Svenska

Allt har gått gasnka bra, det har liksom känts som att det äntligen går lite mer framåt än bakåt liksom, men nu är jag fast. Den här jävla svenskauppgiften har fått mig på så sjukt dåligt humör och jag måste komma någonstans innan jag lägger mig ikväll för annars är jag så körd. Men att jag måste göra det gör bara att jag mår ännu sämre över att det fan inte går att göra det, orka ha en massa prestationsångest när det är en sån här uppgift men jag har det okej.

Salsa

Frågan är, varför har jag en inlämning i Salsa enligt fronter? va? Vad rä det meningen att jag ska lämna in där? Hon sa absolut ingenting om detta den senaste danslektionen. Nej men detta är inte okej, nu blir jag nervös.

Men skit i det nu för nu ska jag åka in till stan och växla mynt hos Andreas. NAJS.

Spänningen stiger

Gitarren är köpt och lyckan är min!

Vi har även skaffat mobilt bredband nu så jag ska se om det fungerar och sen är det dags för flytt. Jag borde verkligen städa och organisera mitt rum för jag har typ tappat bort en massa grejer, inklusive min nya klänning. Hur kan den försvinna bara sådär liksom. Mycket underligt.

Självklart handlar jag på Kicks varje dag.

Uppdatering

Min födelsedag är snart här och det är typ nästan helt 100%igt nu att jag får den. Den vackraste gitarren i världen. Jag vet att jag har lagt in bild tidigare men för er som glömt bort så ser den ut såhär. Underbar gitarr verkligen.


Och jag flyttar typ så snart det är fixat med internet.

-

Jag vet inte alls vad det är jag håller på med. Eller det kanske jag vet men jag vet inte varför. Det finns ju ingen poäng. Och min hemuppgift i DBT är att typ försöka känna känslor men vad är det bra för när det bara gör mig ledsen.

Skola

Okej så vad jag ska göra idag är att försöka få fram en projektplan, eller ja ett utkast till en iallafall. Sen så måste jag självklart spela gitarr och så borde jag verkligen börja skriva på geografiarbetet. Allting är bara en enda stor hög men oh det får funka nu iallafall. Ganska mycket stress men det är bara att ta itu med en sak i taget så blir det bra sen. Jag måste sluta skjuta upp saker nu och bara fokusera. Men alltså det är helt galet för tiden går så himla fort nu och jag hänger inte med och jag måste komma ikapp.

Jag sitter i skolan nu och jag vet att jag nog borde plugga på iallafall nån av alla våra underbara håltimmar men det kommer ju aldrig att hända. Det är för jobbigt helt enkelt men jag hoppas bara att tiden ska gå fort och jag ska hänga med och sen så är det studenten för hela slanten. Okej det kommer vara hemskt att inte gå i denna underbara skola mer men just nu är det bara för mycket. Studenten är iallafall något som kanske blir jäkligt roligt.

Glasvegas

Jobbigt att jag inte kan lägga in videon här va men detta är soundtracket till mitt inlägg som följer, http://www.youtube.com/watch?v=3uSdQxKaBfU&feature=user, fast byt ut dad mot typ mum eller K.

Så nu är läget såhär. K. har tagit lite heroin nu igen va och hamnade på sjukhuset och får nu inte bo på sitt behandlingshem på två veckor eftersom han misskött sig. Så gissa vad, jo han bor här. Jag har ännu inte sett honom, han sover i mammas rum. Men jag kom på då igår att skit samma om hon vill eller inte vill ha nån relation med mig, för jag kan inte ha en bra relation med henne så länge som hon väljer honom. Och det känns okej nu, jag är inte arg längre jag är inte ledsen. Jag är här och hon är här och han är här och jag tror att jag accepterar läget. Just nu iallafall. Titta på videon.


Projektarbete

Jag tror jag börjar få en idé om mitt projektarabete nu och det känns okej men jag vet inte om det finns tillräckligt mycket man kan få fram av det. Jag måste läsa ut den här jävla boken och skirva en projektplan och börja följa den helt enkelt men det går ganska segt. Jag organiserar mitt liv men sen gör jag inte klart det jag planerar så blir det jättestressigt iallfall. Men nu så struntar jag i det och tar helt enkelt med mig boken ut och hinner förhoppningvis läsa de 250 sidor som är kvar ikväll eller möjligtvis imorgon på dagen. Porr.

Ut och resa igen va

Jag känner mig igång nu äntligen. Jag har sjukt mycket saker att göra nu i mitt liv men det går, det måste gå. Jag har iallafall tvättat och lånat boken Porr idag så det är ju ett steg i rätt riktning. Jag måste lära mig att använda min tid på ett bra sätt som då inkluderar skolarbete och typ ja tid till mig själv. Jag måste verkligen lära mig att må bra själv.

Nu håller jag på och kollar på biljetter till Berlin. Jag behöver en massa pengar! Okej det är inte så himla dyrt. Kan åka tur och retur för lite mer än 400 jag menar det är ju inte så farligt, men då måste biljetter bokas så fort som möjligt alltså, och jag kan ju inte göra sånt liksom eftersom jag inte har kort och sånt dära. Men jag tror jag har hittat bra flyg! Behöver dock skjuts till skavsta eftersom flyget dit går halv sju på morgonen? ;D Men det är asbilligt!

-

orka att jag vill dö av att tänka på att gå och kolla på gitarrer.

Ingen kan slå Filip och Fredrik

Filip  - Ska du verkligen köra i linne fredrik?
Fredrik  - Det känns helt sinnessjukt att stå här i ett linne men han kör ju det!
Filip - Men han har ju armar!

Haha!

Som alla vet, antar jag, så är jag stört kär i fredrik. Och dagens avsnitt gör bara att jag älskar honom mer! Fredrik visste att David Jones var David Bowie på typ mindre än en halv sekund. Fredrik har dock klippt sig lite väl kort, men det växer ju ut fort till en bra frisyr, så det är lugnt. Han är min man.


-

Det känns helt absurt. Som om det händer någon annan. Jag är inte med det är inte jag det är nån annan. Fast sen kommer jag på att nej det är jag och det är inte bara en mardröm det är på riktigt och blir värre och värre och det är nog för sent nu. Och så slår jag av och då nu tror jag inte det är mig det handlar om. Men det är det ju och jag pallar inte. Jag ska alltså gå här och vänta tills hon har funderat klart på om hon vill ha nån slags relation till mig överhuvudtaget. Det är sjukt. Stört. Och jag har bara mig själv att skylla.

Milan, inte staden utan mannen i mitt liv

Idag träffade jag Milan för första gången på evigheter men det var precis som vanligt och det var mycket bra. Han är min älsklingsmilan! Niklas tycker att han pratar roligt, och när jag berättade detta för Milan blev han lite defensive. Vi har slagits och kramats hela dagen. Eller ja, en och en halv timme eller så men det var mycket trevligt. Han hade massa roliga historier från somamren att berätta och han är så bra så.

Måndag.

Idag har jag en dejt med Anders, höhö! Och sen har jag terapi och innan det tror jag att jag ska försöka gå till biblioteket och låna Porr. Sen så ska jag fika med Milan och sen så måste jag ju arbeta med mitt projektarbete. Det känns lite jobbigt, har ingen större lust. Jag borde städa mitt rum för nu är jag inne i en period utan oragnisering och det är så himla jobbigt, men jag har inte tid att göra någonting åt det hela. Idag är lite stressigt va.

Att köra bil

Jag drömmer ofta att jag kör bil. Det gjorde jag inatt, och när jag vaknade kom jag på att alltid när jag drömmer om att jag kör bil så kan jag liksom inte stanna. Och det är lika läskigt varje gång, fast i min dröm när jag ska köra liksom är jag medveten om att jag inte kommer kunna bromsa så jag kör jättelångsamt typ. Det är helt absurt. Jag kommer aldrig våga köra bil.

Everyday is like sunday

Ah då har ännu en helg försvunnit då. Det går ju så jävla fort, det är inte klokt! Det är så mycket som inte blivit gjort nu igen, men jag är inte den som är den.

Kändisspotting
Pontus Gårdinger vid Gullmarsplan vid elva.

musik!

Moneybrother var najs. Och jag tycker att någon ska gå med mig på tisdag och se linus band spela på 44an. Jag vågar itne gå dit själv, har inte varit där på år och dar. Men linus band är bra och det vore najs att säga hej och sånt. SÅ, nån friviilig>? ;D

alltså

orka att min pappa skickar kejdebrev till mig. ;D.

pissbror

Jag tänkte skriva om att jag såg en bild som hade regestreringskylten HHK, och jag fudnerade på vaad det var det stod för och kom på det och sakna hogwarts.nu, men sen kom jag hem.

Komemr upp för trappan så är min dörr öppen och mitt fönster med. Jo men då är det så att min bror har varit i mitt rum och srputat med sin jävla axe i hela rummet så det stinker. han hade även dragit ut sladdarna till min dator och skärm, och nu funkar inte min trådlösa mus, så jag har tagit hans. Jag fattar itne avd han håller på med. Vi har inte bråkat elerl nånting men nu är jag riktigt jävla arg. Jag är inte på humör. jag fick panik när datorn inte startade, och först kollade jag sladdarna och såg inte att de inte var i och fy fan vad jag mådde piss för jag har asmycket att göra och så bara. OH JAG ORKAR INTE.

geografigustaf!

Jag blev lite kär i min geografilärare Gustaf idag, för han tyckte om min tröja. Ja jag hade min snygga Bowietröja på mig idag. Först trodde jag inte att han pratade med mig men sen så puttade han mig på axeln. Så jag reagerade typ med ett "ah ja jag vet", men nu resten av dagen har jag gått omkring och varit lycklig. Det är bra grejer det här.

-

Jag tror inte att jag känner någon som gillar att ha mynt i ansiktet men det gör jag iallafall. Det är skönt.

Morrissey vet alltid hur jag känner mig


FUCK IT

okej vad bra jag kan inte skriva ut grejer för alltså jag är en sån där dum människa som tappar bort alla sina skivor. så jag har en asbra skrivare/fotoskrivare/scanner/kopiator som jag aldrig kommer kunna använda igen.

lördag

Jag har massor av myggbett från igår. Jag promenerade massor med Niklas i huddinge och i rågsved och jadet var trevligt tyckte jag iallafall. Sen drog jag till valhallavägen där jag mötte Cecilia som var full, och hennes bror Sebbe, som också var full. Vi sprang omkring och busade lite här och där och tillslut hamnade vi hos Sebbe och spelade nåt roligt filmspel. Sen så drog jag och Cecilia till gullmars och så fort jag sa farväl till Cecilia mötte jag Frallan och vi hängde i en halvtimme. Under denna halvtimme kom max och hans flickvän förbi och sa hej. Haha. Det är kul när man möter folk klockan halv 6 på gullmars.


-

jag vill supa.

klänning, nycklar och silverfiskar

jag köpte en astjusig klänning igår. eller ja mer söt.

idag så har jag städat hos min käre far i två timmar. Det går frammåt, man ser golv nästan överallt nu ialalfall lite. Jag städade i hallen idag och hittade inte en, inte två utan SJU nycklar. Alltså seriöst hur kan man tappa sju fucking nycklar liksom. Det tycker iallafall jag är ganska stört. Jag har även dödat två silerfiskar idag. usch de är så jävla äckliga.

3:e september

Det känns som om jag har glömt bort en massa läxor jag har men sanningen är den att jag inte har läxor! Och avsaknaden av saker att göra gör mig ganska nervös. Jag har läst ut spelet nu så jag ska väl fortsätta med att läsa Låt den rätte komma in. När jag flyttar till min far kommer det finnas så sjukt mycket böcker där att läsa. Visst, det är inte så mycket romaner direkt men det finns säkert mycket intressant där bland alla hans böcker. Han har typ 6 fulla bokhyllor och en hög på kanske 100 böcker i ett hörn. Jag vill också ha så mycket böcker.

Matematik

Alltså jag har verkligen försökt plugga matte nu idag men det har inte alls gått bra. Så om inte typ Matilda är en ängel och hjälper mig imorgon så är jag ganska körd. FY FAN.

Hallå moppepojkar tänk på hur ni kör, typ.

Idag har jag för första gången kört moppe. Det var faktiskt väldigt roligt fast jag var inte alls bra på det men oh det var najs och visst vi kunda ha blivit påkörda och dött men det var ingen där så det gjorde inget att jag körde rakt där jag borde svängt höger. Vi höll på att hamna i skogen men det gjorde vi inte så det var bra. Alltså det var faktiskt riktigt roligt. Haha är man dum om man nu, 17 år och 11 månader gammal, upptäcker tjusningen med moped? Jag tror att svaret är ja men jag tänker inte förneka det. Det var roligt.

Kan inte Niklas logga in på msn för jag fattar inte matten :(.

hits