för några dagar sen som jag trodde jag aldrig skulle glömma nu minns jag inte vad det var. Har bara kvar känslan av att det var någonting som jag skulle skämmas över forever men jag kommer inte ihåg. Nej inte skämmas, må dåligt över. Mitt minne är typ felkonstruerat för jag kommer typ BARA ihåg saker då jag gör fel/är elak/gör bort mig och så vidare. Jag gör alltså mig själv sämre i mitt huvud är jag störd eller. nej men varför pratar jag om det här nu då?

och på tal om att inbilla sig så gamla karln är inte. öh. vad fan. vad jag menar är han pratade med mig nu så det är väl okej. Och det är bra.

I will be your knight in shining armour coming to your emotional rescue

Nu händer det grejer vet ni! Eller har hänt. Eller både och.

Idag vaknade jag 20.30 typ. Det var ju inte SÅ bra men jag hade varit uppe hela natten och läst Underwater Light. Och lyssnade på Bowie. Det tog väl typ 10 timmar. Gick och la mig 8 imorse. Men det var ju liksom värt det. Och kvällen innan det var jag ju ute hemma hos en karl. Ja han är gammal. Och det har blivit weird för nu pratar vi inte ens på msn? Haha. Jag tror att han tror att jag är intresserad. Snälla nu får han skärpa sig. WAY TOO OLD. Men ja assöt och så men och jag är inte intresserad av något känslomässigt med honom. Eller någon eller jo någon kanske kanske inte. Och på tal och karlar så hade jag en bra konversation med min bebiskarl idag. Han är så najs.

Ja iallafall så imorgon (tisdag) ska jag till frisören och jag vet inte riktigt hur det ska gå till eftersom jag ska vara där 17.30 och jag kommer vara astrött hur jag än gör. Antingen är jag uppe hela natten och vänder tillbaka dygnet (bra idé men jobbig!) eller så är jag uppe till typ 12 och sover till 15. Så jag är trött hur jag än gör. Tror jag kör på det första om jag pallar. Sen onsdag ska jag hjälpa till och packa ner grejer från Lennarts lägenhet typ. Sen torsdag ska jag vara med Cecilia och passa hennes brorsas katter typ. Sen fredag ska jag typ träffa Kristian om han kommer ihåg det. Sen på söndag (så både min far och lennart fyller år!) ska jag dra till Halmstad!

Och oj Ingmar Bergamn är en död gubbe.

He was the naz with god given ass

Ah hur mår jag jo det är. Öh. ganska dött.

Igår dårå jag var hos Stefan och så och sen träffade jag Fahmina och hon ville gå och ta en bira på Flamenco så vi ringde Hanna och drog dit, men det gick åt helvete. Men iallafall så var lilla Axel där. Haha. Han är ju överallt. Men det var bra. Men ja det gick ju åt helvete så brudarna och jag drog hem till mig och vi lagade massa konstiga saker. Som vi sen åt upp. Jag tror inte vi gjorde något vettigt. Vi kollade på porr.

Och jag drömde om karln igen det var mysigt. INGET SÅNT. Bara skratt och uppskattning. Det skulle inte vara helt fel om det var så på riktigt också men nejdå. Haha. Jag saknar honom och när vi var bäst.

dream on

Hade en asgullig dröm som jag tror mycket representerar typ. Hur jag känner för den här karln. Haha. Alltså vad vi har för relation/vad jag vill att vi ska ha för relation. Haha.  Alltså vad tror du nej inte sexuellt här. Utan jag gick omkring och bar på honom. Att han bar hade underkläder på sig har inget med saken att göra! (Och jag undrar faktiskt var hans kläder tog vägen han hade kläder innan jag börjae bära runt på honom, jaja drömmar är störda). Och vi skrattade åt saker ingen annan förstod och jag räddade honom från "liberala brudar" haha jag fattar inte men han typ viskade till mig att de var liberala och såg rädd ut. Så vi voltade därifrån (efter jag sparkat honom i ansiktet, inte med flit :P) och skrattade asmycket och sen bar jag omkring på honom och Fahmina bara satt där och tittade. Och jag ursäktade oss och sa att hon inte behövde stanna men hon fick om hon ville. Och han låg i min säng och Fahmina typ "nejdå jag uppskattar att se honom i underkläder på soffan" (alltså det var ironi. haha) och han typ "vadå på soffan, i soffan!" och jag typ tänkte "vadå han är på/i sängen? är de blinda eller?". Ja, det var stört. Men ja hur detta visar hur vår relation är är väl liksom att jag vill ta hand om honom och ha kul med honom och att han ska liksom... klänga lite mer (typ känslomässigt!! Haha) men aj det är bra som de tär nu jag tar hand om honom han tar hand om mig när han inte drygar sig haha. Han är alltså min lilla bebis, typ.

Det är väl inte så onormalt?

Open your heart, I'm coming home.

Harry Potter Harry Potter Harry Potter. Det enda jag kan läsa är Harry Potter fanfics eller 7:an igen och jag är helt krossad FORTFARANDE liksom borde det inte gå över snart jag vet att det här inte är hälsosamt men du läs sidan 551-552 och gråter du inte då är du en kallhjärtad bitch. Nej jag vet jag är för besatt av Harry Potter. Är/var. Jag vet inte. Men det är så himla mycket som hänt i mitt liv just på grund av harry potter. Jag har träffat så sjukt många människor som berört mig så otroligt mycket via den fina hemsidan hogwarts.nu som är nerlagd numera och det är också en sak som dödar mig. Fy fan vad jag älskade den sidan. Från när jag var 13 började jag träffa männsikor från den hemsidan och de människorna blev mitt allt (fanny, richard). Alla människor i forumen, ja främst dig då NICKE din jävla kossa jag saknar dig varje dag varje dag. Och mina och Cecilias underbara konversationer. Men henne träffar jag ju fortfarande tack gode gud. Hon är asbra. Och världens sötaste Elin och världens finaste Becca. Och när cecilia och jag var på bio och såg ciao bella var det katja som jobbade. Henne hade man ju inte träffat på evigheter. OCH JAG BEHÖVER TOMMY NU FÖR HAN HAR BRA SLASH ATT GE MIG INGEN HAR BRA SLASH ATT GE MIG.

Jag vet att det där var virrigt och ingen bryr sig.

Jag är asglad iallafall över att det gick bra igår. Du mår bättre baby (du är vid liv) och det är allt som räknas. Och tack tack tack babe du hjälpte mig verkligen när jag inte kunde hantera min oro igår du är bäst, Hanna.



många mil att gå innan vi somnar

Är jag bra eller är jag bra? Jag har vunnit två biobiljetter till imorgon va. men fett pinsamt det kommer bli att hämta ut dom. Haha. Men det blir bra. Hoppas lilla Cecilia kan gå med mig annars så får jag hitta mig någon annan va. Ciao Bella haha. Men det verkar som om Cecilia kan. Vad finemang.

& imorgon åker de bort. Hela familjen, utom syster dårå. Och det ska bli asbra asskönt.

Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra. Vad ska jag göra för dig liksom jag gör vad som helst vad som helst alltid när som helst hur som helst. Och du mår inte bra och du säger att jag inte kan göra någonting och jag antar att det stämmer men då kan ingen göra någonting och hur länge kommer du klara dig liksom jag är helt sjukt orolig.

get out of my way

Okej vad har hänt med playahead, det är helt cp? vadå registrera sig igen? jag gör ingenting. haha.

Mojje sov hos mig iag han är världens bästa katt. Han sover fortfarande. Nej jag har inget viktigt att säga nu. Bara playaheadskiten.

skenbar orimlighet

Känslor är något jag inte har modet till
Paradoxalt men sant
Rädsla är inte en känsla
om man inte känner den
Jag känner den väl men det är
på en helt annan nivå

Förlåt om jag saknar
sammanhang
Eller vad du nu letar efter
men jag är begränsad och tar slut innan cirkeln blir sluten
Jag är inte exploaterad fast jag försöker

Komplett och fullständig
En sömnlös dröm om
ord som bygger någonting spektakulärt som man kan
ta på
med kladdiga fingrar utan att lämna avtryck
men ta intryck

Men cirkeln är inte sluten
Tiden är inte vid liv men återföds
Genom blickar in i det förflutna, en konstig form
Försöker desperat förklara och själv förstå men
De trycker nålar genom mitt psyke
En undersökning eller kanske en
alldeles för intim intervju

Endast fragment av en tankegång som inte hinner tänkas
En djupare mening så subtil
Uppfattas inte av nakna ögon men det händer att
den förnimmas av händer mot papper som
Säger att jag är galen

Come on now try and understand the way I feel when I'm in your hands

Min älsklingskaye åker bort imorgon. fillipinerna. tree veckor. HEMSKHETER. Men vi badade idag iallafall det var ganska kallt men det var najs. Och pappa är så söt han skjutsade mig (det är aslångt att gå till Kaye från närmaste busshållplatsen liksom!) och så stannade han på vägen och skulle köpa Comviq till mig och syster. Och så köper han ett paket cigg till mig med. Kan han läsa mina tankar liksom? Visste han att jag bara hade två cigg? Han är så bra min lilla far. Iallafall så var jag hos Kaye vi satt och pratade. OCH DET VAR EN ORM I VATTNET SCARY!!! Kaye är asbrun. Haha. Och så ska hon åka och bli ännu brunare. Och hon och hennes mamma vill typ göda mig asmycket bara ger mig massa grejer att äta hela tiden fast jag säger att det är okej haha. Så kollade vi på typ. den där phocahontasfilmen med colin farrel.

Jag älskar "because the night" med Patti Smith oh den är så bra.

All the dreams we held so close seemed to all go up in smoke

Jag köade till HP7 iallafall, med Cecilia. Och det var trevligt. Vi fick nya vänner i kön. Anton (tror jag? :P) och Jane och. nån brud till och en snubbe. Och så. Och ordningsvakten var typ skönaste snubben ever. Och jag och Cecilia satt och tittade på alla människor och självklart kommer jacob så fort vi kommer dit typ. Och muskot och martin och  så.  och ebba var där! :)  men det var najs.

Och boken då. Jag ska inte säga något om vad som händer bara det att  jag hade rätt fy fan vad jag är bra. Och den var bra. Det var den. Jag vill läsa om den snart men jag blir för upprörd tror jag. Jag måste läsa nån bra slash för att komma över det här.

Höll på att göra något dumt, eller rättare sagt jag gjorde det faktiskt. Men sen tog jag bort det. Haha. Jag har bestämt mig nu för att bara låta det va så får vi se hur det går sen. För jag kan inte. Det är för jobbigt och nej. Det kommer gå över bara jag låter det vara. Men jag är lite arg på dig eller sårad av dig eller vad fan. Men men.

without you i'm nothing

Nej saker är inte bra nu.

hallå jag vill köa för hp7 men jag kan inte ensam. Försöker/försökte tvinga med mig söta elin men nu svarar hon inte och allt är svårt och jag vill ha min harry potter bok. Försök inte med mig, mina harry potter böcker är typ... allt. Jag läste massa slash igår men bara ångestslash som slutade hemskt. Jag vill bara läsa nån töntig hp/dm som slutar bra nu för jag vill må bra över någonting. Det hade varit himla skönt. Men jag har inte kvar några länkar alls och när jag gogglar är det bara angst och död och hemskheter. Och det pallar jag inte.

Jag vet inte vad jag ska göra för att må okej jag vet inte just nu. Och nej det är inte hp7 som är mitt stora problem haha. Jag känner mig mest ivägen och irriterande och påfrestande och det vill jag inte. Jag måste ut tror jag. Nej jag pallar inte.

I'm unclean, a libertine
And every time you vent your spleen,
I seem to lose the power of speech,
Your slipping slowly from my reach.
You grow me like an evergreen,
You never see the lonely me at all

I want the one I can't have

jag är VIP på popomundo. YESYEYSYEYSYES fy fan vad bra.

EHm ja jag tänkte ju skriva att hej jag vet inte alls vad jag ska göra. Alltså har pratat med både fahmina och hanna om det här och jag vet vad fahmina tycker. och hanna tycker väl som jag. både och. Och jag vet inte alls för jag velar massor och fördelaroch nackdelar tar ut varandra och jag vet inte vad som är mest värt.

Men för tillfället om han vill något kan väl han göra något. och jag väntar.

(And I know it's over - still I cling
I don't know where else I can go
Over and over and over and over
Over and over, la ...
I know it's over
And it never really began
But in my heart it was so real)

BROR ABO

min lillebrro har lagt en chokladcigarett i ett gammalt lucky strike paker. är han störd eöller söt? vet ej emn vi kör på söt. haha. :D

strutteeeeeeeeeeer

Vill bara klargöra en saka gär och det är att jag inte är helt nykter så ha övcerseende med stavfel för de har redan kommit och det kommer meraA!

Träffade herr Milan idag dårpå vi fikade och så. han bjöd mig på kaffe nämen gud var generöst. iof bjöd han tiggasre på en femtiolapp det chockerade mig lite. är han galen liksom?m vi pratade om diverse viktiga saker och så. träffade hans far det var spännande. hejhej. sen så drog hanna och jag op krogen och jag fick i mig en massa bira och jäger helt gratis nämen gud vad bra jagb är.- ochb vänner påvägen hem också fick jag fast han vill knulla mig. jag ringhde milan och han räddade mig fast han var elak och suktades med sina grillchips alltså. haha. sen nu är det nån dude opå helgon som bjudit mig på oarty imorgon. haha.. ska man gå eller jag vet inte känner inte snubben men har inget bättre fär mig.

kom ihåg hör av sdig till milan på fr edag abo!

-

Det vore ju jävligt najs om folk slutade telefonterra mig. Helt seriöst. 6:e gången nu. Vad är det med människor?

I wanna be much more like you

Var hos Fahmina igår till idag vi kollade på asmassa weeds och jag älskar justin kirk. Det var chill och så va fast jag var väl nästan mer störd i huvudet än hon var haha om man tänker på omstöändigheterna så var det ju stört att jag var störd. liksom.

På tunnelbanan vem möter jag då om inte Axel. En snubbe som gick i min skola, gick precis ut trean. Han är riktigt söt han men jag hann bara prata med honom i typ två minuter sen skulle jag av och nu kommer jag inte träffa honom igen typ ever. Det är synd han verkar jättebra. Skulle säkert kunna stalka upp honom. Är ganska bra på sånt. Undra om Tom känner honom, båda bor ju i aspudden. Haha. och de är lika gamla. Får väl kolla upp då.

Nu ska jag sova hos Stefan och ikväll ska jag läsa Harry Potter 6. Jag fattar inte att fan snart kommer sjuan ut och hjälp då är allt slut och vad ska man tycka om då liksom jag vet inte. Undra vad man ska äta ikväll då, och undrar när Stefan tänker gå upp. Han jobbar ju ikväll dårå så han sover nu. Han kommer gå upp typ 21 så jag kommer inte kunna äta förens då typ. Men det är okej.

Under French Oaks smashed up my sanity

Vad med sötaste Elin idag vi fikade och pratade och kollade på Harry Potter haha. OCh sen så självklart så började vi prata om dig. Jag förstår fortfarande inte att du bara kunde göra så mot oss, Nicke. Du vet inte hur mycket vi skulle ge för att få veta någonting överhuvudtaget om hur du har det. Hur mycket jag skulle ge. Jag minns allt som om det var igår men det var inte igår. Det var 8 månader sen, 8 månader sen juag hörde av dig överhuvudtaget för att du tyckte att det var bäst så men nej Nicke det var inte bäst så. Det var verkligen inte bäst så för det var inte bra någonstans. Bara för att du kanske tycker att du inte är tillräckligt bra behöver inte betyda att jag tycker det för det gör jag inte. Jag vet säkert inte allt, om all din skit men jag vet jävligt mycket och jag vet att det är saker som normalt skulle göra så man inte ville ha någon kontakt med dig men jag skiter i det för det är ju dig det handlar om och nu får du ta och ge dig och höra av dig för jag vet inte hur länge jag kan gå omkring och inte veta om du lever eller inte.

I've been waiting so long

Okej nu är jag en 12-årig poppare. Eller ser ut som en iallafall. Jag har lugg. Japp, du läste rätt. Lugg. Alla ni som sa nej till lugg (speciellt Joel), förlåt men jag sket i er. Haha. Var tvungen att ha någon slags förändring alltså. Så, nu är jag en liten gullig tös som lyssnar på pop och posar. Öh. fast nej men vi kan köra på det. Här kommer en tjusig bild på mig i min nya lugg.



Imorgon (öh okej idag är det klockan är 01.02) så ska jag träffa världens sötaste Elin och jag har en överraskning till henne. Hoppas jag kommer ihåg den hahaha. Vänta, jag kanske skulle kunna göra den bättre än den redan är. Ja om jag hittar nåt som passar. Fy fan vad jag är smart!

Idag var jag med syster dårå för hon köpte cigg åt mig, och så var Fahmina här. Vi åt asmycket fetaostsallad som var asgod vi gjorde den själva då. Och sen kollade vi på bert, och sen klippte jag lugg. Det sammanfattar hela dagen typ. Men det var asbra. Faktiskt.

Gimme danger little stranger

Jaha då vet jag vem en av de 10 personer som läser min blogg är. Hejhej Milan. Din jävla sjukling (HAHAHA). Nu måste jag tvinga min syster att köpa cigaretter till mig  och det går inte så bra.  Hon är så himla "men du ska inte röka cecilia". Fast nu är hon mer " fy vad pinsamt att köpa cigaretter jag har inget leg jag har bara ett pass!" Så det verkar gå åt rätt håll. Jag har sagt till henne att om hon inte köper cigg till mig så drar jag ut och partajar och dricker en massa alkohol haha och det vill hon inte. Så nu har jag typ övertalat henne. Så jag ska vara hemma idag och umgås med min syster, och om Fahmina ringer och vill leka kan hon komma hit. :)

Speed of life

Kommit lägre än jag trodde var möjligt och jag har nu märkt att det finns inget slut som inte inkluderar säker död, och den vägen tänker jag nog inte prova mig på. Inte förens det blir absolut nödvändigt, vilket det kommer att bli en dag, ålder eller psykiskt illamående eller cancer eller bilkrock eller vad det nu blir som hinner ta mig först. Att allt alltid går åt helvete har jag för längesedan accepterat men att det ska gå såhär mycket åt helvete är ju inte acceptabelt. Allt bara samlas på hög och man får aldrig tid att arbeta sig igenom några känslor överhuvudtaget, så man låser dom ute bakom någon dörr och hoppas på att aldrig mer behöva öppna den dörren men det är den enda befintliga dörren (undantag = död). Och hur länge klarar man sig i ett tomt svart hål till rum som bara är, aldrig förändras och inte ger någonting mer än en likgiltig tomhet. Så man försöker ju, gång på gång, men varje gång slutar likadant, bara att det blivit mer som man låser ute och har man en starkare gnagande känsla av att veta att man någon gång är tvungen att gå dit igen, uppleva allt det där igen. Det blir aldrig bättre. Det blir aldrig bra. Det blir aldrig ens okej, även fast man tror att tid ska kunna ta bort eggen i känslor och händelser. Tid gör ingenting förutom att ta kål på en, utdraget.

Så vad ska man göra nu när man vågat sig ut igen och verkligen vill? Vad ska man göra när nya attacker av känslor slår en hårdare än man mindes att känslor kunde (fast det garanterat var likadant förra gången)? Stå ut och kämpa och ta dig i kragen och det fungerar, jag lovar! Nej jag tänker inte lösa det här med lögner, varken inför mig själv eller för någon annan. Att jag inte är redo att berätta alla sanningar än är inte att ljuga, och varför berätta nu när det kan förändras innan jag hunnit förklara färdigt? Nej, jag väntar och tar tag i det jag kan så ofta som jag kan och orkar. För jag vill kämpa och helst mot allt på en gång så det bara är över sen, antingen vinner jag eller förlorar, men så går det ju inte att göra. Allt ska alltid ta en jävla tid och det är tiden som är förrädisk, speciellt som ens livsvillkor hinner ändras och när man löst ett problem så försvann det ändå för att tiden ändrade på allt och det var helt meningslöst att lägga all den orken på det. Och så börjar man på ett nytt ställe och det blir precis likadant. Allt är onödigt och varför inte bara vänta ut det men vänta hej det fungerar ju inte heller så hur ska man göra då? Hur ska man göra för att få bukt med sina egna känslor och tankar och hinna bearbeta händelser och samtidigt hinna följa med i utvecklingen och umgås med människor med egna problem som man vill hjälpa till att lösa, och sen måste man ju sova, äta, röka, pissa och snart är det skola med och det är en himla massa saker man måste göra hela tiden. Hur rimligt är det på en skala 1-10? 1.

Och vad vill jag ha sagt med det här nu då? Jag vet inte. Jag vet att de känslor jag har nu finns här. Jag vet inte vad jag ska göra med dem eller i vilka fack jag ska placera dem. Och att överge dem är som att överge allt som gör mig till en människa just nu, om man inte tänker anatomiskt. Så jag står här, helt vilsen och väntar på någonting eller någon som kan hjälpa mig. Helst av allt skulle det vara du men det är inte du det är aldrig du och jag tror nästan att jag tackar nej till alla andras hjälp för jag vill bara ha din. Och jag kommer att vänta tills jag inte kan mer och allt börjar om och det blir någon ny som är du. Och så kommer det att gå runt, antagligen för alltid eftersom det är mig det här handlar om. Tack.


I've got to use her everytime fascination comes around

Jag ska träffa Fahmina en kort stund och det är bäst hon är bäst, men hon ska leka med Martin sen. Hon som varit med honom aslänge i Kalmar redan ju. Jaja pusspuss på dom då jävla turturduvor. RUB IT IN MY FACE, BITCHES. Haha. Nej. Sen så kommer Olivia hit typ ikväll så ska hon, jag och Åsa (okej antar att bror kommer vilja vara med också) spela sällskapsspel och ha det bra. Misstänker att Olivia tänker snylta på mina cigaretter men det är okej. Fast jag har typ inga kvar, får säga till Milan att ta med sig sitt leg imorgon så jag kan tvinga honom att köpa åt mig. Moahah.

Festen ikväll blev typ inställd. Robin bah "nej men den är imorgon kan du då?" Jag vet inte. Kanske. Beror väl på.

Nu kom Tiger in. Hon har varit ute hela dagen och vi har varit lite oroliga. Men nu är hon här och hon är så fin så. Hon är min lilla bejb liksom. Världens vackraste katt alltså.

It's just you and no one else

Snacka om att förstora allting hela tiden. Nu har jag lugnat ner mig iallafall tack tack tack babe för du pratar med mig. Nu bryr jag mig inte om du inte svarar eller inte för jag vet att du inte hatar mig. Om du inte svarar nu vet jag liksom varför för jag känner dig abo mannen. Jag är ganska nojig ja jag vet men hur ska man veta liksom, att man inte är extremt ogillad?

Imorgon då. Då är det party i hässelby typ. Med massa folk jag inte känner + Robin. Jag vet inte om jag lyckas med att få med Hanna. Jag hoppas på det för jag vet inte om jag vågar dra dit själv. Liksom läskigt. Okej gratis alkohol är ju inte helt fel, jag menar vem vet det kanske blir asbra. OCh jag har inget bättre för mig någonstans liksom.

Jag vet inte jag tror Joel mobbar min musiksmak den lille gubben. Haha. Men de tär okej han har erkännt att jag är bäst så liksom han har ingenting att säga till om.

I was made for loving you baby

Jahapp och så är du en fitta. Nej men vad fan jag borde vara van, jag är van, det är bara det att jag för att komma över karln dagdrömt om dig istället och nu är allt fucked up i mitt huvud. Haha. Nej jag vet hur jag vill ha det men det kommer ju aldrig bli så. Jag vill vara asbra vän med dig och du typ svarar inte ens på det jag skriver det är ju najs. Men jag vet att det är sån du är och vi har (som jag sagt tidigare i denna blogg haha) varit här förut.

Jag har en fungerande MP3, fatta hur tufft det är. Så nu ska jag ut på en promenad. Alltså jag försöker vara duktig och så men det går inte så bra. Men promenaddelen den fixar jag iallafall. Undrar om syster vill med men i guess not. Och jag har världens sötaste skor!!! Inte för att jag ska ta dem nu, för då kommer jag få skavsår, men iallafall.

Sen borde jag spela gitarr.

My love, wherever you are, whatever you are, don't loose faith

Nu lyssnar jag igenom Your Arsenal och det är en bra platta och nu ska jag lyssna på I know it's gonna happen someday. originalet. Jag som bara hört Bowies cover liksom. Oh det börjar asbra iallafall. Oh det är underbart det här ju. Bowies version är också asbra, såklart, de gör låten helt olika.

Kollar igenom bilder jag har på datorn haha. Vissa bilder är ju för bra. Typ de Elin skickat till mig på lille gubben haha. De är fett bra. Jag har tänkt mycket på det här med bokstäver och initialer och sånt. Och matematik och jag vet inte hur jag ska förklara det men det är mycket logiskt i mitt huvud, det här med kärlek och sånt. Eller jag försöker få det att bli det, undantag kommer hela tiden och lämnar mitt system i uppror. Typ. Men whatever.

All I ask of you,
Is one thing that you never do,
Would you put your arms around me,
I won't tell anyone
Tomorrow,
Does it have to come?

You're such a wonderful person, but you've got problems

Ska jag klippa lugg eller inte det är frågan. Jag vill verkligen förändra något i mitt utseende och jag vet inte vad. Mitt hår är förjävligt, både frisyren och färgen, men jag pallar inte klippa allt innan jag varit hos frisören och fått det färgat till en, förhoppningsvis, snyggare färg. Men lugg skulle jag kunna skaffa mig. Men jag vet inte om jag passar i det, eller alltså jag har ju haft det förut och vad jag minns var det okej men jag vet inte om det är bättre eller sämre än det jag har nu. Joel säger absolut nej till lugg men kan inte argumentera för varför. Haha. Hanna sa ja till lugg tror jag? Så jag vet inte.

Pratade med Fahmina i telefon idag och det var najs jag saknar henne asmycket.

Och nu är det dags för en cigg och sen ska jag väl försöka sova så jag kommer upp imorgon. Min bror är numera 10 år gammal och det är ju najs.

Leave me to die, you won't remember my voice

Vaknade typ ett idag. Det är inte allt för sent, men imorgon måste jag upp elva. Det kommer ta emot alltså. Då ska jag vara hos stefan innan 14. Vi ska växla mina enkronor så jag får lite pengar, som jag ska betala mina cdskivor med. De kom idag. Alla 4. Kärlek.

Jag var på BUP idag dårå men det var ingen terapigrej utan hon bara berättade grejer om DBT så jag ska typ börja på det i augusti nån gång. Spännande. Haha. Men det verkar ganska vettigt. Det kommer ta massa av min tid men det är okej. Men att det kommer ta av skoltiden vet jag inte om funkar alltså. För jag måste gå i skolan jag vill gå i skolan. Jag vill fixa det så bra som jag kan liksom.

Sen så fyller ju bror 10 imorgon. Stor dag för honom antar jag. Jag tycker synd om honom allting bara fuckar upp sig och han förstår ingenting och jag vill gråta med honom för att alla hans nya leksaker är miffon och allt är dumt.

You're not the only one with mixed emotions

Saker att göra som uppfyller min tid och förhindrar mina tankar från att gå dit de inte ska:
Dator, tv, gitarr, promenad, äta, röka, umgås med människor.
Saker som gör att mina tankar går dit de inte ska:
Dator, tv, promenad, äta, röka, umgås med människor.

Så gitarr är väl det enda jag har kvar. Fast ändå inte för det är också ja, som det är. jag behöver pengar till mina cigg och jag behöver pengar till mina cdskivor jag beställt (som ännu inte kommit?) och jag behöver pengar till min brors födelsedag och jag tycker så himla synd om min bror. Jag skulle inte vilja ha mig som storasyster jag är ju hemsk. Han måste ju fått massa men för livet av mig. Det känns ju bra att veta.

Imorgon ska jag iallafall få lite gullig BUP-hjälp. Det känns öh. skönt. Nej. Nu vill jag inte ha hjälp jag vet inte vad jag ska säga allas jag vet inte alls vad det är som är fel på mig vad ska jag sitta där och berätta jag vet inte jag mår väl alltid bra jag vet inte alls vad jag menar. Och såhär blir det varje gång. När jag vet att jag typ ska få hjälp så tycker jag att jag mår bäst och förstår inte alls varför jag ska få hjälp. Vad är mitt problem? Och vad kan jag prata om där, som gör att de tycker att jag ska få komma med på den där. behandlingsgrejen? Jag är inte tillräckligt störd eller suicidal. Och mamma typ "det vore nog bra om du visar dina ärr så de tar dig på allvar" och det känns ju bara genomäckligt och fel. Nej jag hatar all hjälp för den funkar inte.

A new career in a new town

Jag undrar hur mycket du älskar honom och jag undrar också varför det inte fungerar för er två. Och jag skulle aldrig ens försöka längre, jag har förstått för mycket genom att läsa mellan era rader. Den förklaring jag lovat bort tänker jag aldrig ge för jag kan inte. Jag vet att det inte är besvarat och om det var skulle jag inte kunna leva med mig själv i alla fall. Så jag lämnar honom snart, skär bort alla känslor jag har och lämnar honom. Jag är numera helt uppriven. Uppgiven. Men jag vet att det är rätt av mig.

Inte för att jag någonsin kommer att kunna förmå mig att göra det.


We should be on by now

Jag tittar på frasier och det är ju alltid kärlek. Jag har väl typ växt upp med det programmet och det är väldigt bra, men det krockar ju med Scrubs så jag vet inte vad jag sak göra. Har sett båda avsnitten förut, men det var längre sen jag såg frasieravsnittet, så vi kör väl på det.

 Jag var ute på en promenad nyss och det var skönt, bara det att jag typ frös fingrarna av mig och att de sen somnade. Haha. Blodcirkulation är verkligen min vän. Tänkte på mina karlar (ja jag kallar typ 5 pers för mina karlar endast för att de har penis och för jag tycker om dem) och på mina katter och på omgivningarna. och på hur det skulle vara att ha ett eget hus. Jag vill flytta hemifrån.

Och så är det du.

Babe I'm gonna leave you

Igår var jag hos Annika. Vi kollade på Vuxna männsikor, den filmen var ju helt störd. Och så råkade vi låsa oss ute lite men det gick ju bra tillslut. Sen sov vi dårå, och vid tjugo i sex ringer min telefon. Det är en viss brud som har blivit knivskuren?! Helt stört. Vet fortfarande inte vad som hänt men hon har varit på sjukhus och typ fått bandage och grejer. Nu svarar hon inte i telefonen.

Jag drömde om Micke igen, ja. Och om mina andra två karlar. Och det var bra drömmar och jag gilalr inte att jag var tvungen att vakna. Jag vill ha det så. Det gick ju åt rätt håll överallt liksom.

I really love you baby

Jag har drömt om mitt ex Micke i två nätter i sträck nu då. Varför det undrar jag och i mina drömmar så liksom blir jag askär i honom igen och jag vet inte ens varför, jag menar han och jag. Det var aslänge sedan och jag vet inte vad jag såg i honom alls och jag vet ingenting så jag tyckre att jag kan sluta drömma om honom nu? Har inte sett honom på två år. Så bra nu räcker det.

Släkten var här idag då jag hade inte långärmat det är typ första gången tror jag men ingen sa något iallafall. Vi satt och pratade pojkar bland anant och jag tror att mormor tycker att jag är en hora eller något haha. Men det är okej. Lillebror fick en dator så nu kommer han inte låna min nåt mer iallafall.

Har en helt okej konversation med karlen. Och joel är tillbaka. YES.

Ikväll ska jag träffa lilla Annikan det ska bli bra.

If you were the one, would I even notice now my mind has gone?

Spelat gitarr i två timmar och det var så skönt okej. Men jag borde typ sitta och plugga in de där ackorden men jag pallar inte. Ska försöka med det sen nån annan dag (alla andra dagar). Och Iallafall det jag skulle säga var att oj jag blev kär i Suede igen de är så bra att jag dör.

Imorgon kommer släkten hit vid typ 2 de kommer ju slå ihjäl mig som vanligt men det är okej. Sen ska jag ut till Annikan i Vallentuna och leka. Och grilla. Måste komma ihåg att köpa något ätbart? Och min lillebror fyller år snart men jag har inga pengar att köpa en present till honom för, så jag vet inte vad jag ska göra. Han kommer ju döda mig. Vad kan man köpa som är billigt till en 10-årig pojke? Jag har liksom ingen idé, och allt han säger kostar typ minst 200 och jag har inte 200.

I think of the good times, I think of the bad times, I think of you

En kort halvokej konversation är väl bättre än ingen alls ah okej. Kan han skärpa sig eller? Guess not men det är sån han är så jag låter det vara. Lilla gubben. SÅ han dissar mig ju inte totalt iallafall och då är det ju lugnt. Jag menar han och jag har ju varit "här" (om man snackar relationsmässigt typ) förut så det är inga problemis.

Har inte varit hemma på ett tag nu igen då. Åkte på party hos Emma det var väl najs. Vi åt mat och umgicks och jag träffade amigobjörn haha han var jättetrevlig. Och så lekte vi lekar och sånt trevlig man gör. Sov hos Emma och sen så drog jag och Hanna hem till henne och åt lite mat och sov lite, sen drog vi på "party" hos Robin. Jag och Fahmina satt och försökte få igång skiten men ja. det var lite tråkigt så vi drog. Skulle dra hem liksom Fahmina till sig, jag till mig. Sen kom vi på den bra idéen att köpa chips och dip. Så vi går av vid slussen och frågar ordningsvakter var man kan köpa det så kutar vi till SevenEleven, handlar, kutar tillbaka men missar Norsborgståget. Så vi tar en cigg och tar nästa tåg. Så hänger vi hos Fahmina och ja juste jag lovade ju en grej där på vägen hem som jag inte vet om jag tänker hålla. haha. Och iallafall så kollade vi på en film på tv den var pervers. Lite.

Och idag så hängde jag med henne på en träff med folk från ett forum som hon hänger på. Där träffar vi bland annat  en brud som bah "min kompis försökte sälja sina antidepp på peace and love" Jag och fahmina bah " det låter ju som hanna, hon skulle ju göra det". Och det var Hanna såklart. Haha.

OOH AH WAP SHEE WAH YEAH!

Maybe we're lying, then you better not stay.

När jag skulle sova igår (öh imorse då) hade jag jättemånga konstiga flashbacks typ och jag väckte massa kontiga tankar och allt kändes liksom bekant som om jag varit med om allt förut och hej det har jag ju. Nästan.

Och jag hatar att du är precis som jag fast bara snyggare men jag har bestämt mig för att skita i det nu. Känslor är liksom överskattade så jag lämnar det bakom mig absolut nu.

Min hosta går inte över och jag har fortfarande ingen röst. Ajfan? :|

We can be Heroes
We're nothing
And nothing will help us
Maybe we're lying
Then you better not stay
But we could be safer
Just for one day

We're nothing and nothing will help us

SJ:s nya reklam har ju bowiesoundtrack. Jag älskar när Bowie dyker upp överallt. På senaste tiden så har det varit asmycket bowiesoundtracks överallt. Typ i reklamen för Project Runway och för Ugly Betty. Bowie är min baby.

Hemma en hel kväll nej men vad är det här? Jag hade en smart plan men sen så gick den åt helvete.

One more day like today and I'll kill you

Jag klarar typ inte alls av att vara ensam och inte ha någonting att göra och det är ju hemskt. Så fort jag är med nån människa som jag tycker om så mår jag helt okej eller bättre och sen typ igår. Lämnade Hanna, efter ca 20 sekunder fick jag panikångest och åkte med det hela vägen hem och så var jag hemma och det gick inte över jag försökte sysselsätta mig och så mitt i natten dog mitt internet, såklart. Så jag läste massa grejer fast jag pallar inte läsa och jag vet inte vad jag ska göra. Hur gör man?

Och jag har visst beställt cdskivor för 225 spänn typ. Inte för att jag har 225 spänn. Eller jag har 100 kronor i pantflaskor sen har jag typ 200 enkronor. Så det löser sig. Morrissey och Morrissey och The Cure och The Cure.

Vad ska jag göra ikväll då jag vet inte vi kan börja med att duscha och kanske spela gitarr men jag måste ut jag måste ut ikväll nu tack gärna jag kan inte sitta här och grejen är ju den att hej jag kan inte ringa folk. Alls.

Är man poet så är man

Laboration

Hypotes eller bara en förklaring

Nej jag tror inte
På demoner i min hud
i mitt huvud

Det är bara en känsla som
Kanske tvingar mig på knä
eller ännu längre
Inte för att någon annan har kontroll

Kallar du det tvång jag kallar det
Skuld som inte går att placera på någon
annan än sig själv

Med facit i hand kanske jag kan gå
längre

Experiment genomförs, anteckna!

Och vad är det egentligen som händer
En ensam hand som inte har någon
Kanske ett handikapp
Sjukskriv mig eller lägg in mig på ett
hem
Som jag inte har hemma

Sammanfattning & slutsats

När jag inte räknar trappsteg
vet jag inte hur man tar sig upp

I scream you're nothing. I don't need you anymore.

Där hittade jag orden och nu har jag slutat bry mig.

Kärlek

Husmor sent 2007-07-03 13:07:
öh tönt
Husmor sent 2007-07-03 13:07:
jag har klipptid 15.00
Husmor sent 2007-07-03 13:09:
hahahahaha jag ska
Husmor sent 2007-07-03 13:09:
ööööööh vänta
Husmor sent 2007-07-03 13:09:
varför skriver jag till dig?
Husmor sent 2007-07-03 13:09:
du är ju förihelvete offline
Husmor sent 2007-07-03 13:09:
LOL
Husmor sent 2007-07-03 13:09:
LOL LOL LOL
Husmor sent 2007-07-03 13:13:
aja mormor ska bort en sväng ikväll
Husmor sent 2007-07-03 13:14:
så du kan ju titta förbi o dricka kaffe-drinkar om du har lust
Husmor sent 2007-07-03 13:14:
isåfall är det bara att komma mellan 16.00 - 16.30 typ så
Husmor sent 2007-07-03 13:20:
men se till att ha mobilen på
Husmor sent 2007-07-03 13:20:
för jag ringer efter frissan
Husmor sent 2007-07-03 13:20:
hejehj
Husmor sent 2007-07-03 13:45:
eller nej
Husmor sent 2007-07-03 13:45:
det kan vi ta imorrn istället
Husmor sent 2007-07-03 13:45:
aa så gör vi
Husmor sent 2007-07-03 13:45:
men nej nu skriver jag så där konstigt igen
Husmor sent 2007-07-03 13:46:
åh
Husmor sent 2007-07-03 13:46:
okej: Kaffe imorrn

Black Betty

Försöker ändra design här men det går ju åt helvete. Eller så är det bara segt, jag vet inte. Får väl kolla upp om nån dag ifall jag lyckats eller ej.

Jag tänkte inte gå ut idag alls, men jag kommer väl kanske dra nånstans ikväll för jag har så svårt för det här med att vara ensam. Men vart ska jag dra liksom jag har två vänner jag umgås med (och jag säger inte att det är något fel på er ni är bäst liksom men ni har väl annat för er ibland eller hur) och jag kan inte höra av mig till någon för min kära mor har ju spärrat alla mobilnummer. Det är najs. NOT.

På tal om att höra av sig till folk så på vägen hem igår så smsade jag typ massa folk. Jag vet inte varför jag bara kan smsa till vissa? Jag har typ 0 pengar på telefonen, men sms kommer fram till de mest ologiska personerna typ? Jag ber om ursäkt till alla jag var lite full och lite ensam och det är långt att gå från nattbussen. Så nu var det ur världen.

Så jag tänkte sitta här och kanske städa och kanske börja med min förbannade gitarrläxa.

Jag saknar peace and love det är alla känslor jag har. Nej där ljuger jag. Men det är enda känslorna jag låter mig ha. Jag hatar att hon och jag är så lika. Eller vi kanske inte är lika direkt men jag kan förstå henne och jag skulle säkert tycka om henne om det inte var. som det är. Och så var det ju med hon där dära andra bruden med. Och det gör mig bara så jävla uppgiven och uppriven och jag vet inte alls vad jag ska göra eller snarare jag vet att det inte finns något jag kan göra. Det är kört kan jag inte bara släppa det (dig) NEJNEJNEJ såkalrt inte vad fan är det här för skit. Varför är jag inte kär i typ Robin? Han är ju fan kär i mig. Nej jag ger upp allt sånt där nu för jag pallar inte. Det är såhär jag gör. Jag förnekar och ignorerar och jag har absolut inga känslor någonstans. Bara för allt och alla som kanske kan göra dig illa. Inte för att du bryr dig.

Och jag tänker att hej jag borde ta hand om mig själv bättre och liksom bli snyggare och då gillar alla mig men jag pallar inte jag kan inte jag är redan förstörd permanent liksom? Och jag fick ingen hjälp alls fast det skulle vara fixat men nej då jävla läkare som bara remitterar vidare.

och psykisk hjälp får man ju fan inte heller. Jag försöker tycka och tro att jag mår bättre men mina tvång har blivit så sjukt mycket värre. Och jag har ingen ork. Tack BUP och allt vad ni nu heter ni är så jävla sämst att det inte går. Och tack mamma. Och tack hela världen.

Peace & Love 2007

peace and love var bäst. borde skriva värsta långa kom ihåg inlägget.

okej kom dit dårå. dag ett. tisdag. går av tåget och går mot campingen. på vägen möter jag erik och hans vän micke så då får jag veta att ahn är där lilla gubben. men så sitter vi och väntar aslänge (jag och hanna) på att lilla becca ska komma. sen kommer hon och vi fixar band och så går vi in och sätter upp våra tält. inte allt för problematiskt. När vi håller på och skriver Camp Fläk på mitt tält så kommer våra grannar och hälsar på oss och så sitter vi med dom och umgås ett tag innan vi går och äter.

jag får ett sms från lyra där det står "haha fulerik är här" typ och jag bah men vad fna jag vet men jag kan inte svara till henne, vi försöker ringa henne men det är upptaget. så då diskuterar vi detta med våra grannar och de typ. aha. haha. våra grannar är dårå john som vi trodde var typ 22 fast han är 90:a, andreas som är sjukt rolig och hans söta flickvän isabell och kajsa. det var så det började iallafall.

ja iallafall vi går och äter mat på en pizzeria. på vägen så snubblar jag ner för en trappa och vrickar foten. men maten var god och foten gjorde inte så ont. då. sen går vi tillbaka till campet och är mer med våra grannar. fast vänta innan vi gick hade lyra hittat oss och vi lämnade henne hos våra grannar. hon är kvar när vi kommer tillbaka vi sitter och umgås med dom ett tag. träffar maria som var sjukt söt och hennes pojkvän karl. och björn och nicko.

smsar med milan. jag vet inte hur det kom sig att vi såg varandra jag tror inte vi möttes upp men iallafall så går jag och becca och hänger hos milan ett tag. innan det tror jag att vi var och dansade till musiken i tältet bortom langosståndet. inte bra för min fot men det fattar inte jag för jag känner inte ens av den. och så går vi och minglar hos några som skrattade kul, de hade ett grönt parasoll typ. Hanna blev sedan bästis med dessa två brudar. En snubbe i dreads där var mycket trevlig. ja iallafall. är och hänger hos milan ett tag. sen ska jag gå hem och min fot gör nu extremt ont. jag ligger i ringen bland våra grannar. det gör ont så fort någon rör sig typ. och vänta tomten joel var hos oss med och isabel, beccas skolkompis typ? Så jag går och lägger mig. hanna är borta för länge sedan. jag pallrar mig in till tältet och lägger mig. kommer då på att jag måste pissa. FAN. jag hör att becca ska gå och kissa och ropar vänta men ingen hör. men jag tar på mig skon det tar en kvart. börjar linka över parkeringen. halvvägs över hör jag ett "cicci" (OKEJ CISSI DÅ EFTERSOM DET ÄR MILAN VI PRATAR OM!) och det är milan så han får hjälpa mig till toaletten och tillbaka. så går jag och lägger mig. hanna kommer in nån gång på natten.

onsdag morgon. foten är lite bättre men inte mycket. vi går och hjälper camilla och tiffany med sina grejer och sätter upp deras tält. sen så går jag och becca till sjukstugen med mig och jag får en linda runt foten. så kollar vi lite där inne på temagrejerna. sen går vi till max och äter mat. tog 20 minuter innan jag fick min mat det var ju lite ovärt typ.

jag vet inte riktigt vad vi gjorde sen. hanna gick och la sig iallafall och jag tror becca och jag var med våra grannar. klockan 8 gick jag och hanna och hämtade fahminan. hon hade åkt samma tåg som ruben och miranda, tur för henne så hon slapp åka själv. :) sen så drog vi till milans camp ett tag och jag snodde till mig milans stol dårå och milan i mitt knä och först becca sen fahmina i hans knä. haha. sen gick vi nån annan stans? sen gick vi tillbaka till milans camp men han var inte där. sen kom han med två brudar. så satt vi där. jag och fahmina mellan två strulande par. det var ju najs. neh. så vi drog vidare dårå och jag och fahmina drog till eriks camp dårå. de säger saker som " kan ni dämpa er lite vi försöker ha fest här!" "ANNA, som jag har letat efter dig, och här är du ju äntligen". haha. och till ordningsvakterna pekar vi på tältet bredvid och abh "kan ni säga till dom att dämpa sig lite vi försöker ha fest här". HAHA. och micke "gick på muggen" hela tiden. :P jag hittade mig en bowievän. fahmina tröttnade och drog till vårt camp medan becca kom och joinade istället. jag snackade bowie aslänge till och så. så skulle han hämta mer bira i sitt tält och jag bah okej jag hänger på. så när vi väl är där går han in i sitt tält och tänder ett ljus och ligger där och vill att jag ska lägga mig med honom. jag typ. nej jag måste till min kompis becca. så han är med på att dra tilbaka till vårt camp istället. så vi går och hämtar becca men vi tappar bort martin på vägen från erik till vårat camp för martin pratar med precis alla som går förbi. haha. så ska jag sova hos becca dårå men det var för trångt på hennes madrass, jag går upp och umgås med folk.

fahmina och hanna kommer tillbaka, och kör rebecca (slussen) i en soptunna. haha. drägg. så hänger jag med fahmina vi pratar och så. hanna och rebecca försvinner. jag och fahmina försöker sova men det går inte så vi går upp och går på hannajakt ttyp. eller mingeljakt. på vägen hittar vi en snubbe med en gitarr och får honom att joina oss. han hette också andreas och hade rött hår. så mitt på parkeringen sitter hanna och rebecca i stolar. så vi slår oss ner där och umågs. så drar vi liksom till oss en massa folk. tillexempel rickard som grät. och anders sickan som är. ja sickan. ser ut som thomas järvheden. är störd. men ganska bra ändå. och oasissnubben var ju där han hette typ petter. det är typ allt jag minns eller nej jag minns en rockare som gick förbi och frågade efter vägen till statoil för han skulle gå och köpa ett sexpack folköl. sen när det blev för förvirrande så sa han bah "neh jag tar fan en taxi dit". haha. sen gick vi och la oss, jag, hanna, fahmina och anders sickan. eller hanna var nån annan stans först och kom till oss sen. så sov jag och hanna. fahmina sov inte alls.

nångång visar jag brösten för en twix. eller det kanske var på torsdagen.

torsdag. första festivaldagen. vaknade relativt tidigt. så satt vi utanför vårt camp och pratade med mirandra och ruben bland annat. vi går och äter, jag, becca och fahmina, på max. Hanna sover fortfarande. sen när vi får upp henne så går vi till systemet och raggar utköpare. det går ganska bra. vi får två plattor. att bära tillbaka dom var ju dock ett helvete speciellt som de spärrat av den kortaste vägen. så dricker vi lite. sen så går jag, fahmina och becca och ser på the sounds lite. jag var tvungen att kissa och köpa öronproppar så jag går omkring och så. hittar dock ingenstans att köpa öronproppar. slutar med att jag får låna rubens, väldigt snällt av honom. Jag vet inte vad hanna gjorde. Sen såg vi lite på charta 77. Jag och fahmina gick därifrån och tog en bira tror jag. Sen kollade vi på crash diet en stund de var mycket söta. Okej det var bara jag som tyckte det. Eller vänta det kanske var här vi gick och tog en bira? Vi tappar bort Becca iallafall. Hon har inte sin telefon på sig för andreas tog våra telefoner på morgonen och lämnade dom på laddning. så vi kan inte hitta henne. jag köpte en jättenice led zeppelintändare som var asskön men den tappades bort samma dag.

vi möter erik när vi går omkring på festivalområdet och han är värdens drägg. hans hår var typ helt blött och han var helt borta. han minns inte detta möte. haha.

fahmina och jag går på svenska akademin och dansar. sen när vi dansat mycket och blivit trötta lägger vi oss på bakre delen av kullen typ och ligger och röker och dansar. sen hittar vi sara och sara och står och diggar akademin med dom. och ruben.

sen så sitter vi hos grannarna. vi springer omkring och minglar (jag tror jag är på rätt kväll) och john är helt störd men det var roligt. haha sen efter ganska kort stund är vi tillbaka i campet. Jag tvingar milan att komma och han kommer till vårt camp med sin mycket treviga kompis adam. så är vi hos mig ett tag men de slog sig typ knappt ner så vi gick till milan istället. Efter typ 10 minuter vill hans kompis prata med honom så jag typ sitter där och väntar en stund men sen drar jag. jag råkar hamna mitt i ett partytåg som efter typ en halv minut avbryts av poliserna. då hänger jag på några brudar och en av dom visar sig gå i min skola. det var ju lite kul. vi är påväg till mitt camp typ när vi går förbi eriks så jag slår mig ner. erik är helt jävla borta, jag sitter och tar hand om honom i typ en timme. haha. och micke har inga skor så det fixar vi. chipspåse och ciggpaket och ritad sko. och jag sa något om att röka när poliser gick förbi och erik blev typ sur och bah måste du prata om hasch när det är poliser i närheten. och jag typ vadå det var du som nämde hasch. han bah nej. sen frågar vi micke och micke bah jo erik det var du. han bah hahaha fyllepoäng till mig. typ. så kommer john och slår sig ner och jag bah hej hur känner du folket här, så visar det sig att en där är hans storebror. vi snackar ett tag. sen går erik med nån och pissar och jag får en vindusch av johns storebror som sitter på en snubbes axalar och häller vin på mig. en brud filmade med sin mobil.

<---- POOLPARTYT hahaha erik i poolen.
sen kommer erik tillbaka iallafall och är fett mycket fräschare, alltså han kan gå och tänka själv. så går vi omkring på campingen och jag vet iten varför vi stannar där vi stannar. vi stannar iallafall utanför ett tält. där är det en brud som fyller år bland anant. så vi sitter där och hänger. erik och jag delar på min twix. erik lägger sig i en rosa pool och jag joinar. jag fick en öl av erik tror jag bestämt. tidigare på kvällen alltså. jag köper poolen för två cigg för en dude ville ha cigg när jag tog till mig och erik. och så fick jag poolen u utbyte. ah så ligger vi där i poolen och tittar på himlen och pratar om något smart och erk typ "om man kisar så blir det ju helt... (jag kommer inte ihåg vad det blev!)" och jag typ provade och höll med. haha. sen blev det blött i poolen. jag bah erik har du pissat på dig han bah nej känn efter själv. så jag känner efter och nej han har inte pissat på sig. han bah det är du som spillt ut din öl. jag kollar på min öl som jag har utanför poolen och bah nej. och han typ. fan det var jag som spillde ut min öl. haha. så går vi därifrån med poolen och lägger den utanför eriks camp. haha juste erik var helt övertygad om att vi skulle gå åt rakt motsatt håll som vi egentligen skulle men jag fick honom att gå rätt.

så satt vi i hans camp typ och pratade med en dude som kom gående med en vodka och cola och jag var ascool för jag halsade all vodka. sen satt erik och jag där och delade på colan. vi pratae med hans kompis ööh. love som låg i tältet och då heter love/tältet. bara så alla vet. haha.

så går vi till eriks tält för vi ska slagga där då men så öppnar vi det limegröna tältet och där ligger fian. haha. så jag går till mitt tält. bråkar med hanna. sen sover jag och fahmina. sen på natten ramlar hanna in genom tältet för hon kan inte öppna det och hon säger att det är fel på tältet och grejer.

fredag. min rosa pool försvann nog till sina rättmätiga ägare. haha. det gör inget. erik och micke bah där är din nya pool och pekade på ett hål i marken. haha.

jag och fahmina går och minglar vid eriks tält bland annat. erik är inte där men vi sitter och snackar med love/tältet och mats och nån brud eller så. får folköl av mats. haha. sen går vi vidare. möter dag, hälsar och smakar av hans chips.

vi var och åt på pizzeriastället. eller vi var där, köpte mat och satt ute och åt den. hanna sov som vanligt. sen så tog vi en bira typ och sen gick vi med våra grannar och kollade på bob hansson han var asbra. han läste ut sina två diktböcker som jag har de är så himla bra. och typ. raggarbilen som åkte förbi. hahaha. efter bob kunde man gå och krama honom typ så det gjorde jag jag bah "hej, jag tänkte säga något bra men alla har ju redan sagt att du är bra.. men tack. och varsegod". och ahn tyckte typ om att jag sa varsegod och han bah "tack detsamma" och kram och grejer.

vi såg lite dileva och sen gick vi och såg ett reaggeband. sen gick vi på dektektivbyrån. det var inomhus så vi fick köa ganska länge, men in kom vi iallafall. jag höll på att somna typ men det var chill. sen kollade vi lite på peps men vi gick och tog bira istället. sen var det dags för smk dårå så är vi redan lite sena. så står vi utanför och försöker dricka upp våra öl. så kommer två snubbar och vill att vi ska hjälpa som dricka upp deras öl med. och så rappar de för oss och vi dricker av deras öl. sen ser vi slagsmålsklubben. sen så satt jag i campet i typ två timmar. vi lekte jag har aldrig och så. sen drar jag till milan jag vet inte hur länge jag är där typ en och en halv timme max men jag kommer inte ihåg vad jag ska ha gjort där så länge? sen när jag kommer tillbaka till campet smäller hanna till mig på käften. jag smäller till tillbaka och häller öl på henne. OPS. så vi bråkar. igen. sen typ efter ett tag blir vi sams. så vet jag inte riktigt vad vi gör jo det är då jag får den äckliga gröna groggen tror jag. går och lägger mig halv 8 på morgonen.

< --- Gruppfoto med grannarna | IGGY ----->
lördag. IGGYDAGEN. jag var typ nervös och stressad hela dagen. vi åt farvälmiddag på ett äckligt ställe typ. för en gångs skull var hanna med. sen gick vi och kollar lite på snook? :P vid 6-tiden börjar jag bli otålig och vill gå och köa för iggy. tvingar med mig fahmina, becca och hanna. becca ska skaffa hennatatuering så hon måste skaffa mer pengar så vi går till bankomat och grejer sen går jag och fahmina och köper godis. sitter och väntar medan bo kaspers orkester spelar. de söög. sen är vi längst fram vid iggy. john joinar. det regnar. vi sitter under en bruds kappa hon håller ut den åt oss. vi leker lite lekar. sne börjar folk pressa och vi reser oss. jag står längst fram. vi väntar och sen börjar det.. och det är asbra. de körde låtar som 1969, 1970, dirt, tv eye(!!!!!!!!!!!!!), i wanna be your dog, my idea of fun, funhouse, no fun och så. och jag sjöng och skrek och iggy går ner för den improviserade trappan och går fram till oss och jag rör vid honom. på magen, på ett ärr han hade på sidan typ och på hans byxor. så bra. jag kom dock inte upp på scenen när de skulle upp och dansa med honom. jag kunde inte hoppa över staketet jag satt fast. men iggy är bäst ialalfall. går inte att ta kort efter typ första kvarten av spelningen. för pressat. typ 10 pers blir dragna över mitt huvud och fy fan vilket tryck det var. men det var asnice.

sen går fahmina och jag och köper pizzaslize. erik går förbi och typ "är det här alice cooper? spela snabbare!" och får smaka en bit. haha. jag sitter och skakar och dör och så. sen letar vi reda på becca och vi går och kikar på hanoi rocks. de var gulliga. kände dock inte igen vad de spelade men det är nog inte så konstigt har hört typ 5 låtar. och vi stannade inte särskillt länge. sen lyssnade vi lite på ark. och i one of us i gonna die young så kör han search and destroy första versen typ? jag bah VA?!??!?!? oh. ja. sen drar vi till campingen. får beccas cider och så går jag och fahmina och minglar. vi kommer till milans camp där jag får en öl av sloboda för att jag ska visa brösten men sen behövde jag inte visa brösten. :O sen så köper vi cider av miranda och går ill camilla och tiffany och hänger där. pratar med folk som går förbi. en snubbe är jättekonstig och kastar sig in i tältet och börjar ta på camilla. helt störd han var. sen var det några som bah "ni var så trevliga så här får ni våra sista öl" så jag har alltså två öl i väskan för jag hann inte dricka upp allt. vi fick vin med. men typ inga cigg. sen sover jag och fahmina.

söndag. becca väcker mig innan hon drar jag är astrött men säger hejdå och puss på henne hon är bäst. och sen så kommer sickan in till oss typ vid 10 eller något så ligger jag och pratar med honom men sen somnar både han och jag. och klockan 11 går vi upp och börjar packa ihop. hade jätteproblem med att få upp sickan. och hanna när hon somnade där. sen drar vi.lämnar camp fläk bakom oss och går till perrongen. vi går och äter på en skitsugig grill och där är även milan så jag babblar lite med honom. sen drar jag och hanna och fahmina till en bro utanför perrongen och sover där en timme typ. ja. på asfalt. alla tyckte vi var störda typ men vi var aströtta. sen börjar det ösregna så vi går in och sätter oss därinne. och så bah oj där var ju charlie. han och tina hade varit där sen i onsdags men jag hade inte märkt dem men de tvar najs de är så söta. :)


alltså sickan sov hos oss en till natt men jag vet inte vilken!

andra människor jag träffade där som jag känner dårå är POPHANNA, emma, niklas och mickis. tror det var alla. en brud kände igen mig från mälarhöjdens ridskola en gång. läskigt.

nu tror jag att jag fick med det mesta. så var peace and love. i loved it.

hits