Russell och jag



Jag gillar när det blir såhär för mig på Twitter. Att det liksom är jag och Russell. Jag fantiserar om att han också ser och gillar det fast jag vet att det inte är möjligt. Men det är en sån fin tanke.

Att vara själv

Vad ska jag göra med mig själv idag för att inte bli galen? Jag tänkte gå på en promenad, men det är ju max en timme av dagen. Vad ska jag göra när jag inte promenerar? Jag kan städa lite. Jag har en film som jag kan se. Jag har böcker att läsa och musik att lyssna på, men vad ska jag göra så att det känns meningsfullt och okej att vara själv en hel dag till?

Life is a pigsty

Jag lyssnar på Morrissey och ser fram emot onsdag. Jag vet inte om jag ska köa i min ensamhet men det är nog värt det så jag tror det. Jag vill ha en helt okej plats. Jag vill ha det sjukt bra på Morrissey. Jag älskar Morrissey, och förhoppningsvis kör han Life is a pigsty. En av mina favoritlåtar, så sjukt bra.



"Life is a pigsty
And if you don’t know this
Then what do you know?
Every second of my life
I only live for you
And you can shoot me
And you can throw me off a train
I still maintain
I still maintain
Life, life is a pigsty
Life is a pigsty
And I’d been shifting gears all along my life
But I’m still the same underneath
This you surely knew
I can’t reach you
I can’t reach you
I can’t reach you anymore
Can you please stop time?
Can you stop the pain?
I feel too cold
And now I feel too warm again
Can you stop this pain?
Can you stop this pain?
Even now in the final hour of my life
I’m falling in love again
Again"


-

Jag är sjukt rädd att alla ska dö ifrån mig och bara försvinna. Jag trodde min pappa var död för han ringde inte tillbaka när jag ringt honom typ två gånger och skickat ett sms. Han brukar alltid höra av sig men det gjorde han inte nu. Jag ringde upp igen och han svarade och var inte död och såklart han inte var liksom. Jag fattar inte ens varför jag får panik just nu. Det känns som alla kommer dö och jag kommer bli ensam kvar.

Placebo

Har köpt biljett till Placebos spelning här i Stockholm i november. Jag lyssnar nästan inte alls på placebo numera men deras första skivor är fortfarande sjukt bra. Jag har inte lyssnat på den senaste alls med undantag från att jag har sett For What It's Worth-videon några gånger. Brian i långt hår, nej tack. Men musikmässigt helt okej. Får väl kolla in det innan det är dags för spelningen, men jag har gott om tid på mig.



Och på onsdag är det Morrissey. Det är jag jävligt pepp på.

Radiohead - Black star

I get on the train and I just stand about now that I don't think of you
I keep falling over I keep passing out when I see a face like you
What am I coming to?
I'm going to melt down

Blame it on the black star
Blame it on the falling sky
Blame it on the satellite that beams me home
Tonight, this is killing me
Tonight, this is killing me

1000apor

1000 apor ska läggas ner typ. nu. Det är tråkigt men jag kan förstå det, jag menar vad tjänade de pengar på egentligen? Jag kollade liksom ingenting annat än bloggarna. Jag känner mig lite som en dålig människa. Om jag bara tittat och tryckt på allt kanske sidan hade klarat sig! Okej kanske inte. Egentligen bryr jag mig inte så mycket. De bloggar jag gillade kommer jag fortsätta att följa, ifall de fortsätter blogga. Lite mindre tidsfördriv på datorn. Det var ju synd, jag får spela sims istället.

-

Imorgon ska jag sätta in pengar på mitt konto och köpa arvikabiljett och bussbiljett dit och hem. Jag borde egentligen även köpa typ tält och sovsäck men jag tror inte jag har råd med det så jag funderar på att skita i. Bara vara ett äckligt drägg och inte ha med mig ett skit och inte sova. Fast det går inte för jag dör om jag inte sover. Jag vet inte hur jag ska fixa det där. Om jag köper tält och sovsäck har jag inga pengar alls i edinburgh, och vi måste för i helvete ha nånstans att bo där med liksom. Jag orkar inte vara fattig.

-

Hi
You look wonderfully nice and interesting on the photos. And one gets filled with amazing energies while looking at you. Of course I’d like to meet you. Apart from what I have written in my profile I am (continue reading at your own risk) ) ) experienced, and a gentleman even in the bedroom (first you come, then I) – the power and endurance I have acquired through yoga and meditation.


Mitt namn är Karin

where the action is var blött och underbart, vad finns det mer att säga om det.

Efter. Utanför universitets tunnelbanestation tänder jag en cigg. En man som har ramlat i lera och är sjukt smutsig och full pratar i telefon med någon som han tycker att ska rädda honom. Han ger mig telefonen och säger åt mig att prata. Jag pratar med bruden som visar sig vara hans syster som undrar var vi är och så. Sen ger jag tillbaka telefonen. Jag bjuder mannen på en cigg och vi snackar lite. Rfter typ två minuter kommer systern och en man. Mannen nummer ett, som visar sig heta Magnus, prestenerar mig som "Karin, som jag har gigat med". Så jag heter Karin där ett tag och vi hänger. De ville att jag skulle med på efterfest och sånt dära, eventuellt bara åka med och få skjuts i taxin men jag ska ju faktiskt åt helt andra hållet så jag avböjer. Men det hade nog varit roligt att vara på fest som Karin.

:'(

Kalufs säger:
vet du, om man söker på gwen stefani på spotify kommer bowie upp som liknande artist. :'D


jag blir ledsen.

WTAI

Jag tänker inte skriva om studenten. Det är för tidigt.

Jag lyssnar in mig på real control och än så länge är den inget speciellt men precis nu börjar det ändras på. Jag gillar moneybrother. Jag ska lyssna på denna skiva kanske 10 gånger innan lördag, jag komemr vara ikapp och med när jag ser honom. Det jobbiga är att jag ska se nick cave och jag vill lyssna in mig på det men jag har inte hittat nån setlist så det kan vara typ vad som helst! Det ger mig lite panik. Hittar du en setlist ge mig gärna! WTAI nu på lördag kommer bli bra jag ska dricka öl.

Det blir som vanligt

Det började med att jag ville träffa Fahmina.
Sen ville jag dricka öl och det var hon ju på.
Och sen insåg jag att det fan är onsdag idag.
Slutsats: Vi ska öla och sen ska vi BABA.

Jag är så himla lycklig.



Frågan är om man ska vara en tönt och försöka bygga en konversation av det här. Haha. Hur pinsam får man vara? Jag vet inte men nu vet jag iallafall att han har tagit typ flera sekunder av sin tid att först acceptera mitt request och sedan skriva detta. Mycket fint! <3

Dave, min kärlek

Cecilia bad om fler bilder på den snygge italienaren och jag är inte den som är den liksom så här kommer det en del!


East festival typ

Man kanske borde skiva om East festival och så. Det var roligt som fan, jag menar jag och Fahmina i massa timmar och trevlig udnerhållning. Vi hade riktigt roligt och sa saker som att "att resa mig är inte riktigt mitt favorit-move" och det var väldigt sant! Det var jobbigt att resa sig upp och gå till nån annan scen och sedan slå sig ned där. Men kul var det. Det kändes som det höll på i flera dagar. Att jag sjöng där, det har jag nästan glömt. Skulle dock gärna vilja se inspelningen av det men hur får man tag på den liksom? Det var i alla fall en massa roliga band, och mannen jag visade bild på i inlägget innan de tär min nya kärlek. Den snygge italienska gitarristen. Han var dock väldigt kort och gick in med huvudet i Anders mage. Men det är ju inte storleken som räknas.

Snygging


.

Jag har blivit torsk på stand-up. Dylan Moran idag var riktigt bra. Det var själklart lite pinsamt att gå själv men det var ju bara jobbigt innan och lite i pausen (men då hittade jag Olivias kompis så det var lugan), och det löste sig ju bra. En sak som är bra med att gå själv är att om det är sittplatser så får man en mycket bättre plats ensam än om man ska sitta med någon. Jag hade en finfin plats på kanten på rad 14. Såg utmärkt, och hade jag behövt kissa hade jag inte stört folk. Nu behövde jag inte det men OM! Haha. Det är bra att göra saker själv, eller iallafall att inte låta bli att göra något man vill bara för man inte har någon att göra det med. Därför ska jag även på Morrissey och Eddie Izzard själv senare under året. Jag vill inte ångra mig igen. Jag är uppenbarligen en mycket självständig kvinna! Höhö.

hits