-

Kommer absolut inte hinna med allt det där idag. Har pantat och handlat. Det är allt. Jag ska vara hos Kaye om två timmar. Kommer inte ens orka plugga något. Får skriva hela grejen imorgon. Lycka till till mig känner jag. Haha. Jag gick upp för sent, jag satt uppe för sent. Det var inte mitt fel jag kunde inte direkt gå och lägga mig. Som vanligt är jag pinsam men jag är ganska rak, det är väl det som ändrats.

Tomorrow

Imorgon ska jag göra saker som att
panta
handla
städa
tvätta
diska
spela gitarr
skriva på min processkrivning, helst bli klar
duscha
äta middag och festa med kaye (har fixat spriten, men det blev nån annan vodka hoppas du inte dör! den fanns inte)

och gärna
plugga lite mer
byta lite låtar på ipoden
vara snygg och rolig och på bra humör



how soon is now?

Sitter och repeatar how soon is now och håller med mer och mer för varje gång alltså.




I am the son
and the heir
of a shyness that is criminally vulgar
I am the son and heir
of nothing in particular

You shut your mouth
how can you say
I go about things the wrong way
I am human and I need to be loved
just like everybody else does

I am the son
and the heir
of a shyness that is criminally vulgar
I am the son and the heir
of nothing in particular

You shut your mouth
how can you say
I go about things the wrong way
I am human and I need to be loved
just like everybody else does

There's a club if you'd like to go
you could meet somebody who really loves you
so you go, and you stand on your own
and you leave on your own
and you go home, and you cry
and you want to die

When you say it's gonna happen "now"
well, when exactly do you mean?
see I've already waited too long
and all my hope is gone

You shut your mouth
how can you say
I go about things the wrong way
I am human and I need to be loved
just like everybody else does

Gårdagens spelning och tillhörande efterfest

Jag och Maria var som sagt på Moneybrother igår. Det var en trevlig spelning, stod långt fram, precis bakom en jävla ruta som man inte fick stå i. Det hade vi mycket roligt åt, Maria och jag. Jag kände mig lite snuskig ibland men vad ska man göra, Anders är sex on legs! Det var kul, tiden gick fort och de körde mycket bra grejer. Inte den bästa Moneybrotherspelningen jag varit på men bra.

Sen var efterfest, taxi till Kåken och sen stod vi och hängde vid baren och drack öl. Flyttade oss ut till baren därute där vi shakade våra asses till musiken, som var bra. Mycket folk där men många var fan tråkiga, stod bah stilla och var tuffa. Haha. Träffade en norsk torsk nej man menar jag. Han var trevlig men jag fattade inte vad han snacka om, vi bytte nummer i alla fall.

Sen var det efterfest efter den officiella efterfesten. Taxi till söder och till en jävligt trevlig efterfest. Mycket att dricka, rökning inomhus, dans, lagom mycket folk och trevligt folk dessutom var faktorer som gjorde denna efterfest till en av de bästa som jag varit på. Folk däckade, drog och tillslut var vi bara fyra, men det var lika trevligt då med. Bra musik spelades och sen sov vi. Maria och jag delade på sängen, som var galet skön. Viktor som i barnsängen med fötterna ut i luften och Mattias, vars lägenhet vi var i, som på soffan. Eller det heter inte soffa, det var en sån där. Ah. GREJ. Orka. Sen blev det frukost och kaffe och diskussioner. Borde skaffa mig en man som gör frukost.

Moneybrother

Ikväll är det moneybrother och det är fina grejer. Om två och en halv timme ska jag möta upp Maria vid slussen för att sedan bege mig mot cirkus. Det var ett tag sen jag var på cirkus sist, tror att det senaste jag såg där var Bryan Ferry. Har ingen koll riktigt. Kul att göra något annat än att sitta och vänta.




You see the way where living is ok
But it's not what it could have been



Soyamjölk


Mjölkmustasch med soyamjölk är ganska tunnt men okej jag försökte verkligen! Och kolla hur jävla mycket tummen upp det är på soyamjölk, typ tummen ur led mycket. Det är kalasgott och nyttigt och det enda som suger kuk är att det är så jävla dyrt. Men är man rik så är man, tack CSN.

Tysk grammatik

Gillar tysk grammatik ändå, det är intressant. Logiskt och spännande och jag gillar att förstå grejer. Satt och var sjukt stimulerad av dagens lektion (förutom när vissa håller på och håller på, låt läraren göra sigg jobb okej FU osv) och blev till och med pepp. Tänkte att det här kommer jag fan klara. Nu vet jag inte om jag är pepp längre, pluggade nån timme med far och förstod och så, men det är så jävla mycket olika grejer som kommer tas upp på tentan, och jag har ett minne som en jävla guldfisk. Tror det har med min kropps förfallenhet att göra. Har börjat käka lite vitaminer men vet inte om det är rätt för jag tänker inte kolla mina värden hos nån jävla läkare, så är det bara. Jag bara KÖR.

Måndag


Försov mig och missade grejer och sket i grejer. Nu lyssnar jag på shoreline, när låten är slut ska jag bege mig ut på stan och plugga med min far. Måste komma igång med processkrivningen, den är så jävla tråkig och måste vara klar på söndag senast. Och jag som ska supa hela veckan, hur ska detta gå till undrar jag? Idag är alltså ganska segt och grått. Imorgon däremot, då jävlar!

Plus att jag har jävligt snygga tuttar på denna bild. NAJS.

kent

Här sitter jag och lyssnar på kent precis som när jag var 14, enda skillanden är att min tyska grammatikbok är betydligt fetare än den jag hade i sjuan. Jag kan fortfarande texterna och vet precis hur låtarna går och i vilken ordning de kommer. Jag tror att jag fortfarande är 14, blir man någonsin äldre än så?


DUDEN


Här är jag med min DUDEN. Deutsches Universalwörterbuch. Jag fick den av min far, vilken gåva va. En jävla ordbok om tyska ord, på tyska. Ser ni lyckan i min blick? Inte? Nej juste.


Skoja bah! Jag älskar den faktiskt. Den har ännu inte lärt mig mycket, men den är jävligt bra om man vill visa sig duktig och översätta saker som till exempel drehbuchautor.


Nu har jag en kass kamera och jag kommer roa mig med att göra sånna här fina bildspel istället för att studera. Okej, det är kul.

MSM

Någon som vet var i stokholm man kan köpa MSM? Alltså jaa det går att köpa över nätet och så men jag håller på och adressändrar och grejer så det skulle bara försvinna och jag vill ha det nu, så fort som möjligt. Har googlat lite på MSM och hälsokost och grejer, men jag får inte fram något vettigt. Får väl gå omkring och fråga på diverse ställen då. Men alla kommer tro att jag frågar om deras MSN haha, för det låter typ likadant att säga okej. Så jävla pinsamt. Jävla piller att utsätta mig för det här.

Forum

Ända sen mitt favoritforum stängdes ner 2006 så har jag varit forum-lös. Det är konstigt, jag har suttit vid diverse forum i fyra och och nu har jag varit utan i tre. Jag saknar det fortfarande, men jag vet verkligen inte var jag kan slå mig ner. Det verkar inte finnas något som kan mäta sig med hogwarts.nu. Det är för sent för att bli medlem på nåt jävla forum, alla andra har varit där i massa år och vad ska man göra där egentligen, vem bryr sig om min åsikt menar jag. Men jag saknar det. Ett forum att hänga på. Finns det något kul där ute?

Events asså

Märkte för en timme sen att min älskade Moneybrother spelar på cirkus på tisdag, så jag väntade tills det blev fredag och pengarna kom in på kontot, och så köpte jag mig en biljett. Gillar att ha grejer att se fram emot, gör att vintern inte känns så svår.

27/10 Moneybrother


13/11 Placebo


19/12 Eddie Izzard


28/2 -10 kent


Har ingenting i januari, händer det något kul i januari?

-

Jag tänker inte gå under denna vinter. Jag tycker inte att det är dags. Det är inte nödvändigt för min personliga utveckling att brytas ned igen, okej. Det är nödvändigt för mig att känna att det är okej, och det är det jag gör nu. Sitter och försöker känna att det är okej. Jag borde ha pluggat i åtta timmar idag. Det har jag inte gjort, jag har inte pluggat alls. Nu är det bara fyra timmar kvar av dagen och jag tänker göra det jag kan nu. Läsa der fremde Freund och ta det lugnt. Jag måste nog köpa vitaminer imorgon, vet dock inte vad jag har brist på så vi får chansa. Kör väl multivitamin som egentligen mest är skit, men nåt är det säkert bra för. Jag har i alla fall bestämt mig nu. Jag kör.

-

Här sitter jag. Klockan är kvart över tolv och helt utan anledning sitter jag här och kämpar med mina fall. Kämpar med att orka med mig själv. Jag förstår inte, jag har världens bästa vänner. Jag behöver inte fler, de behöver inte höra av sig mer, jag vet att de jag gillar gillar mig och alla mina relationer som jag värderar är fan bra. Så känns det för mig i alla fall. Imorgon ska jag träffa två av mina favoritpersoner på jorden och så vidare. Jag pratar med några på MSN och jag är lugn i mig själv, jag är lugn i mina relationer. Det brukade jag inte vara, det brukade vara ett av mitt stora problem.

Nu när det gett med sig sitter jag här och mår dåligt bara på grund av mig själv. Jag är trött på mitt liv. Min vardag, mitt hem, mina studier, min eventuella framtid känns helt enkelt inte så jävla lockande. Jag orkar inte slita som ett djur för att få något att hålla fast vid, släpper bara taget och stannar. Allting händer och jag följer inte med. Det känns nog värre, eller egentligen är det väl bara lika illa som det alltid varit, känns bara värre när det är presens, om man säger så. Jag kan inte skylla på nån jävla ensamhet, jag är inte ensam. Jag är alltid rädd för att bli övergiven, men inte ens det är särskillt påträngande. Det är jag. Jag är trött på att umgås med mig själv, även fast jag inte ens gör det särskillt ofta. Jag har inga intressen jag har ingen personlighet. Jag förstår inte (hindrar mig själv från att skiva med versaler här) poängen med att finnas till och jag förstår inte hur andra kan veta vem de är utan sällskapet av andra. Jag kan inte se mig själv som någon som finns. Jag känner grejer såklart, jag mår piss, jag känner det. Gör massa normala mänskliga saker men jag är bara platt. Ingenting.

Och varför mår jag dåligt om jag inte är någonting speciellt? Jag bryr mig inte om det förflutna längre. Som jag har hängt upp mig på det alltså. Alla relationer som gått åt helvete, som gjort mig rädd och gett mig tillitsproblem. Mina föräldrar. Blodsband och inte. Jag tänker inte på det längre, inte på samma sätt. Det är inte längre aktuellt.

Vad som är aktuellt är att jag sitter här i en lägenhet jag avskyr och väntar på bättre tider. Väntar på att någonting ska hända och att jag ska orka hända med vad det nu är. Att utvecklas och förflyttas bort från all den här skiten. Nej man kan väl inte vänta i evighet jag vet bara inte hur man gör annars. Jag är bra på att vänta.

Tror jag går ut och tar en cigarett. Hoppas det går över igen.

-

Truth is, sometimes I miss you so bad I can hardly stand it.


-

Sitter framför datorn och äter ett äpple. Jag försov mig idag så jag missade min grammatiklektion, sjukt dåligt av mig. Är redan efter som fan med grammatiken, hade tänkt att plugga ikapp en del idag men nu kommer jag plugga bara för att inte hamna ännu längre efter, inte komma ikapp alls. Jag borde plugga nu men jag lyssnar på David Bowie och det kan man inte bara lämna sådär, ska lyssna klart på skivan sen så, då jävlar.

Jag kommer misslyckas med tyska I tror jag nästan helt säkert. Det är halva tiden kvar nu, och jag kommer inte klara de återstående tentorna och proven. Jag försöker trösta mig med att jag faktiskt lär mig mycket och att det är värt det ändå, vad behöver jag högskolepoäng för och så vidare, men vad ska jag göra i vår då? Har sökt lite annat kul men jag vill plugga tyska ordentligt! Jag vill bli bra på tyska, framför allt för att det är så jävla svårt. Jag vill klara av det.

-

Jag vill fira min tenta med att dricka en massa alkohol och dansa och gärna ha sjukt kul, men av mina vänner ska ut. Jag kan haka på typ, bekanta, men då vet jag inte hur kul det blir och det kanske bara blir ett helvete. Okej, jag kan alltid gå hem. Jag tror jag har bestämt mig för att gå och dansa till pop. Jag är en popbrud okej.

hits