Schectergitarrer alltså.


SCHECTER C-1 ELITE ELECTRIC GUITAR

Asså sorry men oh kolla snyggingen. Jag vill ha denna okej den är sjukt fin. Jag ska ju dårå önska mig en aningen dyrare elgitarr än den jag har nurå (som ändå är trasig) i födelsedagspresent av hela släkten och eh jag tycker att de kan få ihop en 8095 kanske fast de är inte så många så jag vet inte! Men Anders sa att han kunde fixa bra pris iof så jag får prata med honom sen när han kommer tillbaka också. Men denna är så sjukt vacker. Och jag vill inte ha en svart alltså nej! Typ alla har och det är inte så himla snyggt och blir så himla smutsigt. Okej vitt blir säkert också smutsigt men inte på samma sätt! hoppas jag! Alltså kolla vad jävla snygg den är jag tror att jag dör faktiskt. Om jag får den så kommer jag typ gråta. Mycket. Jag är jättekär. På prisjakten finns den inte i lager och den verkar inte finnas så den är omöjlig va men något liknande! OH MIN KÄRLEK KOMMER ALDRIG BLI MIN DET ÄR GANSKA HEMSKT. ELLER DET GÅR ATT KÖPA FRÅN MUSIKSHOPEN. OH GE MIG SNÄLLA GUUUUUUD!


Fast om jag skulle ha en svart, fast jag helst vill ha en vit, så skulle jag vilja ha denna (fast bilden gör den inte rättvisa!!):

SCHECTER ROBERT SMITH "ULTRACURE" ELECTRIC GUITAR

Lördag

Igår var jag med Niklas. Han är barndomskompis med min kompis Sophia, och vi var hemma hos henne. Nästan alla rökte.

Jag lånade boken spelet av honom och nu sitter jag och läser den och kommer aldrig komma igång med mitt mattepluggande. Jag är trött och vill sova men det är inte en bra idé. Nu är jag uppe och jag ska hålla mig uppe och typ tolv ska jag börja plugga matte. Minst femton sidor idag. Det måste fixa sig det här. Och gör det inte det så har jag ju iallafall vin.

QUICKSAND

i'm sinking in the quicksand of my thought
and i ain't got the power anymore

Okej så idag blev jag helt paralyserad ochinstängd och kände mig så begränsad och mådde så himla dåligt och var helt fast i det. Men jag vet att det går inte att bara låta det vara det går inte att vänta ut det man måste slå sig fri. Och det är svårt och jobbigt och inte alls roligt men jag orkar inte gå omkring och må piss nu ändå tills torsdag nästa vecka liksom så jag bestämmer mig än igen att nu ska jag fixa det här. Validering, en sak i taget, medveten närvaro, och alla jävla DBT-färdigheter som finns som egentligen alla människor borde lära sig. Det hjälper det gör det lite lättare och nu, även fast jag inte kan lösa det problemet förrens ja nästa torsdag, så är det ändå på väg att bli okej och jag kan ta tag i andra saker iallafall. Mår lite dåligt av att jag bara drog från min grupp utan att säga något men jag kunde inte prata. Och sen vill jag egentligen prata med Sara om det hela men jag vågar inte för jag är rädd att hon ska tycka att jag är helt störd i huvudet. Men jag lär inte göra det för ja jag är för feg men jag måste pressa mig nu och ta itu med allt som fuckar upp mitt liv. Jag gör det sen. Jag mår dåligt av att Sara typ pratade med de andra om mig och jag vet iten exakt vad som sade och jag vill veta för att kunan ta ställning. För att kunna förklara. Jag vill veta hur andra tänker. Helst vill jag bara börja om. Inte bara idag utan helt från början. Det finns så mycket jag ångrar.  Men nu tänker vi DBT och acceptans. Så det är bara att köra från nu fast jag egentligen tycker att det är en ganska dåligt utgångspunkt. ANDAS.


no distance left to run

Orka att vi har matteprov på onsdag och jag är trettio sidor efter.

blur <3.

GURA

Okej så jag har bestämt mig för att verkligen verkligen försöka nu med gitarren men det känns dumt när det är sara. alltså jag känner inte henne alls därför klarar jag inte av att ha henne liksom nu men det är ju bara två veckor men jag törs inte fråga och jag känner mig extremt utsatt typ jag vet att det är jag som är töntig men det var inte det jag skulle skriva nej utan! det bitchiga är att jag har flyttat min babygitarr och stämmaren till essinge. så jag får sitta här med en taskigt stämd stor ackegura som jag inte trivs med och jag hittar inte det jag vill hitta så jag kan inte öva på det. så det känns trist för om jag ska köra solot där liksom så måste jag ha tabs och jag har inga tabs och inget gehör så det kan jag inte öva på.


ASSÅ SERRI

Vad kul att så många känner jonatan och kommenterade inlägget under.

Jag och Niklas är jättekära. Han bara ljuger! Lovar!


LYCKA

Jag har MSN jonatan är bäst i världen.

Gamla människor

Jag vet inte om det är för att jag är på ganska dåligt humör men nu på bussresan hem kom jag på att jag hatar gamla människor som åker kollektivt! Jag vet att detta inte är PK men jag gillar inte PK iallafall. Idag på bussen var det först en gammal tant som inte fattade att hon var tvungen att flytta på sig för att en barnvagn skulle kunna komma av. Sen så var det en annan tant som skulle gå av vid en annan station och reser sig ganska mycket innan det är dags. Det sitter då en tant ivägen som måste resa sig hon med och självklart ramlar i bussgången. Synd om henne, javisst, men det var ju den andra gamla tantens fel. Och sen så visar det sig att tantan som ramlade är en sån där som absolut ska prata med sina medresenärer. Fy fan vad jag inte gillar dem, men ändå sitter jag där och ler och nickar.

Spännande

I slutet på ohlssons studio spelades china girl - david bowie. märkte jag nu.

jag hatar att jag inte kan få msn att fungera.

FUCK

Jag har lyckats radera allt på min dator. Känns underbart. Inte. Precis allt är borta så alla som har nånting på sin dator där typ jag är med eller ja mina katter är med eller vad som helst som jag kan relatera till. Ge mig.

Jag sitter helt seriöst och gråter.

flytten är igång

Nu flyttar jag snart nu i helgen. Jag har burit upp grejer på vinden och hoppas att de får stå där. Jag kommer inte kunna ha med mig allting. Jag har heller inga flyttkartonger så hur vissa av grejerna ska komma fram utan att liksom gå sönder är lite av en fråga. Jag vill ha med mig mina skivor och min dator såklart och mina kläder och lite böcker och lite filmer och mina tidngingar och gitarren såklart och sen har jag massa minnesgrejer som skulle kunna stanna här om jag bara hade en kartong åt dem. SHIET. Det är liksom. nu. snart.

Nej jag tänker inte skriva om hur jävla pissed jag är på min mor.

MQ dödar allt!

IT DUDE! says (23:57): jag e aaaaaaaasarg
ce [f!] says (23:58): why?
IT DUDE! says (23:58): för mqs nya reklam
ce [f!] says (23:58): puuuuuuuuuuuh. du skrämmer mig!
ce [f!] says (23:58): vad är mqs nya reklam?
IT DUDE! says (23:58): det e typ brolle
IT DUDE! says (23:58): somsjunger fashion
T DUDE! says (23:59): BOWIELÅTEN FASHION
IT DUDE! says (23:59): @@@@@@@
ce [f!] says (23:59): men brolle är söt?
IT DUDE! says (23:59): NEEEEEEEJ har du sett hans minimala näsa eller?!"
ce [f!] says (23:59): haha
ce [f!] says (23:59): nope


KOLLA OCH DÖ:





Allt är på G

Jag pratade precis i telefon med en av mina absoluta favoritmänniskor.  Har inte hört av karln på ett tag nu, men det känns som det ska och allt är bra. Nu känns allt okej igen, allt rullar, allt är igång. Småbörjade flytten idag genom att flytta saker ur pappas bil till hans nya lägenhet, som är sjukt mysig och har fett bra läge och jag vill bo där! En asliten mysig tvåa på östermalm. Men vad fan en stor och luftig etta på essinge är väl inte fel det heller, NEJ DET ÄR DET INTE! 

fy fan.

Skriva en fiktiv intervju med Harry Martinsson

Bestämma vad jag ska ta med när jag flyttar
Men det kan jag inte bestämma förren vi har kollat allting och fixat och städat och allt går segt och jag vill få det fixat innan skolan börjar och jag känner bara en jättestor stress nu.

Och jag har typ virus på datorn och jag får inte bort det typ. så jag e fucked.

Och jag kanske har terpai imorgon men jag vet itne och min terapeut svarar inte så jag e körd.

detta lämnar mig typ gråtfärdig och trött och galen och jag klarar ingenting :D.

HM! tänker nu att vänta här igår var jag jätteuppe så det är väl bara självklart att jag typ känner mig döende nu.

Gotland, ett helt annat land.

Som ni alla säkert vet så drar jag till gotland om ja, en sådär 6 timmar. Ella ja, då börjar färden hemifrån iallafall. Båten (Ja cecilia, man åker båt ;D) går faktiskt inte förrens 10.45 så det är väl då den egentliga resan startar. Det jag längtar efter mest är att röka på däck för det är så himla mysigt och blåsigt och trevligt. En underbar stund för mig själv med havet och vinden som sällskap (oh gud vad pretto ;d). Nej men jag skojar inte jag älskar vatten. Att bada varje dag i en vecka kommer att göra mig gott, mår sjukt bra när jag är i vattnet och bara typ leker i flera timmar, helt ensam. Är det sjukt så är jag sjuk men jag älskar det iallafall och vill inte ha det på något annat sätt. Men jag hoppas ni ringer och smsar och hör av er för liksom det komemr bli trist och jag kommer inte kunna vara social. Hoppas Sophia kan ses.

Harry Potter är homosexuell.

Jag kom på igår, när jag låg i annikas säng och berättade sjukt mycket om Harry Potter för den oförstående kvinnan, att Harry Potter nog är ett stort intresse som jag har. Det är inget jag riktigt tänkt på tidigare men ju mer jag funderar på det desto mer rätt känns det. Jag kan helt enkelt lite för mycket om Harry Potter för att det ska vara normalt. Men det är inget jag tycker är töntigt eller fel, snarare tvärt om! Jag känner mig hemma och hel och fullständig när jag läser Harry Potter, eller helst riktigt jävla bra HP/DM. Det är något jag saknar, men nu ska ta tillbaka till mitt liv.

Harry Potter är homosexuell.

det e helt sjukt

FY FAN FY FAN FY FAN.
Jag ska flytta jag är så jävla rädd nu. Men överlycklig samtidigt och det här kommer bli så himla läskigt. Jag måste eh typ fixa internet för jag klarar mig inte utan det och så hoppas jag att mor och far fattar att jag inte kan leva på 1050 kronor i månaden. Och jag kommer sakna min baby så jävla mycket.


 Annars ere gött.

så jälva trist

Men kan de bara sluta "förbättra" alla sidor? Jag menar blogg.se, last.fm och nu facebook. Det är inte okej det blir itne bättre det blir bara jobbigare. Den värsta förbättringen är last.fm jag hatar verkligen hur de gjort om den. Det var så bra och nu är det bara rörigt och fult och trist och jag menar är det NÅGON som tycker att lst.fm blev bättre? Ja men kommer att vänja sig man vänjer sig alltid men fy fan är allt jag har att säga. FY FAN.



Pride



Pride är över. Det är riktigt tråkigt alltså, men det var himla kul när det varade och det blir väl såhär då. Jag hängde ju med min Cecilia hela tiden såklart och så träffade vi Tommy också, han är min favoritörebroare nånsin. Vi drack alkohol och kollade på paraden och åt mat och var på tommys hotellrum där amn fick röka inne och ja det var goa grejer. Det var en massa sociala människor och alla stötte på Cecilia som kanske eller kanske inte spydde. Och nu är pride slut och alla människor bara drar från stockholm nu och det är inte alls najs.

Men men, jag drar ju till Gotland på eh. fredag tror jag det är.

hits