2008 är mitt år.

Alltså nej fy fan jag ska aldrig mer raka benen! ;/. Nej okej jags ak nog bara vara lite mer skicklig och ta det lite lugnare. Nu är min hud fett irriterad. Det är lite jobbigt. Fast det kommer ju typ gå över tills imorgon men iallafall. Och vad ska manha på sig på nyår? Hur spexar man upp det liksom? Haha. Jag har fixat mitt hår lite, altså klippt i det lite. bara för att det var så... ja, tråkigt. Nu är det lite piffigare, inbillar jag mig, precis som jag inbillar mig att mina naglar blivit snyggare. Det har de egentligen inte men de är längre så de kanske är på väg att bli vackra?

Har jag några nyårslöften då? Nej. Men 2008 ska bli mitt år. Det har jag bestämt. Jag ska bli snyggare, rikare, smartare, mer organiserad, bättre på gitarr, förbättra mina relationer och allt annat bra man kan komma på. 2008 fyller jag, och typ alla jag känner som inte redan är 18, 18. Det är en stor grej! Tyvärr är det långt kvar för mig eftersom jag fyller år i oktober men iallafall. Det är det här året det händer asså! Och sommaren ska bli bra. Festival och sommar. Mitt sista sommarlov? Jaja WHATEVER det ska bli det bästa ever. Jag börjar göra mig redo nu för beach 08 ;). Haha. Sånt är alltid lika roligt. Börja trean kommer bli GREAT också för då är det typ inte kurser man läser. Asnajs. Och syster kommer antagligen flytta ut... Vet inte om det är bra. Vad ska vi med ett extra rum till? Men det är nog bra för henne. Jag lär inte flytta ut, kommer inte ha pengar. Kanske pappa fixar något? Och så kommer jag gå mer i DBT och kanske bli friskare i huvudet. Det hoppas jag.

Och jag hoppas jag kommer kunna släppa dig bakom mig, du får fan stanna i 2007.

Happy Dance

Ah juste har jag berättat att jag är med i Happy Dance-projektet. Kan du hitta mig eller? ;D


pumped us full of strange drugs

Silja Line says (18:33):
du vill gifta dig emd honom?! !?!
Kalufs says (18:36):
ne tjenner honom ej
Silja Line says (18:36):
JORÅ
Silja Line says (18:37):
du vet han ehterlinus!
Kalufs says (18:37):
say who?
Silja Line says (18:37):
LINUS
Kalufs says (18:37):
jaha, jag läste "du vet han, ehterlinus". liksom, vem fan är ehterlinus.

Det är min kusin FFS. Nej okej han är inte ehterlinus utan han HETER Linus. Så var det jag menade. Ja iallafall så skulle Linus aldrig banga på bakakaka-leken har jag nu äntligen fått bekräftat av ingen annan än honom själv. Jag kan iof inte påstå att jag någonsin trodde något annat, min syster däremot, hon var mer tveksam. Jag ska retas med henne sen, jag hade rätt som fan. Men nu är hon i Göteborg och jag är inte så töntig att jag ringer nu och skryter med att jag hade rätt. Jag väntar tills hon kommer hem istället. Oh, det är så underbart med släkt.

I was made for loving you baby

Om Facebook kickar ut mig blir jag lack. Men jag har en plan! Förhoppningsvis kommer den gå i lås och då kommer allt vara chill. Annars får jag väl typ skapa ett nytt facebookaccount liksom, men det verkar ju sjukt jobbigt. men jag kommer tillbaka, facebook blir inte av med mig i första taget. Jag älskar facebook. Fattar inte folk som inte tycker om den sidan, haha. Tönterier, vem bryr sig om facebook har rättigheterna till mina bilder? Jag tänker inte lägga upp några mästerverk. Och facebook komemr i framtiden kanske att kunna kartlägga alla människor som är med och hur de känner varande och en massa storebror ser dig shiet men varför noja för det nu? Jävla hype det där är alltså.


I smiled sadly for a love I could not obey

Bloggen har varit elak mot mig och inte fungerat när jag har velat skriva.

Jag som skulle vara nyttig och bli snygg och hälsosam och bra ni vet. Jag emnar det går ju lite åt helvete, det är mest min alkoholkonsumtion som förstör det hela. Idag är jag typiskt ölsliten. Men det är chill. Jag har duschat iallafall så det är ingen massageolja kvar i mitt hår! Det är lycka.

Nu vet jag inte vad han håller på med vill han tillbaka jag förstår inte men det är okej för jag vet var jag står och jag står kvar. Så det är okej. Kärlek och sånt är inte min grej jag pratade med Thomas om det igår minns jag nu när jag tänker efter. Typ att jag stöter bort folk om de komemr för nära. Och jag vet inte hur jag ska sluta med det.

my Head is Big City Beats says (18:09):
ja vakna precis xD hörde att din syster skulle komma på besök
Silja Line says (18:10):
jaopp hon åker imorgon
my Head is Big City Beats says (18:10):
vf hänger inte du me då? hehe
Silja Line says (18:11):
jag har egna planer för nyår. haha. tplus att jag är fattig
my Head is Big City Beats says (18:11):
fan ja saknar sthlm lite ändå
my Head is Big City Beats says (18:11):
ah ok...d e vi alla ¨'
Silja Line says (18:11):
inte min syster! jag ve iten hur hon lyckas ;/ .
my Head is Big City Beats says (18:12):
hon jobbar väl? e hon fortfarande såndär som hon va när vi va där?
Silja Line says (18:13):
hon börjar jobba i januari. vad menar du med sån där?
my Head is Big City Beats says (18:13):
typ oskuld

Detta är skräcken!

Jables says (00:45):
åååååå apropå hår jag måste klippa mig
Jables says (00:45):
märker jag, tiden går så jäkla fort
Silja Line says (00:45):
jag med tror jag!
Jables says (00:45):
shit borde klippa mig innan nyår! shitshit!
Jables says (00:45):
måste boka tid snarast
Silja Line says (00:46):
jag måste klippa mig nån gång jag tror mitt hår är fult bakifrån!
Jables says (00:48):
hahaha
Jables says (00:48):
jasssså
Jables says (00:48):
jaaa det är ju inte så lätto se sig bakifrån alltid
Jables says (00:48):
haha
Jables says (00:48):
mitt hår kanske också är fult bakifrpn
Jables says (00:48):
jösses

I've got to use her everytime fascination comes around

Har velat skriva hur länge som helst men bloggen har inte funkat för mig och nu har allt jag ville säga redan yttryckts och försvunnit från mitt huvud. Det är tragiskt, jag vet. Om tre minuter bär det av. Jag och syster ska hem till Ylva och äta typ gröt, hon kommer väl även försöka tvinga i oss någon pervers korv. Förra året var det strutskorv. Förstår ni? Hemskt! Men jag har en bra ursäkt till att inte smaka, vilket inte syster har. Stackars syster måste äta allt möjligt. Bli vegetarian säger jag bara, så slipper ni äta strutskorv.

Jag har börjat dricka mjölk. Jag avskyr mjölk, men jag vill ha snygga naglar. Jag tror inte det kommer hjälpa men jag kan ju alltid testa. Vi får se hur snygga mina naglar blir nu, och om det inte är någon som helst förbättring fast jag förbättrat min kost på massa sätt så blir jag förbannad och drar av mig dom. Nästan.

Jag hinner inte prata om alla mina komplex nu för nvi måste kuta och jag måste snyta mig.

9 miljoner stackars människor i Sverige hänger ut sin längtan

Alltså min mormor och morfar har typ sämsta äktenskapet ever. Det är inte så att de bråkar massa utan liksom de låtsas att allt är bra men det märks så himla väl på dom att dom knappt tycker om varandra alls längre och egentligen ville skiljas för länge sen, men höll ihop. För barnen. För barnbarnen. Whatever. Så ska jag aldrig göra. Jag menar inte att jag inte ska försöka, men går det inte så går det inte. Är man inte lycklig så är man inte och då får man försöka nån annanstans. För sen blir man gammal och trasig och kan inte försöka mer, man kan inte ens gå ifrån det som inte ger en någonting.

Ah iallafall så var vi där idag dårå och fick cash. Vet inte vad jag ska göra för pengarna men liksom det kommer gå åt. så mycket är det inte. Funderar på att köpa något i klädväg men vi får se. Jag borde börja spara till festival.

Julafton

Julklappar och sånt är bäst när man inte förväntar sig något.

Har bara chilalt. Har inte ens bakat lussebullarna än som jag planerat? Jag har städat lite och mitt liv är genast lättare. Jag älskar ordning och reda! Har massa planer över hur mycket jag ska fixa allt och mig själv nu över lovet. Jag ska få bra naglar och tänder och skaffa mer kläder och helst gå ner i vikt och sluta röka och göra allt skolarbete och spela gitarr varje dag. Haha så här blir jag jämt när jag organiserar. jag vill fixa upp hela mitt liv och jag känner att jag kan det men sen så går det aldrig längre än såhär. Haha.

Jag behöver nån sorts nagelolja eller vad fan. Som är bra för naglarna. Var hittar man sånt? Apoteket? Ska kolla nån dag. Borde nog köpa en fancy nagelfil också.

Igår rökte jag två cigaretter. Idag har jag rökt en halv än så länge. Och jag har varit vaken sen tio. Iof har jag inte gått någonstans och det kan ju vara det men nu ska jag verkligen inte röka om jag inte är sugen.

Men jag tror att jag håller på och bli förkyld.

One more day like today and I'll kill you

Jag känner att mina känslor är ganska mycket ur kontroll. Allt eller inget. Och det är ganska jobbigt om man säger så jag har valt bort känslor för tillfället me sånt fungerar ju inte i längden. Iof är jag faktiskt asbra på att samla ihop mig och stänga in känslor som skulle rubba min vardag och så går jag omkring apatisk och iakttar mig själv och fattar inte att folk inte ser hur ihålig jag är.

Jag tror att det här är lovets fel. Att det är julens fel. Vad är det för skitpisshögtid liksom. Då man ska vara med familjen och då det märks absolut mest att jag inte har någon samhörighet med min. I vanliga fall behöver man faktiskt inte tänka på det särskillt mycket men nu ska hon och bror åka till honom på julafton för det är ju viktigare att vara med honom än att vara med mig.

Men det är bara att vänta. Snart är det rutiner som gäller igen och då fungerar jag.

Don't want to hear what's going on, I don't care what's new

Jag är ganska dum tror jag. Nu kommer jag gå omkring och tycka att mina föräldrar inte tycker om mig för jag kommer inte få några julklappar, men jag sa det ju till dom. Jag sa till pappa för några minuter sen bara att  han inte behöver köpa något för jag komemr inte på något. som jag vill ha. Och nu kommer jag alltså inte få något och jag känner mig bara dum. För det här kommer bli den sämsta julen ever och det är ju mitt eget fel. Jag syftade inte  bara på det där med presenter nu haha det här låter som jag är nån bortskämd unge men grejen är den att jag sitter ju här och förstör för mig själv och får mig själv att må piss  och jag fattar itne varför.  Och jag kan ju inte ringa och ångra mig jag menar sånt funkar ju inte. Jag har assvårt för att ändra mig. Folk har bjudit hem mig till dom men jag vill inte. Liksom man ska vara med sin familj på julafton men den vill inte vara med mig och jag tänker inte  vara med någon annans familj för då blir det bara mer uppenbart att jag liksom inte har någon.

Och jag skrev ner en massa smarta saker igår så jag inte skulle glömma bort för man glömmer så lätt okej men det var inte smart alls nu när jag kollar efter. Typ "Jag nojar extremt mycket över småsaker som typ 'nu pratade jag för högt' men några sekunder senare så känns denna noja helt onödig och irrelevant". Mycket spännande det var ja.

Insikt

Jag låter typ likadant när jag är jätteglad och när jag är jätteledsen. Det har jag precis märkt nu. Men ja just nu är jag fett glad. Sånt tycker vi om.

please could you stop the noise, I'm trying to get some rest

Jag vet att jag sagt att jag har gått och lagt mig nu men det är lögn. Okej jag är på väg så det är bara en liten lögn. man ska inte ljuga, det lär vi oss i DBTn.

Och vad jag vill säga är nog att jag inte alls är beredd på det som kommer nu. Ett nytt år jag har inte avslutat det här hur ska man avsluta? Ett årsskifte  som  bara gör att jag ångrar så hårt att jag  valde fel förra året. För det är liksom omöjligt att få tillbaka henne nu. Och jag vet att det finns andra det här är hårdare på, men hennes död påverkade mig med och jag tror fortfarande inte på det. Den vackraste kvinnan.

Och ett jullov kommer nu snart det är bara en liten avslutning kvar imorgon som kommer gå åt helvete det med jag tycker inte om det här jag vill ha mina rutiner jag kommer bara sova bort allting och sen vakna upp och glömt allt jag borde gjort. Men vi får hoppas på det bästa. Jag ska vara assnygg så det är ju alltid bra. Sen ska ajg organisera mitt liv igen just nu är det en röra som bara ligger överallt. Jag ser fram emot en stabil tillvaro, och enda sättet att få den är att skapa den själv.

Jag måste bryta band men först måste jag ta mig i kragen.

JOJO - JO!

Jables says (22:59):
det sägs att du bor på nowhere, det sägs att du bor på månen, det är ganska odd, och ganska nowhere fan
Jables says (23:00):
och ibland får du glass


Jag tror att han har lite rätt.

hits